Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no ja nie mam szans odczytać - mam do Poznania jakieś 400 km :razz: ;) a ja kwidać tam sobie nie poradzili z odczytaniem - Natalia a może znasz jakiegoś hodowcę, kogoś kto ma doświadczenie w odczytywaniu tatuaży zamazanych i mógłby podjechać do schroniska i spróbować przeczytać - takieg psa na pewno nikt nie wyrzucił, tylko jakoś nieudolnie go szuka jak od sylwestra nie dotarł do schroniska :shake:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Natalia_W napisał(a):
Tak mysle ze moze szefowa naszej sekcji sznaucera by umiala... sama robi tatuaze to wie o co chodzi... zagadam z Kasia zeby ja poprosila o to...

oo super Natalia - właśnie miałam Cię prosić żebyś zawiadomiła Wasz ZK bo może tam ktoś zgłaszał zaginięcie psa? możesz jutro dać im znać???

Posted

malawaszka napisał(a):
niestety nie wiem gdzie został znaleziony, dzięki za pomoc - napisałam jszcze do Jostry bo może ona zna hodowle białasków w tamtym terenie bo ja nie mam pojęcia - co byś mogła jeszcze zrobić to może masz znajomych z samego Poznania żeby sięrozejrzeli czy nie wiszą gdzieś ogłoszenia o zaginięciu?

Waszka nic nie dostałam, pisałaś maila czy co? :shake:

Posted

Natalia dzieki za kalendarzyk!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
jeszcze tylko musze znalezc miejsce na powieszenie go i bedzie super!!!:loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi:

Posted

Niestety nic nie wiem :( dzisiaj caly dzien zaltana bylam i nie mialam czasu sie spytac czy cos wiedza... jutro bede u Kasi to moze cos wymyslimy razem... rozwiesilam tez info w mojej szkole...

Krysia ciesze sie ze sie kalendarzyk sie podoba :) i ze dotarl do Ciebie :)

A ja mam teraz straszny czas... w szkole masakra, mnostwo zajec... i jeszcze robie to prawko... Dzisiaj dwie godziny meczylam sie na placu manewrowym :/ Okropne!!!

Posted

Chyba nam temat obumiera :-) ,nikt nic nie pisze.Zamarzliscie wszyscy czy jak :-)
Nie chcialam pisac w Galerii ale Luna ciagnaca sanki jest boska :-)
Moja Zuzia tez w zimie byla zatrudniana jako pies pociagowy,niestety wszystkie dzici mi tak urosly ,ze nie ma szans zeby Zuzia sama ktores ciagnela.A Bianka jeszcze za mala :-)
Mala ,mala ale faktycznie juz prawie wzrostu Zuzi ,tylko ma szczuplejsze lapy a wieksza klatke piersiowa.Jest inaczej zbudowana.
Dzis byla u wet. i zdala egzamin na Grzecznego Psa Przyzwoicie Zachowujacego sie u Lekarza :lol:

Posted

Romas napisał(a):
Dzis byla u wet. i zdala egzamin na Grzecznego Psa Przyzwoicie Zachowujacego sie u Lekarza :lol:

ahhh pozazdrościć tylko, ja chciałabym zrobić Lunie kontrolne badanie krwi ale kurde chyba nie ma szans na to :shake:

cieszę sie że mój mały haszczak się podoba :evil_lol: aaale było radochy hahah - już dawno cała moja rodzina się tak nie bawił wspólnie :multi:

Posted

Elitesse napisał(a):
ale ostatnio jest tendencja ze na allegro czesci do kompow sa drozsze niz nowe w sklepach ! ludzi pogielo ... :roll:

no ale laptopy ogladam i za 1500 to juz mozna kupic calkiem calkiem

Posted

nijak!
musze sie za to zabrac, bo mu nawet oddali te prowizje czy jakos tak!!!
wiec musze wystosowac protest tylko nie mam czasu teraz.
Ale tam daja gwarancje przy tych laptopach wiec chyba musza byc ok?bo ja sie nie znam wiec obejrzenie mi nic nie da

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...