Natalia_W Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 orsini napisał(a):a czemoz to jestes zmuszona do rezygnacji z tego nicka?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: narozrabialas gdzies i chcesz sie ewakuowac?:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: hehe nigdy nie wiadomo... a taka grzeczna sie wydawala ;) :diabloti: :diabloti: :eviltong: :cool1: :mad: :mad: :cool3: :evil_lol: :evil_lol:
orsini Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 cicha woda brzegi rwie:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Natalia_W Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 orsini napisał(a):cicha woda brzegi rwie:diabloti: :diabloti: :diabloti: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :smhair2: :smhair2: :evilbat: :evilbat: :cooldevi: :cooldevi: :cooldevi: :help1: :help1: :help1: :oops2: A teraz nie chce sie przyznac o co chodzi....:cool1: :cool1: hmm....
orsini Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 hahaha no tylko napisala ze MUSI zmienic i koniec:mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
PUENTA imszar Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 sorrka, ale wyszlam z psem. Chciałabym wam powiedzieć.Wcale nie chodzi o to, że narozrabiałam. Chodzi o to,że duzo osób pisze do hodowcy Soni i mysli, że to ona pisze na tym forum, poprosila mnie zebym zmienila nicka.wystarczy :-(
orsini Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 a to tak ciezko wziazc do reki katalog i zobaczyc kto jest wlascicielem psa????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Hodowca by dal samo IMSZAR na nicka. Takze jesli ktos pisze do tej pani to chyba jakis Forrest Gump tylko:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
PUENTA imszar Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 aj chcialabym, żeby było mi tak wesoło jak tobie
Elitesse Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 ja mam chyba najdluzszy staz w chorowaniu bo kaszle od listopada ... :roll: ale nie zapeszajac od kilku dni czuje delikatna poprawe ..
Elitesse Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 orsini napisał(a):a to tak ciezko wziazc do reki katalog i zobaczyc kto jest wlascicielem psa????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Hodowca by dal samo IMSZAR na nicka. Takze jesli ktos pisze do tej pani to chyba jakis Forrest Gump tylko:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: no dokladnie, to co najmniej ktos z lekka ograniczony ... przeciez nawet link nie jest na strone hodowli tylko na strone Puenty ..
orsini Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 PUENTA imszar napisał(a):aj chcialabym, żeby było mi tak wesoło jak tobie bo sie za bardzo przejmujesz!!!! suka jest TWOJA i masz do niej pelne prawo wlacznie z reklamowaniem jej i nie musisz sie nikogo o zgode pytac chcac miec taki a nie inny nick. Mozesz wyjasnic na spojonie hodowczyni sytuacje, bo moze ona nie siedzi na necie i nie jest swiadoma jakie tu zasady panuja itp.
orsini Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 albo zmien sobie nicka na Puenta i juz w ogole bedziesz miala swiety spokoj a my Cie bedziemy i tak kojarzyc ze Ty to Ty i nie bedziemy mysieli wysilac naszych szarych komorek zeby sie nauczyc nowego nicka:diabloti: :diabloti: :diabloti:
Elitesse Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Puenta przeciez nie piszesz nic zlego, glupiego itp co b moglo ze o kimkolwiek swiadczyc
Elitesse Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 orsini napisał(a):albo zmien sobie nicka na Puenta i juz w ogole bedziesz miala swiety spokoj a my Cie bedziemy i tak kojarzyc ze Ty to Ty i nie bedziemy mysieli wysilac naszych szarych komorek zeby sie nauczyc nowego nicka:diabloti: :diabloti: :diabloti: to tez dobra mysl jest ! :multi:
orsini Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 PUENTA imszar napisał(a):naopisałam to adminowi.. a to to zapomnij:)))) on Ci nic nie pomoze:))))))) musialabys sobie drugie konto zalozyc i klona poprostu-co niby jest zabronione, ale....
PUENTA imszar Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 no tak jest zabronione.. tylko to tak głupio bo wszyscy zaraz się rzuca, ze ja pisze jako dwie osoby...
Elitesse Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 orsini napisał(a):a musialabys sobie drugie konto zalozyc i klona poprostu-co niby jest zabronione, ale.... aaaa atak klonow aaaa :smhair2: :smhair2: :smhair2:
orsini Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Elitesse napisał(a):a da sie zalozyc dwa konta na jedna osoba ? Agus prosze..... nie wiesz jak sie klona zaklada?????:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Normalnie-tylko musisz zalozyc drugiego mejla jesli masz tylko jednego i juz:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Elitesse Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 orsini napisał(a):Agus prosze..... nie wiesz jak sie klona zaklada?????:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Normalnie-tylko musisz zalozyc drugiego mejla jesli masz tylko jednego i juz:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: no wiesz nigdy nie probowalam :evil_lol:
orsini Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 no to Ci mowie:))))logujesz sie podajac innego mejla i na innego mejla Ci kody dostepu przysylaja:))) bajecznie proste:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Elitesse Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 orsini napisał(a):no to Ci mowie:))))logujesz sie podajac innego mejla i na innego mejla Ci kody dostepu przysylaja:))) bajecznie proste:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: ja mam na ta chwile dosc klonow po przeczytaniu topicu o pewnym dogu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Elitesse Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 PUENTA imszar napisał(a):bułeczka..mam dwa meile :evil_lol: ja aktualnie mam chyba 3 bo reszte udalo mi sie usunac - ciezko bylo ale sie dalo !!
PUENTA imszar Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 wiecie narazie się wtrzymam z tym Laski :evil_lol:
Recommended Posts