Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Elitesse napisał(a):
tylko moze nie wykorzystuj za bardzo hihi ;)

:diabloti::diabloti::diabloti:
hehe bez obaw ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie bedzie zle ;)

Posted

hehe zobaczymy:))

a mi moja rozszreżona chemia właśnie daje się we znaki bo w piątek mam kartkówke (tak to nazwała moja nauczycielka) z całego działu:))) z obliczania stężeń, przeliczania ich, molowe, procentowe, mieszanie roztworów, obliczanie ich stężeń itd itp.... więc pójdę może porobić trochę zadań, ale nawet nie wiecie jak mi się nieeeeeeechce:( a ytm bardziej ze chciałam dzisiaj jechac na konie to sie musze uczyc

a co do koni to wiecie że Wistra z "mojej:" stadniny złamała nogę:(( piękna siwa klacz w swoje 5 urodzinki (1stycznia) nagle okulała w terenie i złamała kośc pęcinową jak się poźniej okazało, przeszla juz 1 operacje w klinice dla koni w Gliwicach ale musi tam byc do połowy lutego i czeka ja potem luga rehabilitacja ale jest SZANSA:)) ze wóric do pełnej sprawności:(( jak kogoś to intresuje to zapraszam na nową stronę naszego klubu www.szarza.bolecin.pl jst tam również zarówno na stronie głównej jak i więcej na forum o wypadku Wisterki:(( a ja zmykam do chemi

Posted

STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ORSINI NAM STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ORSINI NAM JESZCZE RAZ JESZCZE RAZ NIECH ZYJE ORSINI NAM NIECH ZYJE NAM

Niech Ci gwiazdka pomyslnosci nigdy nie zagasnie nigdy nie zagasnie .. hihi itd

:smilecol: :klacz: :Rose: :new-bday: :new-bday: :BIG: :tree1: :x-mas: :tort: :bday: :santagri: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: :knajpa: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :drinka: .

Posted

Dorotak, OGROMNIASTE GRATKI DLA ATOSIKA[SIZE=2]za taki wspanialy wystep na zawodach sylwestrowych:cool2: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :klacz: :kciuki: :drink1: :terazpol: :BIG: :BIG: :BIG: :B-fly: :bigok: , no i slicznie wygladal :loveu: .

Mam nadzieje, ze w przyszlym roku Bangitos dostanie cieczke tak, zebym mogla jechac :cool3: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Cool!: .

Posted

wszystkie naj naj naj dla orsini...
dużo zdrówka, szczęścia...samych złotych medali ([SIZE=1]trudno to było powiedzieć bo jak kiedyś będzimy konkurować na BoBie to co wtedy :P)
[SIZE=1][SIZE=4]pozatym to fajnego faceta do przytulenia:calus: , samych radości:happy1: , fanych imprez, miłych znajomych :D

Posted

madzior_ka napisał(a):
a mi moja rozszreżona chemia właśnie daje się we znaki bo w piątek mam kartkówke (tak to nazwała moja nauczycielka) z całego działu:))) z obliczania stężeń, przeliczania ich, molowe, procentowe, mieszanie roztworów, obliczanie ich stężeń itd itp.

Oh. żebyś wiedziała jak mnie się daje chemia we znaki... rozszerzona. I powiem Ci jeszcze, że nieorganiczna (która Ty teraz zapewne masz tego co czytam) to przy organicznej pikuś:shake:
Ja własnie się wyczołgałam z zagrożenia na koniec semestru. W życiu tyle nocy nie zarwałam i tyle sie nie uczyłam i tyle nie klęłam :angryy: Ale mam spokój. 2+ wystawione. Najszczęsliwsze 2+ jakie w życiu dostałam.

No to tyle moich rozważań.

Posted

nawet mnie nie strasz Justyś:crazyeye: bo ja miałam cichą - taką cichutką nadzieje, że może wlaśnie organiczna do której juz w przyszłym tygodniu przechodzimy będzie nieco łatwiejsza:))) no nic... pożyjemy zobaczymy, a narazie padam z sił bo zrobiłam z 'naszego kochanego zbioru zadań' wszystkie zadania z stężeń procentowych, molowych i rozpuszczalności a najutro zostawiłam mieszanie roztworów, hybdraty i coś tam jeszcze... mi narazie z chemi wychodzi 4 ale nie chciałabym tego zawalić dlatego mam nadzieje ze 'jakos' to w piątek napisze

Posted

Ka-Vanga, dzięki za gratulacje - mam nadzieję, że porozmawiasz poważnie z Bandziorem i następnego Sylwestra spędzimy razem :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Orsini - 100 lat (albo ile tam chcesz :diabloti:) :new-bday::tort::BIG:

Posted

[quote name='florance']orsini sto lat stara ruro :megagrin: :new-bday: :tort: :drink1:
hahahahaha te najlepsze!:diabloti: :diabloti: :diabloti:
ale za wszystkie zyczenia BARDZO BARDZO DZIEKUJE!!!!
i te tu i te na priva!!!!:buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...