Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Natalia_W napisał(a):
bardzo sympatyczny starszy Pan :) mila atmosfera na ringu, zawsze usmiechniety :) lubie eleganckie pieski, zwraca uwage na ruch... przynajmniej tyle zauwazylam...

o to fajnie ! ale jego pewno na molosy dadza

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Pana Kota widzialam tylko na BISie Juniorow w Opolu... jakis nieprzyjemny mi sie wydawal :( no ale moze zle go ocenilam... wiem ze wtedy na chyba 3 lokacie BIS Junior postawil Challengera Hermes...

Posted

Natalia_W napisał(a):
mi powiedzieli przed Swietami ze w pierwszym tyg. nowego roku bedzie info...

na razie nie ma zmian na stronie czyli sa sedziwie tylko na grupy podani

Posted

Elitesse napisał(a):
Zadra tez totalnie lysa jest a trymowalam ja chyba pod koniec listopada ....

Ja Kenza do zera nie skubie... a jemu to szybko siersc odrasta... jak go trymowalam na poczatku lipca to juz w polowie sierpnia nadawal sie na wystawy ;) :roll:wiec nie wiem... powinno niby byc ok...

Posted

Wedlug mnie na molosy bedzie wlasnie sedzia Kot,a u nas albo p. Ostrowski, albo p. Myszkowski.

Wedlug mnie p. Myszkowski zna sie super, ale na terierach. Ja to nawet nie mialam ochoty taki kawal jechac, tylko Iza mi kaze ;) :mad: .

Posted

UWAGA:) !!!
ORSINI MA DZISIAJ URODZINKI!!!!
I sie nawet nie przyznala :mad: :shake: :diabloti:

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :tort: :tort: :tort: :laola: :drinka: :drinka: :drinka: :drink1: :knajpa: :BIG: :new-bday: :bday:

Posted

o nie!!!!:mad: :mad: :mad: :mad:
Natalko dziekuje!!!i od razu calej reszcie tez dziekuje:))))albo jak juz sie wyspamujecie z zyczeniami to ja jutro wszystkim podziekuje:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

nie mowilam, bo czym tu sie chwalic????:-( :-( :-( :-(
TRAGEDIA!!!!!czlowiek coraz starszy, w kosciach lupie, a w glowie pusto hihihihi tak jak bylo:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

a wiec sto lat sto lat ... hmmm albo nie 18 lat 18 lat zebys miala ciagle !!!

:BIG: :new-bday: :BIG: :new-bday: :BIG:

malo :placz: duzo :lol: :bigcool: wielu wygranych wystaw :painting:
i wogole wszystkiego naj naj naj !!

twoje zdrowko :drinking: :drinking: :drinking: :beerchug: :drink1:

:laola: :tort: :laola:

Posted

Ale czy ktos jeszcze pamięta ,ze Agatka obiecała za 3 miesiące zdradzić tajemnice i po tym jej dolnym wskazniku wynika ,ze to juz za 3 dni . tak ???
:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

hehe z Agatki podpisu wynika że to było 3 DNI TEMU a nie bedzie za 3 dni:)))

ale wysle go najwczesniej w przyszlym tyg... bo jestem chora..

ok nie spieszy sie!!

17 Kochana 17!!!!!
uwielbiam ten wiek:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
doroslosc jest do bani!:-(((((

hhe ja za dokładnie 23 dni skończe 17:multi:

A dla ciebie orsini wszystkiego naj naj naj dla ciebie i twoich psiakow samycy wygranych wystaw i wszystkiego czego chcesz spelnienia marzen, zdrowka itd, itp :loveu: :multi: :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...