Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Orsini!

ALE CI ZAZDROSZCZĘ!

Ja też chcę niańczyć takie maleństwa . To musi być przeżycie, obserwować jak rosną i pięknieją :baby: .

Popstrykaj zdjęcia -proszę

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Olivka: przezycie to jest , bo to moja ukochana suka:))))do tej pory mi sie jesc nie chce od wczoraj rana:))a normalnie potrafie pol lodowki zjesc:))))))stres gorszy jak na maturze:)))))))))))))nie wiem chyba za bardzo emocjonalnie do tego podchodze czy jak?:)))))))))))))))

oki, papa wszystkim:)))po weekendzie bede czesciej:)))

Posted

No super !!! Wielkie gratulacje!!!

Ja całe szczescie miałam ostatnio same babki ;)

Jak sie rodza pieprzaki to od razu widac bo maja rozjasnienia za uszami wiec jesli tak to sa pieprzaki jesli nie to sa cz lub cz-sr

Ale zakładam ze w tym przypadku tylko dwa umaszczenia wchodza w gre pis lub cz-sr

Oliwko ! U nas jest zasada,ze imion ludzkich sie nie daje tylko same Tolkienowskie. Dlatego mielismy problem bo imion na C praktycznie nie ma w Trylogii

Posted

Agatka:masz racje czarnych niet:)))))pieprzaki widac tak:)))ale te inne to sie boje, ze im jeszcze sie kolor zmieni dlatego nie chce pisac co ma jaki kolor:))))poki nie bede pewna:))))nie chce zapeszyc:))OK POZDRAWIAM Was wszytkich i jade, bo nigdy nie wyjde:))to sie chyba uzaleznienie nazywa:))))))))))))))))))

Posted

Witajcie Orsini gratuluję maluszków:) super, że już się urodziły zdrowe i kochane:D A jnie troche nie było bo duzo nauki miałam (ale dzisiaj +4 z geografii dostałąm:D a u naszej wymagajacej babki to naprawde donbrze) i stronke ronbiłam, którą dzisiaj umieszcze w necie i mam nadzeje, ze wam sie spodoba :oops: A ja sie ciesze ze juz jestem umówiona do Agatki na tyrmowanko:) idziemy 22 pazdziernika w poatek za dwa tygodnie:) a jak wcziraj dzwoniłam do z Agatką rozmawiałam:), fajnie, ze tak sie trafiło. a

Agatko a co z ubrankiem dla Dengiego znalazłaś juz cos odpowiedniego?

Posted

Orsini, super ze maluszki juz sa :new-bday: :BIG: , jak najwiecej zdrowka dla nich i oczywiscie dla szczesliwej mamusi :D .

Przepraszam, ze nie zrobilam i nie wkleilam fotki wyskubanej Nafki :-? , ale mialam okropny weekend, moja ukochana Nafcia miala kontuzje lapy i bylo jezdzenie po wetach i straszne martwienie sie czy bedzie ok, na szczescie juz jest prawie wszystko ok. Biedna byla strasznie bo wyla przy mocniejszym ruchu, teraz juz jest praktycznie ok :D . A teraz jeszcze ja sie rozchorowalam i ledwo do kompa dochodze :-? , ale i mi jest juz lepiej i dochodze powoli do zdrowka :D .

Mam nadzieje, ze mi wybaczycie :roll: .

Posted

OLU oczywiscie ze i wybaczamy chociaż strasznie żaujemy (przynajmniej ja), że nie dałaś egpo zdjecia:( a jak tam Nafka? ov jej się stało? już w porządku? podrap ją ode mnie i Deniska za uszkiem i oczywiście ty trzymaj się zdrowo!

Posted

Gratuluje maluszków!!!!!!!!!!

A co u nas?.... Edi umie już "siad" i "leżec" :D Chociaz czasami jeszcze mu sie myli,ale dla mnie to i tak sukces że chociaz to umie :lol:

Posted

to super Martuś, że już uczysz Ediego posłuszeństwa, a przypomnij mi ile opn teraz ma m-cy idziecie przed zimą na strzyżenie? denisek umie siad, waruj, daj łapkę, poproś i ćwiczymy siad w marszu i waruj w marszu acha umie jescze siad zostań i noga:) chyba nie najgorzej:) większość komend z PT ale robi je tylko gdy nie ma w poblizu innych psów tzn juz wiekszosc zrobi przy p[sie ale nie pójdzie przy nodze:( a marto powiedz mi cos wiecej o spuszczaniu Ediego? on ci nie ucieka za zapaszkami suczek lub jak widzi gdzies psa nie podbiega do niego i nie chce sie bawic?

Posted

A to ubranko o którym mówiłam - jest świetne :angel:

Ubr1a.jpg

Ubr2a.jpg

Ubr3a.jpg

na sznaucerku rozmiar 3 leży jak ulał - i jest naprawdę z prawdziwego przeciwdeszczowego materiału :D :P porządnie wykonane 8)

Posted

Dzieki wszystkim:))))

malawaszka:super ubranko, bo koltunow pod lokciami chyba nie bedzie robilo?ile kosztuje i gdzie to mozna nabyc, bo jakos sie nie wczytalam:))))sorki:)))))))))))))))

Posted

Kołtunów nie będzie robiło bo jest ze śliskiego materiału :D a kupić można u Izy Szumielewicz za 50 zł - ocieplane albo tylko przeciwdeszczowe - po info kliknij w linka w moim podpisie - i tam musisz wysłać priv do Izy z ew. zamówieniem :wink: :P

Posted

malawasiu, widze, że Lunka ma nowe wdzianko ;) A jak fajnie świeci w ciemności :D 8)

madziorko widze, że Den wyćwiczony nieźle jest ;) Gal umie siad, leżeć, podaj łape, przybij 5 8) zostań, szukaj, przynieś :D Eh jakie zdolne psiuńki mamy :wink:

A my dzisiaj sobie z Gal autobusem jechałyśmy i wszedł kanar i już myślałam, że będzie chciał mnie zgarnąc za to, że pies biletu nie ma... Jednak suńka była na smyczy, w kagańcu i na kolanach, więc wszystko podobno zgodnie z przepisami 8)

Posted
OLU oczywiscie ze i wybaczamy chociaż strasznie żaujemy (przynajmniej ja), że nie dałaś egpo zdjecia:( a jak tam Nafka? ov jej się stało? już w porządku? podrap ją ode mnie i Deniska za uszkiem i oczywiście ty trzymaj się zdrowo!

Nafka doznala kontuzji tylnej lapy, byla na szkoleniu i tam wszystko sie zaczelo, tak naprawde to nie wiem co sie stalo, moze wpadla w dolek przy "gryzieniu" pozoranta, moze przy sladzie zle stanela, a moze po prostu na przerwie jak sie bawila z innymi psami gdzies zachaczyla. Biedna byla strasznie bo az wyla z bolu tak ja bolalo jak wstawala, czy ruszala :cry: , ale na szczescie wet sie juz tym zajal i juz jest ok, odzyskala sily i teraz biega z Bangi caly dzien, hehe ostatnio to nawet maluch jej tak dopieka, ze ucieka przed nia na lozko (hehe biedna Nafulka co :wink: ). Uwielbiaja wspolne zabawy, hehe choc jakby ktos z boku popatrzyl to by powiedzial czasami, ze zaraz sie zagryza bo tak "gadaja" i szaleja przy zabawie :D .

Justa, to ja widze, ze Ty niedoinformowana jestes :wink: , w Wawie psy jezdza za darmo komunikacja miejska :D .

Malawaszka, ale sliczne ubranko ma Twoja pociecha :D , widze, ze juz jestescie gotowe na deszczowe spacery :wink: :D

Posted
Malawaszka, ale sliczne ubranko ma Twoja pociecha :D , widze, ze juz jestescie gotowe na deszczowe spacery :wink: :D

Ka-Vanga - możesz dla swojej takie samo zamówić :D kliknij na linka w moim podpisie :wink:

Posted

Hehe, dla tej malej czy dla tej duzej :wink: , a tak serio to ja ewntualnie (jak juz bede musiala) to szukam czegos na zime, jak bedzie snieg (Iza mi kazal :wink: ) i musi miec to ubranko nogawki. U mnie takie nakrywane by nie przezylo dlugo bo dziewczyny sie ciagle gdzies tazaja razem, w ten sposob bardzo lubia sie razem bawic :D .

Posted

Przywitam sie rowniez w tym temacie! Zdjecia mojej Nelki sa juz w Galerii wiec mozecie sobie ja zobaczyc. ja nazywam sie Renata i mam nadzieje, ze moge zwracac sie do Was o rady dotyczace mojej suni.

Na poczatek mam pytanko: poniewaz do tydzien jezdzimy do mojej mamy a tam jest stara sunia. No i tu pojawia sie problem. Sunia jest tak zazdrosna o nelke ze ciagle na nia warczy, nie daje jej podejsc no i ostatnio prawie ja ugryzla (pierwszy raz w zyciu probowala kogos ugryzc!). mam pytanie: czy to minie? czy mam ta starsza sunie jakos karac? Nie chcialabym za bardzo, bo to moj ukochany pies. Czy cos mam specjalnie robic czy tylko czekac a wszystko sie unormuje (w sumie to Nelke dopiero pare dni starsza suka widziala)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...