Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Agatka napisał(a):
Ja tez sie zastanawiam cyz jest sens jechac na te championy.... przynajmniej z Dengim, bo z Bangitosem to napewno!

czemu?:))))))))):diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Natalia_W napisał(a):
ja bede na 100000% jak nie z psem to jako widz... ale czy psa zglosze to sie zobaczy...

no Ty masz rzut beretem:))))
dostaniesz zadanie fotografowania:lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
no Ty masz rzut beretem:))))
dostaniesz zadanie fotografowania:lol: :lol: :lol:

hehe wlasnie 1
ja tez nie mam daleko - tylko godzine drogi :)

Posted

Elitesse napisał(a):
o wlasnie - Ola mozna juz ci gratulowac ??

Hihihihi jasne jasne, szczegolnie jak bedzie sedziowal pan Ostrowski, ktory uwaza, ze moja Bangi nie ma jednego zeba. Wszyscy inni sedziowie ktorzy ja do tej pory sedziwali nie mieli problemu ze znalezieniem tego zeba, a przeciez sedziowali nas tez Czesi i Slowacy, ktorzy sa znani z bardzo dokladnego sprawdzania zebow i jakos doliczyli sie wszystkich.

Posted

Agatka napisał(a):
Ja tez sie zastanawiam cyz jest sens jechac na te championy.... przynajmniej z Dengim, bo z Bangitosem to napewno!

Hahaha z tym Bandzitosem to nigdy nic nie wiadomo ;) :lol: :lol: :lol: :evil_lol: .

Posted

bylam juz kilka razy na Championach w lesznie i szczerze mowiac nie widzialam aby ktos tam zeby sprawdzal :) a tym bardziuej mierzyl hihihi w koncu to Championy sa !

Posted

Natalia_W napisał(a):
ja bym sie nie zdziwila jakby ten Pan stwierdzil, ze wiekszosc psow w jego mniemaniu na ten tytul nie zasluguje;)

hehe no moze i tak byc :evil_lol:

Posted

No mnie on tam pozytywnie zaskoczyl, bo wystawialam u niego Wiktora , a do malych psow on nie nalezy. Fakt ze wyglada potezniej niz ma w rzeczywistosci, ale to wlasnie miarka nas uratowala, bo pan O. go zmierzyl i najpierw wydal z siebie gardlowe "o Jezus Maria", a po uzyciu tajemniczej miarki ze zdziwieniem "OOOOOO" hahaha bo sie zmiescil bez problemu:lol: :lol: :lol: :lol:
jedyne co to z tymi zebami szalal, bo nie tylko Bangitosowi wmawial ze nie ma zeba ktory w rzeczywistosci BYL:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Natalia_W napisał(a):
a ja ide Kenzia do konca wyskubac... ;) bo jeszcze mi troszke zostalo...

ja zaczelam Tess ale po zrobieniu jednego boku zapal mi sie skonczyl hihi

Posted

Natalia_W napisał(a):
ja mam nadzieje, ze go nie dadza do sedziowania... trzeba sie modlic :p zeby sie nad nami zlitowali ;)

Haha no tak nastepna ewentualnosc to sedzia Myszkowski, ktory kiedys pomylil sznaucera z czernyszem ...

Posted

orsini napisał(a):
No mnie on tam pozytywnie zaskoczyl, bo wystawialam u niego Wiktora , a do malych psow on nie nalezy. Fakt ze wyglada potezniej niz ma w rzeczywistosci, ale to wlasnie miarka nas uratowala, bo pan O. go zmierzyl i najpierw wydal z siebie gardlowe "o Jezus Maria", a po uzyciu tajemniczej miarki ze zdziwieniem "OOOOOO" hahaha bo sie zmiescil bez problemu:lol: :lol: :lol: :lol:
jedyne co to z tymi zebami szalal, bo nie tylko Bangitosowi wmawial ze nie ma zeba ktory w rzeczywistosci BYL:angryy: :angryy: :angryy:

Hihihi no to byla niezla wystawa.

Posted

Pan Myszkowski napisal nam NPwR a pozniej po podpowiedzi asystenta (ktra sama slyszalam) skreslil tytul:/ ale poza tym to opis mielismy bardzo ladny... wiec juz wole jego...

Posted

Natalia_W napisał(a):
Pan Myszkowski napisal nam NPwR a pozniej po podpowiedzi asystenta (ktra sama slyszalam) skreslil tytul:/ ale poza tym to opis mielismy bardzo ladny... wiec juz wole jego...

na niego jeszcze nigdy nie trafilam

Posted

Pa Myszkowski to bardzo sympatyczny starszy Pan :) mila atmosfera na ringu, zawsze usmiechniety :) lubi eleganckie pieski, zwraca uwage na ruch... przynajmniej tyle zauwazylam...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...