Natalia_W Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 ja bede na 100000% jak nie z psem to jako widz... ale czy psa zglosze to sie zobaczy...
orsini Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Agatka napisał(a):Ja tez sie zastanawiam cyz jest sens jechac na te championy.... przynajmniej z Dengim, bo z Bangitosem to napewno! czemu?:))))))))):diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
orsini Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Natalia_W napisał(a):ja bede na 100000% jak nie z psem to jako widz... ale czy psa zglosze to sie zobaczy... no Ty masz rzut beretem:)))) dostaniesz zadanie fotografowania:lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 orsini napisał(a):no Ty masz rzut beretem:)))) dostaniesz zadanie fotografowania:lol: :lol: :lol: hehe wlasnie 1 ja tez nie mam daleko - tylko godzine drogi :)
Ka-Vanga Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Elitesse napisał(a):o wlasnie - Ola mozna juz ci gratulowac ?? Hihihihi jasne jasne, szczegolnie jak bedzie sedziowal pan Ostrowski, ktory uwaza, ze moja Bangi nie ma jednego zeba. Wszyscy inni sedziowie ktorzy ja do tej pory sedziwali nie mieli problemu ze znalezieniem tego zeba, a przeciez sedziowali nas tez Czesi i Slowacy, ktorzy sa znani z bardzo dokladnego sprawdzania zebow i jakos doliczyli sie wszystkich.
Ka-Vanga Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Elitesse napisał(a):o moj ulubiony bandziorek bedzie :loveu: Nio ciesze sie, ze sie cieszysz :cool3: .
Ka-Vanga Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Agatka napisał(a):Ja tez sie zastanawiam cyz jest sens jechac na te championy.... przynajmniej z Dengim, bo z Bangitosem to napewno! Hahaha z tym Bandzitosem to nigdy nic nie wiadomo ;) :lol: :lol: :lol: :evil_lol: .
Natalia_W Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 no wlasnie znajac "zdolnosci" tego Pana do wynajdywania roznych smiesznych wad mozna sie lekko zniechecic do wystawiana psa u niego...
orsini Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 eeee tam byle by mial profesjonalna miarke a nie swoj centymetr krawiecki to jest wtedy ok:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Natalia_W Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Krysia ale znajac go to i tak przystawi ja do ucha... a nie w klebie
Elitesse Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 bylam juz kilka razy na Championach w lesznie i szczerze mowiac nie widzialam aby ktos tam zeby sprawdzal :) a tym bardziuej mierzyl hihihi w koncu to Championy sa !
Natalia_W Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 ja bym sie nie zdziwila jakby ten Pan stwierdzil, ze wiekszosc psow w jego mniemaniu na ten tytul nie zasluguje;)
Elitesse Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Natalia_W napisał(a):ja bym sie nie zdziwila jakby ten Pan stwierdzil, ze wiekszosc psow w jego mniemaniu na ten tytul nie zasluguje;) hehe no moze i tak byc :evil_lol:
Natalia_W Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 ja mam nadzieje, ze go nie dadza do sedziowania... trzeba sie modlic :p zeby sie nad nami zlitowali ;)
Natalia_W Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 a ja ide Kenzia do konca wyskubac... ;) bo jeszcze mi troszke zostalo...
orsini Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 No mnie on tam pozytywnie zaskoczyl, bo wystawialam u niego Wiktora , a do malych psow on nie nalezy. Fakt ze wyglada potezniej niz ma w rzeczywistosci, ale to wlasnie miarka nas uratowala, bo pan O. go zmierzyl i najpierw wydal z siebie gardlowe "o Jezus Maria", a po uzyciu tajemniczej miarki ze zdziwieniem "OOOOOO" hahaha bo sie zmiescil bez problemu:lol: :lol: :lol: :lol: jedyne co to z tymi zebami szalal, bo nie tylko Bangitosowi wmawial ze nie ma zeba ktory w rzeczywistosci BYL:angryy: :angryy: :angryy:
Elitesse Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Natalia_W napisał(a):a ja ide Kenzia do konca wyskubac... ;) bo jeszcze mi troszke zostalo... ja zaczelam Tess ale po zrobieniu jednego boku zapal mi sie skonczyl hihi
Ka-Vanga Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Natalia_W napisał(a):ja mam nadzieje, ze go nie dadza do sedziowania... trzeba sie modlic :p zeby sie nad nami zlitowali ;) Haha no tak nastepna ewentualnosc to sedzia Myszkowski, ktory kiedys pomylil sznaucera z czernyszem ...
Ka-Vanga Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 orsini napisał(a):No mnie on tam pozytywnie zaskoczyl, bo wystawialam u niego Wiktora , a do malych psow on nie nalezy. Fakt ze wyglada potezniej niz ma w rzeczywistosci, ale to wlasnie miarka nas uratowala, bo pan O. go zmierzyl i najpierw wydal z siebie gardlowe "o Jezus Maria", a po uzyciu tajemniczej miarki ze zdziwieniem "OOOOOO" hahaha bo sie zmiescil bez problemu:lol: :lol: :lol: :lol: jedyne co to z tymi zebami szalal, bo nie tylko Bangitosowi wmawial ze nie ma zeba ktory w rzeczywistosci BYL:angryy: :angryy: :angryy: Hihihi no to byla niezla wystawa.
Natalia_W Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Pan Myszkowski napisal nam NPwR a pozniej po podpowiedzi asystenta (ktra sama slyszalam) skreslil tytul:/ ale poza tym to opis mielismy bardzo ladny... wiec juz wole jego...
Elitesse Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Natalia_W napisał(a):Pan Myszkowski napisal nam NPwR a pozniej po podpowiedzi asystenta (ktra sama slyszalam) skreslil tytul:/ ale poza tym to opis mielismy bardzo ladny... wiec juz wole jego... na niego jeszcze nigdy nie trafilam
Elitesse Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 zreszta na pana Kota tez nie znam tylko Ostrowskiego
Natalia_W Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Pa Myszkowski to bardzo sympatyczny starszy Pan :) mila atmosfera na ringu, zawsze usmiechniety :) lubi eleganckie pieski, zwraca uwage na ruch... przynajmniej tyle zauwazylam...
Recommended Posts