Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Justa napisał(a):

A właśnie jak tam po pierwszym semestrze w biolchemie sie podoba:roll: ?

a podoba sie podoba chociaz lekko nie jest ale zle tez nie:))) mamy klase same dziewczyny (32:diabloti: ) i dosc wysoki poziomz biologi i chemi szczegolnie, zarowno biol jak i chem mamy 3 razy w tyg. no a z ocenkami chyba tez nie najgorzej z chemi mam 4,4,+4,+4 a z biologi:4,5,5... trylko najgorsze jest to ze non stop trzeba umiec wszystko... i u nas z biologi pyta glownie ostatni dzial np. traz paprtoniki itd ale zawsze jakies pytanie zada z materialu duzo wczesniejszego jak bakterie, prostisty czy wirusy i jak sie tego nie wie to czesto obnica i to dosc drarycznie ocene... wic tzreba umiec zawsze wszystko i to jest najgorsze...:/

Justa napisał(a):
Mam dośc szkoły. Całe szczęście za 2 tygodnie ferie...

za ile??! alez ci dobrze!! j ferie mam od 14 lutego!!!! chyba na samym koncu:((( wiec za poltora miesiaca!! a najgorsz jest to ze semestr konczy sie 18 stycznia i potem juz na drugi daja oceny a ferie dopiero koniec lutego:(

Justa napisał(a):
A jutro test całosemestralny z chemii:-( + test cąłosemestrany z Anggielskiego dodatkowego
Pojutrze fizyka, biologia, ruski + examin ustny z dodoatkowego ang.

współczuje! a ja jutro zapewne bede pyatan z biologi bo trzecia kolejne juz pytac zaczyna a mnie zawsze na poczatku pyta - chyba ze wexmie jakichś z gorszymi ocenami - oby... a nie chciałabym zawalić wiec musze sie coś pouczyć tych paprotników....a dodatkowo jeszcze mnie facet od histori tak zdenerwował bo byłam 2 razy pytana (niewiele osób ma 2 oceny z odp) i zadowolona ze sie nie musze na jutro uczyć a on mówi ze może nbyć jutro kartkówka dla całej klasy... no to wtedy zwątpiłam...:/ a ja tak nienawidze historii....miejmy nadzieje ze mu sie odwidzi i nie zrobi tej kartkówki

Posted

Hej, witamy wszystkich w Nowym Roku :BIG:

My Sylwestra i Nowy Rok spędziliśmy na zawodach agility, które odbywały się w Ciechocinku w końskiej ujeżdżalni. :lol:

To Atos w swojej "kreacji" sylwestrowej :evil_lol: - już się rwie do biegu :lol:

Posted

Justa napisał(a):

W pewnym momencie, to się nie myśli 'a zgłosze sobie nieprzygotowanie' :/ Bo i tak i tak trzeba będzie się wszystkiego naumieć do matury... a z doświadczenia wiadomo, że potem to się nie chce...

.

hehehe z tymi nieprzygotowaniami to jak tak codziennie mialam :evil_lol: ale potem byly problemy po zebraniach bo mama "csiedzisz w domu nic nie robisz a tu tyle nieprzygotowan !! :diabloti: "

Justa napisał(a):

Mam dość szkoły. Całe szczeście za 2 tygodnie ferie ...

dla mnie to dziwaczne z tym terminem - zawsze bylo w lutym i bylo OK a tu na dobre sie nie rozgrzejesz po swietach do nauki i znowu bach siedzenie w domu - takie dziwaczne no i 2 semestr sie wydluza ...

Posted

Natalia_W napisał(a):
a ja wlasnie trymuje kenza...

ja sie przymierzam do wyskubania Tess ale chyba dam jej jeszcze 2 tygodnie wolnego :) i tak w maju ja dopiero wystawie

Posted

To Atos w swojej "kreacji" sylwestrowej :evil_lol: - już się rwie do biegu :lol:

slicznie wyglądał Denisek już mi tu na kolanach umiera z zazdrości:)) a jak wam poszły zawody? był jeszcze ktoś znajomy?

Posted

madzior_ka napisał(a):
slicznie wyglądał Denisek już mi tu na kolanach umiera z zazdrości:))

:lol::lol::lol:

madzior_ka napisał(a):
a jak wam poszły zawody? był jeszcze ktoś znajomy?

Ze sznaucerów nie - niestety Ka-Vanga nie mogła przyjechać z Bandziorkiem... A my zajęliśmy w sobotę drugie miejsce a Noworoczny przebieg wygraliśmy :Dog_run::lol::lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...