PUENTA imszar Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Justa napisał(a): W pewnym momencie, to się nie myśli 'a zgłosze sobie nieprzygotowanie' :/ No ja po raz drugi w roku ogólnie :P
madzior_ka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Justa napisał(a): A właśnie jak tam po pierwszym semestrze w biolchemie sie podoba:roll: ? a podoba sie podoba chociaz lekko nie jest ale zle tez nie:))) mamy klase same dziewczyny (32:diabloti: ) i dosc wysoki poziomz biologi i chemi szczegolnie, zarowno biol jak i chem mamy 3 razy w tyg. no a z ocenkami chyba tez nie najgorzej z chemi mam 4,4,+4,+4 a z biologi:4,5,5... trylko najgorsze jest to ze non stop trzeba umiec wszystko... i u nas z biologi pyta glownie ostatni dzial np. traz paprtoniki itd ale zawsze jakies pytanie zada z materialu duzo wczesniejszego jak bakterie, prostisty czy wirusy i jak sie tego nie wie to czesto obnica i to dosc drarycznie ocene... wic tzreba umiec zawsze wszystko i to jest najgorsze...:/ Justa napisał(a):Mam dośc szkoły. Całe szczęście za 2 tygodnie ferie... za ile??! alez ci dobrze!! j ferie mam od 14 lutego!!!! chyba na samym koncu:((( wiec za poltora miesiaca!! a najgorsz jest to ze semestr konczy sie 18 stycznia i potem juz na drugi daja oceny a ferie dopiero koniec lutego:( Justa napisał(a):A jutro test całosemestralny z chemii:-( + test cąłosemestrany z Anggielskiego dodatkowego Pojutrze fizyka, biologia, ruski + examin ustny z dodoatkowego ang. współczuje! a ja jutro zapewne bede pyatan z biologi bo trzecia kolejne juz pytac zaczyna a mnie zawsze na poczatku pyta - chyba ze wexmie jakichś z gorszymi ocenami - oby... a nie chciałabym zawalić wiec musze sie coś pouczyć tych paprotników....a dodatkowo jeszcze mnie facet od histori tak zdenerwował bo byłam 2 razy pytana (niewiele osób ma 2 oceny z odp) i zadowolona ze sie nie musze na jutro uczyć a on mówi ze może nbyć jutro kartkówka dla całej klasy... no to wtedy zwątpiłam...:/ a ja tak nienawidze historii....miejmy nadzieje ze mu sie odwidzi i nie zrobi tej kartkówki
PUENTA imszar Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Ja jutro na angielski ćwizenia msuze zanieść (zrobie o 18 na dodatko9wym z takim facetem) i to wszystko a no i jeszcze historiA :p
PUENTA imszar Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 ale fajnie :D..a może ja poćwiczę ustawianie Soni
dorotak Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Hej, witamy wszystkich w Nowym Roku :BIG: My Sylwestra i Nowy Rok spędziliśmy na zawodach agility, które odbywały się w Ciechocinku w końskiej ujeżdżalni. :lol: To Atos w swojej "kreacji" sylwestrowej :evil_lol: - już się rwie do biegu :lol:
PUENTA imszar Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Natalka kto ci robił stronę bo ja potrzebuję teraz kogoś by mi przeniósł na większy serwer itp.?
Elitesse Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Justa napisał(a): W pewnym momencie, to się nie myśli 'a zgłosze sobie nieprzygotowanie' :/ Bo i tak i tak trzeba będzie się wszystkiego naumieć do matury... a z doświadczenia wiadomo, że potem to się nie chce... . hehehe z tymi nieprzygotowaniami to jak tak codziennie mialam :evil_lol: ale potem byly problemy po zebraniach bo mama "csiedzisz w domu nic nie robisz a tu tyle nieprzygotowan !! :diabloti: " Justa napisał(a): Mam dość szkoły. Całe szczeście za 2 tygodnie ferie ... dla mnie to dziwaczne z tym terminem - zawsze bylo w lutym i bylo OK a tu na dobre sie nie rozgrzejesz po swietach do nauki i znowu bach siedzenie w domu - takie dziwaczne no i 2 semestr sie wydluza ...
Elitesse Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 florance napisał(a):szczerze wam zazdroszczę tych problemów ;-) ohh ja tez !!! :placz:
Elitesse Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Natalia_W napisał(a):a ja wlasnie trymuje kenza... ja sie przymierzam do wyskubania Tess ale chyba dam jej jeszcze 2 tygodnie wolnego :) i tak w maju ja dopiero wystawie
Elitesse Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Tangram napisał(a):W galerii umiescilam fotki moich pociech :) widze ze tym razem wiecej chcialo wspolpracowac i zgodzilo sie na sesje :D :D :D
Natalia_W Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 jak znajde chwilke to pozmniejszam i powsadzam fotki z Olsztyna:)
madzior_ka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 To Atos w swojej "kreacji" sylwestrowej :evil_lol: - już się rwie do biegu :lol: slicznie wyglądał Denisek już mi tu na kolanach umiera z zazdrości:)) a jak wam poszły zawody? był jeszcze ktoś znajomy?
Olivka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Dziewczyny ! Czy wiecie jak można przesłać zdjecie z komórki bez kabelka. Mam zdjecia mojego salonu , to bym wstawiła jakoś .
Natalia_W Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 wyslij na maila do siebie... tak jak wysylasz mms tylko ze na maila :)
dorotak Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 madzior_ka napisał(a):slicznie wyglądał Denisek już mi tu na kolanach umiera z zazdrości:)) :lol::lol::lol: madzior_ka napisał(a):a jak wam poszły zawody? był jeszcze ktoś znajomy? Ze sznaucerów nie - niestety Ka-Vanga nie mogła przyjechać z Bandziorkiem... A my zajęliśmy w sobotę drugie miejsce a Noworoczny przebieg wygraliśmy :Dog_run::lol::lol:
Elitesse Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 czy komus juz wpadla w lapki ta nowa ksiazka o sznaucerach ?
Natalia_W Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='Elitesse']dorotak nie widze atosowej fotki :( ja tez nie widze :(:shake:
Recommended Posts