Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wtajcie:)) ja juz ez zaliczylam snieżn spacerek z Denisem-ależ u nas bajecznie w nocy nasypało jeszcze więcej śnigu a teraz już nei pada tylko jest lekki mrozik i ogroooomne zaspy:)) ależ się wybiegaliśmy i pospacerowaliśmy, ale chodziliśmy po zaspach do kolan bo nikomi sie ścieżek nie chciało wytorować na naszych łąkach pobliskich:) oczywiscie Denis za mną szedł sobie po wydeptanej ścieżce a momentami to na rece go trzeba było brać jak już się zmęczył tym skakaniem między zaspami:)) jednym słowem byl o super.... ale tyle petard już strzela... a jeszcz jakcys mądrzy ludzie - chodza sobie po polach i petardy puszczaja..... a tam dzieci na sankach jezdza blisko ja z Denisem itd... na szczescie Denisowi nie odmieniło się od tamtego roku i nie bał się strzałów.... całkowicie je ignoruje, a jak wasze pieski?

a co do Sylvka to ja tez siedzxe w domciu.... albo może pójdziemy na Bożniową:)) - taka góra w Trzebini i co rok jest takie sylwestrowe wyjście z lampionami na ta górę i na niej powitanie nowego roku - musi być fajnie bo jeszcze nigdy nie byłam, ale może dzisiaj jak bedzie ładna pogoda otr pójdziemy - zobaczymy...

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

PUENTA imszar napisał(a):
To fajnie..Sonai narazie ignorowała ale jadnak nie chcę ryzykować.Pies sąsiadki to odrazu ucieka niewiadomo gdzie a on bez smyczy chodzi :shake:

foksiczka kolezanki tak sie zachowywala - pedzila na oslep przez ulice i nie szlo jej zatrzymac ile to my goidzin spedzilismy na jej szukaniu ...

Posted

Elitesse napisał(a):
a dlaczego nie 6 co ?? moj mamusia tak uwielbiala mnie zawsze pytac hehehe :razz:

dobrze, że za moich czasów nie było 6 :diabloti: :lol:

Posted

Nio ja tez zostaje w domu :placz: . Mialam wyjechac, ale Bangitos dostal cieczki i plany wziely w leb:mad: , a teraz sie rozchorowalam niezle to tez nie mam sily isc do kumpeli n:mad: a imprezke, tak wiec mam nadzieje, ze z Wami przywitam Nowy Rok:cool3: .

Puenta, SUPER, ze poznalas Iwone :) .

Posted

No z nami jest fajnie tylko, ze ja za chwilę Was zostawię :]
Ka-vanga Iwona jest naprawdę miła. Wiesz co Ci powiem wszyscy jak słyszą, że idę do cavano ze sznaucerkiem toodrazu mówią (nawetjak dzwonilam do cavano) "a to taka jedna moja koleżanka ma sznaucerkę czarno, istny żywioł " Normalnie jesteś znana :]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...