madzior_ka Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wtajcie:)) ja juz ez zaliczylam snieżn spacerek z Denisem-ależ u nas bajecznie w nocy nasypało jeszcze więcej śnigu a teraz już nei pada tylko jest lekki mrozik i ogroooomne zaspy:)) ależ się wybiegaliśmy i pospacerowaliśmy, ale chodziliśmy po zaspach do kolan bo nikomi sie ścieżek nie chciało wytorować na naszych łąkach pobliskich:) oczywiscie Denis za mną szedł sobie po wydeptanej ścieżce a momentami to na rece go trzeba było brać jak już się zmęczył tym skakaniem między zaspami:)) jednym słowem byl o super.... ale tyle petard już strzela... a jeszcz jakcys mądrzy ludzie - chodza sobie po polach i petardy puszczaja..... a tam dzieci na sankach jezdza blisko ja z Denisem itd... na szczescie Denisowi nie odmieniło się od tamtego roku i nie bał się strzałów.... całkowicie je ignoruje, a jak wasze pieski? a co do Sylvka to ja tez siedzxe w domciu.... albo może pójdziemy na Bożniową:)) - taka góra w Trzebini i co rok jest takie sylwestrowe wyjście z lampionami na ta górę i na niej powitanie nowego roku - musi być fajnie bo jeszcze nigdy nie byłam, ale może dzisiaj jak bedzie ładna pogoda otr pójdziemy - zobaczymy...
PUENTA imszar Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Madziorka oja tez się męczy tym wszstkim to jest fajnie :P
PUENTA imszar Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 dzięki a wpis malutka :P A wogóle to co pozatym, coś się dzieje w domu ciekawego :P?
Elitesse Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 ja dopiero wrocilam z psami z dlugasnego spaceru - ale sie burki wyszalaly ! teraz spia i sie roztapiaja
Elitesse Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 florance napisał(a):Elitesse jestem z Tobą!!!!:loveu: super ! :multi: :multi: piechy poszly sobie spac - chyba sie wymeczyly :)
PUENTA imszar Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Jupi ja nie mogę mojej spuszczać,.Mieszkam blisko ulicy a teraz jak ciągle te strzały to się boję :] o 18 przychodzi moj tata więc dopieor jutro napiszę :]
Elitesse Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 moje psy nie reaguja na strzaly - tak jaby wcale ich nie slyszaly
florance Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 a mój szczeka na nie, podobnie jak na odkurzacz 8)
PUENTA imszar Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 To fajnie..Sonai narazie ignorowała ale jadnak nie chcę ryzykować.Pies sąsiadki to odrazu ucieka niewiadomo gdzie a on bez smyczy chodzi :shake:
Elitesse Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 florance napisał(a):a mój szczeka na nie, podobnie jak na odkurzacz 8) suczki z Waciem atakuja odkurzacz a Lan jako ten najodwazniejszy, obronca stada ucieka :)
Elitesse Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 PUENTA imszar napisał(a):To fajnie..Sonai narazie ignorowała ale jadnak nie chcę ryzykować.Pies sąsiadki to odrazu ucieka niewiadomo gdzie a on bez smyczy chodzi :shake: foksiczka kolezanki tak sie zachowywala - pedzila na oslep przez ulice i nie szlo jej zatrzymac ile to my goidzin spedzilismy na jej szukaniu ...
PUENTA imszar Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 No właśnie o tym mówię. Wiecie co zazełam pisać na takim jednm forum i juz dostałam ostrzeżenie, że nie lubię kundelków :P Lubię tylko ktoś mnie źle zrozumiał :D
PUENTA imszar Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 No i to jaki, nie będę spać po nocach mamusiu :D
jostra Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Elitesse napisał(a):a dlaczego nie 6 co ?? moj mamusia tak uwielbiala mnie zawsze pytac hehehe :razz: dobrze, że za moich czasów nie było 6 :diabloti: :lol:
Elitesse Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 florance napisał(a)::multi: mój mąż jednak zostaje w domu super !!! :multi:
Ka-Vanga Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Nio ja tez zostaje w domu :placz: . Mialam wyjechac, ale Bangitos dostal cieczki i plany wziely w leb:mad: , a teraz sie rozchorowalam niezle to tez nie mam sily isc do kumpeli n:mad: a imprezke, tak wiec mam nadzieje, ze z Wami przywitam Nowy Rok:cool3: . Puenta, SUPER, ze poznalas Iwone :) .
PUENTA imszar Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 No z nami jest fajnie tylko, ze ja za chwilę Was zostawię :] Ka-vanga Iwona jest naprawdę miła. Wiesz co Ci powiem wszyscy jak słyszą, że idę do cavano ze sznaucerkiem toodrazu mówią (nawetjak dzwonilam do cavano) "a to taka jedna moja koleżanka ma sznaucerkę czarno, istny żywioł " Normalnie jesteś znana :]
Recommended Posts