Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

moj brat idzie jednocześnie dziśna dwie 18 - moji rodzice wychodzą do ciotki - a ja i pesek który jeszcze nigdy nie widział (i niesłyszał fajerwerków) - zostajemy w domku

Posted

Yorczka napisał(a):
nie nienarzekam alechciałabym się urodzić innej daty..........
ja tez bo zawsze dostaje tylko jeden prezent :( a na dodatek w styczniu mam imieniny i nikt wtedy juz pieniedzy po swietach nie ma :placz: (materialistka !)

Posted

Yorczka napisał(a):
moj brat idzie jednocześnie dziśna dwie 18 - moji rodzice wychodzą do ciotki - a ja i pesek który jeszcze nigdy nie widział (i niesłyszał fajerwerków) - zostajemy w domku

Ja też zostaję z psiną w domu ale to fajna sprawa tak w łóżku :]

Posted

Yorczka napisał(a):

to ci super urodziny urzadzii nie powiem ...

Posted

Elitesse napisał(a):
ja tez bo zawsze dostaje tylko jeden prezent :( a na dodatek w styczniu mam imieniny i nikt wtedy juz pieniedzy po swietach nie ma :placz: (materialistka !)

ja ci kupie prezent :]

Posted

Elitesse - zgadzam się i jeszczejak ja się urodziłam dzisiaj to to ostatni dzień w roku jestem najmłodsza z mojego rocznika i wogóle nie nawidze zimy - chciałabym sie urodzić 25 czerwca albo 25 lipca

Posted

Yorczka napisał(a):
Elitesse - zgadzam się i jeszczejak ja się urodziłam dzisiaj to to ostatni dzień w roku jestem najmłodsza z mojego rocznika i wogóle nie nawidze zimy - chciałabym sie urodzić 25 czerwca albo 25 lipca

hiehie..ja tam ostatnio patrzę optymistycznie na wszystko :]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...