Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

u mnie się nie da fotek robić, bo non stop sypie :( spadło już pół metra śniegu! :o
a co do sylwestra... to mój tz ma nocny dyżur, ale nie powiem, żeby mnie jakoś szczególnie gdzieś ciągnęło ;-)

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

florance napisał(a):
u mnie się nie da fotek robić, bo non stop sypie :( spadło już pół metra śniegu! :o
a co do sylwestra... to mój tz ma nocny dyżur, ale nie powiem, żeby mnie jakoś szczególnie gdzieś ciągnęło ;-)

czyli mozemy na DGM poswietowac :)

Posted

no u nas też sypie...:angryy: ja już nie wiem skąd tyle tego:-o ale chyba faktycznie nic z tego... trzeba będzie sesyje odłożyć na jutro... chociaz jutro to się obudze pewnie około 17 i będzie już cimok:mad:

ide szykować chałupę na imprezę:roll:

Posted

Justa napisał(a):
no u nas też sypie...:angryy: ja już nie wiem skąd tyle tego:-o ale chyba faktycznie nic z tego... trzeba będzie sesyje odłożyć na jutro... chociaz jutro to się obudze pewnie około 17 i będzie już cimok:mad:

a u mnie na szczescie nie sypie - i tak juz wystarczajaco tego sniegu jest

Posted

Elitesse napisał(a):
a u mnie na szczescie nie sypie - i tak juz wystarczajaco tego sniegu jest

no ja bym była bardzo szczęsliwa, gdyby chociaz na chwilkę przestało:angryy: bo nawet do sklepu nie ma jak wyjść:angryy: zawieje i zamiecie cholibka !

Posted

Justa napisał(a):
no ja bym była bardzo szczęsliwa, gdyby chociaz na chwilkę przestało:angryy: bo nawet do sklepu nie ma jak wyjść:angryy: zawieje i zamiecie cholibka !

tak jak ogladam prognozy to okolice wrocka sa chyba w najlepszym stanie w kraju ale za to najzimniejsze brrrr

Posted

Ja myślę drogie dziewczynki, że na Offie będzie ogólnodogomaniacka impreza sylvestrowa jak co roku :) Aczkolwiek nie wiem co tam jest, bo nigdy nie brałam udziału...:roll: :cool3:

Posted

Justa napisał(a):
Dzień Dobry !

NA dworze faktycznie niesamowicie, ja się tylko zastanawiam kiedy nam zaczną kopać tunele:mad: Może jak tak dalej pójdzie w poniedziałek szkołę odwołają?:p

Za to pies szczęśliwy:lol: Już niemal jej nie widać spod śniegu, a skacze jak piłeczka do ping-ponga:multi: Mimo, że ja bardzonie lubie zimy, to az miło popatrzec jak biały puch może uszczęśliwić stworznko:p

A gdzie Sylvka spędzacie?:diabloti:

JUSTA warszawianko to jest myśl!!
Niech dalej pada, zamkną szkołęę!!!!

Posted

PUENTA imszar napisał(a):
JUSTA warszawianko to jest myśl!!
Niech dalej pada, zamkną szkołęę!!!!

heh... stolyca mnie wychowała ;):cool1:

Posted

:P
Ja tam tez nie chce wychodzić, koszmarnie jest więc do szkoły ez nie pójdę :diabloti:

żebym ja sobie mogła tak wybrać:diabloti: A tutaj w poniedziałek historia klasóweczka, chemia klasóweczka... suuuper:angryy:

Posted

:P
Ja tam tez nie chce wychodzić, koszmarnie jest więc do szkoły ez nie pójdę :diabloti:

nieldnie !! koniec semestru sie zbliza trzeba o piateczki walczyc !! :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Justa napisał(a):
żebym ja sobie mogła tak wybrać:diabloti: A tutaj w poniedziałek historia klasóweczka, chemia klasóweczka... suuuper:angryy:

ja mam w przyszly weekendzic 3 kolokwia i ocene referatu i projektu bleee :placz:

Posted

Elitesse napisał(a):
nieldnie !! koniec semestru sie zbliza trzeba o piateczki walczyc !! :evil_lol: :evil_lol:

piąteczki? phi:eviltong: piąteczki to juz są:evil_lol: :mad:

Posted

hehe...ja z W-F mam 4/5 bo bardzo dużo nie ćwiczyłam

mojemu bratu 2 wychodzi zreszta jak calej klasie bo sie nie lubia z nauczycielem i nie cwicza wiec on im 1 co lekcje wstawia hihihihi

Posted

hehe...ja z W-F mam 4/5 bo bardzo dużo nie ćwiczyłam

no ja też nie ćwiczyłam przez 1,5 miesiąca bo sobie przegrodę nosową złamałam:shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...