florance Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 u mnie się nie da fotek robić, bo non stop sypie :( spadło już pół metra śniegu! :o a co do sylwestra... to mój tz ma nocny dyżur, ale nie powiem, żeby mnie jakoś szczególnie gdzieś ciągnęło ;-)
Elitesse Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 florance napisał(a):u mnie się nie da fotek robić, bo non stop sypie :( spadło już pół metra śniegu! :o a co do sylwestra... to mój tz ma nocny dyżur, ale nie powiem, żeby mnie jakoś szczególnie gdzieś ciągnęło ;-) czyli mozemy na DGM poswietowac :)
Justa Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 no u nas też sypie...:angryy: ja już nie wiem skąd tyle tego:-o ale chyba faktycznie nic z tego... trzeba będzie sesyje odłożyć na jutro... chociaz jutro to się obudze pewnie około 17 i będzie już cimok:mad: ide szykować chałupę na imprezę:roll:
florance Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Elitesse napisał(a):czyli mozemy na DGM poswietowac :) Suuuuuper :multi: :multi: :multi: nie będę sama :):diabloti:
Elitesse Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Justa napisał(a):no u nas też sypie...:angryy: ja już nie wiem skąd tyle tego:-o ale chyba faktycznie nic z tego... trzeba będzie sesyje odłożyć na jutro... chociaz jutro to się obudze pewnie około 17 i będzie już cimok:mad: a u mnie na szczescie nie sypie - i tak juz wystarczajaco tego sniegu jest
Justa Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Elitesse napisał(a):a u mnie na szczescie nie sypie - i tak juz wystarczajaco tego sniegu jest no ja bym była bardzo szczęsliwa, gdyby chociaz na chwilkę przestało:angryy: bo nawet do sklepu nie ma jak wyjść:angryy: zawieje i zamiecie cholibka !
Elitesse Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 florance napisał(a):Suuuuuper :multi: :multi: :multi: nie będę sama :):diabloti: :BIG: :popcorn: :drink1: :eating: :cunao: :BIG:
Elitesse Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Justa napisał(a):no ja bym była bardzo szczęsliwa, gdyby chociaz na chwilkę przestało:angryy: bo nawet do sklepu nie ma jak wyjść:angryy: zawieje i zamiecie cholibka ! tak jak ogladam prognozy to okolice wrocka sa chyba w najlepszym stanie w kraju ale za to najzimniejsze brrrr
Justa Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Ja myślę drogie dziewczynki, że na Offie będzie ogólnodogomaniacka impreza sylvestrowa jak co roku :) Aczkolwiek nie wiem co tam jest, bo nigdy nie brałam udziału...:roll: :cool3:
PUENTA imszar Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Justa napisał(a):Dzień Dobry ! NA dworze faktycznie niesamowicie, ja się tylko zastanawiam kiedy nam zaczną kopać tunele:mad: Może jak tak dalej pójdzie w poniedziałek szkołę odwołają?:p Za to pies szczęśliwy:lol: Już niemal jej nie widać spod śniegu, a skacze jak piłeczka do ping-ponga:multi: Mimo, że ja bardzonie lubie zimy, to az miło popatrzec jak biały puch może uszczęśliwić stworznko:p A gdzie Sylvka spędzacie?:diabloti: JUSTA warszawianko to jest myśl!! Niech dalej pada, zamkną szkołęę!!!!
Elitesse Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 to ja bede miala pierwszy raz okazje :) pod warunkiem ze mi padu nie odetnie hihihi :evil_lol:
Justa Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 PUENTA imszar napisał(a):JUSTA warszawianko to jest myśl!! Niech dalej pada, zamkną szkołęę!!!! heh... stolyca mnie wychowała ;):cool1:
PUENTA imszar Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 :P Ja tam tez nie chce wychodzić, koszmarnie jest więc do szkoły ez nie pójdę :diabloti:
Justa Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 PUENTA imszar napisał(a)::P Ja tam tez nie chce wychodzić, koszmarnie jest więc do szkoły ez nie pójdę :diabloti: żebym ja sobie mogła tak wybrać:diabloti: A tutaj w poniedziałek historia klasóweczka, chemia klasóweczka... suuuper:angryy:
Elitesse Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 PUENTA imszar napisał(a)::P Ja tam tez nie chce wychodzić, koszmarnie jest więc do szkoły ez nie pójdę :diabloti: nieldnie !! koniec semestru sie zbliza trzeba o piateczki walczyc !! :evil_lol: :evil_lol:
Elitesse Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Justa napisał(a):żebym ja sobie mogła tak wybrać:diabloti: A tutaj w poniedziałek historia klasóweczka, chemia klasóweczka... suuuper:angryy: ja mam w przyszly weekendzic 3 kolokwia i ocene referatu i projektu bleee :placz:
PUENTA imszar Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Oj cii. Chciałabym nie pójść a co będzie to zobaczymy
Justa Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Elitesse napisał(a):nieldnie !! koniec semestru sie zbliza trzeba o piateczki walczyc !! :evil_lol: :evil_lol: piąteczki? phi:eviltong: piąteczki to juz są:evil_lol: :mad:
PUENTA imszar Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 piąteczki szybko uciekają a laseczko to sie zbliżają :mad:
Elitesse Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Justa napisał(a):piąteczki? phi:eviltong: piąteczki to juz są:evil_lol: :mad: a to bardzo ladnie !! :multi:
Justa Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Elitesse napisał(a):a to bardzo ladnie !! :multi: hah z wf-u i PO:eviltong:
PUENTA imszar Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 hehe...ja z W-F mam 4/5 bo bardzo dużo nie ćwiczyłam
Elitesse Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Justa napisał(a):hah z wf-u i PO:eviltong: a dlaczego nie 6 co ?? moj mamusia tak uwielbiala mnie zawsze pytac hehehe :razz:
Elitesse Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 PUENTA imszar napisał(a):hehe...ja z W-F mam 4/5 bo bardzo dużo nie ćwiczyłam mojemu bratu 2 wychodzi zreszta jak calej klasie bo sie nie lubia z nauczycielem i nie cwicza wiec on im 1 co lekcje wstawia hihihihi
Justa Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 PUENTA imszar napisał(a):hehe...ja z W-F mam 4/5 bo bardzo dużo nie ćwiczyłam no ja też nie ćwiczyłam przez 1,5 miesiąca bo sobie przegrodę nosową złamałam:shake:
Recommended Posts