Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orsini napisał(a):
a ja w dodatku waLCZe z jakimis spamerami!!!!!!!!!!!!!
:spam2: :ban: :spam2: :plzdie: :spam2: :ban: :snipersm: :boom: :2gunfire: :krach: 0X :ak-shot: :wallbash: :chainsaw: :baddevil: :onfire:

a mnie nikt nie spamuje :D :D :D

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Elitesse napisał(a):
a mnie nikt nie spamuje :D :D :D

no bo TY spamujesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
powtarzam WSZYSTKIM kazdy kto mi wysle jeszcze raz jakis lancuszek szczescia czyli poprostu ordynarny spam skazuje sie na ignora z mojej strony!!!!!!nie odezwe sie ani slowem do tej osoby!!!!!poza bluzgami!!!!nic mnie bardziej nie wqrza jak spam!!!!!!!!!!!!!!idiotyczny spam, bo jak mozna wierzyc ze jak sie wysle list do 10 osob to sie bedzie bogatym, bedzie sie szczesliwym itd!!!!!!!litosci!!!!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

Ja też chora jestem, gardło mnie boli, głowa i normalnie żyć mi się nie chce.:placz:
Ka- vanga a jeszcze wczoraj byłaś zdrowa jak rydz:glaszcze:

Posted

Elitesse napisał(a):
to trzeba bylo tak od razu :) :) :)
]
jak???
kijem???
prosze bardzo:
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

Elitesse napisał(a):
ide sobie bo widze ze kolezankom cos dzis humor nie dopisuje :razz:

jakby Cie ktos zaspamowal idiotyzmem tez bys miala zapsuty!
ostrzezenie dostalas w kazdym badz razie!
:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
NIENAWIDZE IDIOTYCZNYCH LANCUSZKUF!!!!!!!!!!!
wrrrrrrrrrrrr
spamerzy do gazu!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :angryy: :angryy: :angryy:
a poza tym jestem chora i sie strasznie czuje, mam 7dni urlopu i nie moge isc bo koniec roku i sprawozdania:(((((

Posted

madzior_ka napisał(a):
ja gram w sumie od roku ale sama się ucze i chyba już mi to jakoś znośnie wychodzi nawet bo trochę w harcerstwie na zbiórkach akompaniuje itd:) a gitarka to Admira Rosario

A ja wczoraj spsułam moje wiosło :placz: tzn wyłamał mi sie jeden klucz na gryfie:placz: I dzisiaj stroiłam za pomocą kombinerek :mad:

Jeszcze co do łapek...
Ja wogóle łapków ni mom:angryy:

Posted

widzisz Justa kolejny atut nie bycia modem - ma sie łapki:)))

LUDZIE!!!Uwazajcie na swoje psy ,te co sie boja strzalow i te co sie nie boja ,juz zaczynaja walic.U mnie na osiedlu wczoraj byla okropna kanonada.

u nas też sie ujuż zaczeło na szczęście Denis si enie boi ale na smyczy i tak go trzymam bo nigdy nie wiadomo kto gdzie i kiedy bedzie strzelał....

a u nas dzisiaj NON STOP pada śnieg.... odśnieżane było 2 razy i padam z nóg a tu znowu mi zasypało wjazd:(( ale za to mam sporo zdjęć które zaraz sie postaram powstawiać ale sie dla was poświęciłam normalnie jak te zdjęcia robiłam bez rekawiczek to myślałam że mi ręce odmarzną...

Posted

Witam wszystkich miłośników sznaucerków
jesem w tym topicu pierwszy raz... i będę zaglądać tu częście może dowem się czegoś wartościowego o tej pięknej rasie

Posted

florance jeżeli ci mój test nie pasuje to go nie wypełniaj jeżeli sajakiesort. błędy to sory ale raczej takich byków dotyczących rasy nie ma bo korzystałam z dobrej ksiąki o sznaucerach... dopiero cie poznałam a już mnie nawidzisz. przykro mi że mamy taki początek ale cóż...

Posted

dziecko drogie....:) dlaczego uważasz, że Cie nienawidzę? (tak sie domyslam, bo piszesz "lekko nieczytelnie") :) po prostu jest tam kupa błędów - ot co :P (wypowiadam się na temat testu - nie Twój - żeby była jasność)

Posted

niewiem ile masz lat alewiem ze nie lubie jak ktoś nazywa mnie dzieckiem...
gdybyś mnie nie nienawidziała to bys się mojego testu tak bardzo nieczepiała - alre spox ok dla ciebie moge byćdziecko ktorewie ,,nic,, na temat sznaucerów.......

Posted

Ewo kochana.
Pamiętasz jak twoja Natusia ładnie pisała na początku :diabloti: .Ludzie się zmieniają.Choć szczerze byków nie lubię.
Będziesz Tu częściej zaglądać?Co to ma być?Masz sznaucerka to Tu trzeba często zaglądać :mad: :diabloti:
A tak pozatym Witaj u Nas :D

Posted

Yorczka napisał(a):
florance jeżeli ci mój test nie pasuje to go nie wypełniaj jeżeli sajakiesort. błędy to sory ale raczej takich byków dotyczących rasy nie ma bo korzystałam z dobrej ksiąki o sznaucerach... .

wiesz nie wszystkie ksiazki sa dobre... ja w tych psich najczesciej znajduje jakies totalne bzdrur na temat rasy ale to moze tylko dziwaczne tlumaczenia ? :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...