PUENTA imszar Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 orsini napisał(a):a Ty to goraczke masz jakas?hahaha czy nie wiesz co to ban???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiem co to ban, ale przecież byście mi go nie dały :D :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Elitesse Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Olivka napisał(a):A ja poproszę 3 łapkę , bo wreszcie dobiłam 500 postów :wink: no przeciez masz juz co krzyczysz ? :shake:
Elitesse Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 PUENTA imszar napisał(a):wiem co to ban, ale przecież byście mi go nie dały :D :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nigdy nie mow nigdy ... :cool1:
orsini Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 PUENTA imszar napisał(a):wiem co to ban, ale przecież byście mi go nie dały :D :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: masz racje-my nie, bo nie mamy wladzy:))ale Justa i owszem hahahahhaa albo Pass jak wroci niewiadomo skad:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Elitesse Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 orsini napisał(a):masz racje-my nie, bo nie mamy wladzy:))ale Justa i owszem hahahahhaa albo Pass jak wroci niewiadomo skad:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pass powinna kare dostac za to szlajanie sie nie wiadomo gdzie ! :mad:
PUENTA imszar Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Elitesse napisał(a):Pass powinna kare dostac za to szlajanie sie nie wiadomo gdzie ! :mad: a gdzie sie szlaja :P
Ka-Vanga Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Hahaha szkoda ze ja nie jestem modem hahaha, bo dziewczyny byloby .... :mad: :mad: :mad: :mad: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :diabloti: :cool3: .
Elitesse Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 wstawilam troszke zimowych fotek z dzisiejszego spacerku :)
Elitesse Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Hahaha szkoda ze ja nie jestem modem hahaha, bo dziewczyny byloby .... :mad: :mad: :mad: :mad: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :diabloti: :cool3: . a nie mowilam ?? :razz: :razz: :razz:
PUENTA imszar Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 ałć :) ja kiedyś byłam moderatorem ale na małym forum :diabloti:
madzior_ka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 witajcie w takim razie dla rozładowania atmosferki pochwale sie jak super spedziłam dzisiejszy dzionek:)) pojechałam sobie do stadniny i miałam poł godzinną jazdę a potem jeszcze akurat wszyscy jechali w dwugodzinny teren wiec się zabrałam było bajecznie!!! p[o prostu super;)) pojechaliśmy do pobliskiej puszczy, gdzie oddaliśmy się szaleńczym galopkom na luźnej wodzy, a potem wracaliśmy przez ośnieżone pola, gdzie koniom dki 1/4 nóg sięgał śnieg i tak sobie super spędziłam dopołudnie a jedno na co narzekam to na odmarzajace mi właśnie stopy.... ech a co do łapek to gratulacje Olivko a ja mam takie pytanko od ilu postów jest pierwszy płomyk?? mam troche czasu więc moze wezme sie zaraz za zmniejszanie zdjec i wstawianie do galeri:)
Elitesse Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 madzior_ka napisał(a): a co do łapek to gratulacje Olivko a ja mam takie pytanko od ilu postów jest pierwszy płomyk?? jesli dobrze pamietam to od 2500
PUENTA imszar Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Elitesse napisał(a):jesli dobrze pamietam to od 2500 to bardzo mało! :crazyeye: A ten ostatni?
Elitesse Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 PUENTA imszar napisał(a):to bardzo mało! :crazyeye: A ten ostatni? nie mam pojecia jak to dalej leci, drugi plomyk jest chyba od 5000
Elitesse Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 PUENTA imszar napisał(a):może tak od 12.500 postów :D zobaczymy czy za pare dni Orsini sie zmieni :D :D :D
Elitesse Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Justa jak tam uczulenie ? widac juz poprawe ??
PUENTA imszar Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 :evil_lol: orsini będzie moim eksperymentem wspaniale :evil_lol:
Olivka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 PUENTA imszar napisał(a):napoczątku się śmiałyście, że wystawiam bez ringówki.Proszę spojrzeć na avatar tam jest ringówka :) Tam zaraz śmiałyście , raczej podziwiałyśmy:grins: :laugh2_2: :sweetCyb: :bigcool:
PUENTA imszar Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 hehehe..wiadomo, że jak psiak niegrzeczny to trza łapy poprawiać. Ty się oliwio tak nie ciesz bo myślisz, ze jak 500 zrobiłaś to rządzisz tocie pocieszę ja pewnie jutro skończę 500 a się w grudnio zarejestrowałam tego roku :evil_lol:
Justa Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='Elitesse']Justa jak tam uczulenie ? widac juz poprawe ?? Tak. Poprawa jest. Bardzo duża. Wszystkie objawy minęły. Uczulenie okazało się alergią pokarmową. A za alergią przyplątał sie gronkowiec. Na gronkowca dostałyśmy antybiotyk (ostatni dostała we wtorek) a na uczulenie Eukanubę Dermatosis z rybą. Wszystkie krostki zniknęły, Galcia już się nie drapie, biega, skacze a mnie kamień spadł z serca. :) Dziękujemy za zainteresowanie.
Justa Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 orsini napisał(a):masz racje-my nie, bo nie mamy wladzy:))ale Justa i owszem hahahahhaa albo Pass jak wroci niewiadomo skad:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: niah niah niah:diabloti: :angryy: A Pasaverka tylko na galerii siedzi. Przebrzydła:angryy:
Recommended Posts