Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

orsini napisał(a):
a Ty to goraczke masz jakas?hahaha czy nie wiesz co to ban???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

wiem co to ban, ale przecież byście mi go nie dały :D :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

PUENTA imszar napisał(a):
wiem co to ban, ale przecież byście mi go nie dały :D :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

masz racje-my nie, bo nie mamy wladzy:))ale Justa i owszem hahahahhaa albo Pass jak wroci niewiadomo skad:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

orsini napisał(a):
masz racje-my nie, bo nie mamy wladzy:))ale Justa i owszem hahahahhaa albo Pass jak wroci niewiadomo skad:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pass powinna kare dostac za to szlajanie sie nie wiadomo gdzie ! :mad:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Hahaha szkoda ze ja nie jestem modem hahaha, bo dziewczyny byloby .... :mad: :mad: :mad: :mad: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :diabloti: :cool3: .

a nie mowilam ?? :razz: :razz: :razz:

Posted

witajcie w takim razie dla rozładowania atmosferki pochwale sie jak super spedziłam dzisiejszy dzionek:)) pojechałam sobie do stadniny i miałam poł godzinną jazdę a potem jeszcze akurat wszyscy jechali w dwugodzinny teren wiec się zabrałam było bajecznie!!! p[o prostu super;)) pojechaliśmy do pobliskiej puszczy, gdzie oddaliśmy się szaleńczym galopkom na luźnej wodzy, a potem wracaliśmy przez ośnieżone pola, gdzie koniom dki 1/4 nóg sięgał śnieg i tak sobie super spędziłam dopołudnie a jedno na co narzekam to na odmarzajace mi właśnie stopy.... ech

a co do łapek to gratulacje Olivko a ja mam takie pytanko od ilu postów jest pierwszy płomyk??

mam troche czasu więc moze wezme sie zaraz za zmniejszanie zdjec i wstawianie do galeri:)

Posted

PUENTA imszar napisał(a):
napoczątku się śmiałyście, że wystawiam bez ringówki.Proszę spojrzeć na avatar tam jest ringówka :)

Tam zaraz śmiałyście , raczej podziwiałyśmy:grins: :laugh2_2: :sweetCyb: :bigcool:

Posted

hehehe..wiadomo, że jak psiak niegrzeczny to trza łapy poprawiać.
Ty się oliwio tak nie ciesz bo myślisz, ze jak 500 zrobiłaś to rządzisz tocie pocieszę ja pewnie jutro skończę 500 a się w grudnio zarejestrowałam tego roku :evil_lol:

Posted

[quote name='Elitesse']Justa jak tam uczulenie ? widac juz poprawe ??

Tak. Poprawa jest. Bardzo duża. Wszystkie objawy minęły.
Uczulenie okazało się alergią pokarmową. A za alergią przyplątał sie gronkowiec.
Na gronkowca dostałyśmy antybiotyk (ostatni dostała we wtorek) a na uczulenie Eukanubę Dermatosis z rybą.
Wszystkie krostki zniknęły, Galcia już się nie drapie, biega, skacze a mnie kamień spadł z serca.

:) Dziękujemy za zainteresowanie.

Posted

orsini napisał(a):

niah niah niah:diabloti: :angryy:

A Pasaverka tylko na galerii siedzi. Przebrzydła:angryy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...