Ka-Vanga Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Mek napisał(a):No coż Alpy mnie zabiły na śmierć, tylko dodam , ze nie miałem wzgledem Ciebie złych intencji tak sobie chciałem tylko z rana rozruszac temat . No ale cóż .................. No swietnie, tylko, ze ciagle slysze warszawiacy to warszawiacy tamto, w wawie nie macie tego ani tamtego, juz mi sie zygac chce od tych tekstow. Ja tam nie czuje sie ani gorsza ani lepsza. Wisi mi i powiewa czy mamy wiecej sniegu (czy czegos innego) czy mniej, dla mnie jest wazne zebym sie dobrze czula tam gdzie mieszkam i tyle. Temat jak dla mnie wyczerpany.
PUENTA imszar Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Justa napisał(a):oj przyadąłoby się:crazyeye: ;) już zmniejszyłam a te usuneŁAM, JEŻELI chodzi o ten program to od kogoś złyszałam :-D
Ka-Vanga Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Elitesse napisał(a):od dzis moja Zadra jest oficjalnie Championem Polski !! :laola: i to nawet ja widnieje jako wlasciciel i to nawet bez bledu w nazwisku :) :) :) Wielkie brawa dla slicznej Zadrusi :happy1: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: .
Mek Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Ka-Vanga napisał(a):No swietnie, tylko, ze ciagle slysze warszawiacy to warszawiacy tamto, w wawie nie macie tego ani tamtego, juz mi sie zygac chce od tych tekstow. Ja tam nie czuje sie ani gorsza ani lepsza. Wisi mi i powiewa czy mamy wiecej sniegu (czy czegos innego) czy mniej, dla mnie jest wazne zebym sie dobrze czula tam gdzie mieszkam i tyle. Temat jak dla mnie wyczerpany. Pozdrawiam
PUENTA imszar Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Trochę zmienię temat. Jest takie forum sznaucerkowe na którym czasem piszę, jak napisałam, że kąpałam mojego psa jż 5 razy dostali prawie amot :diabloti: Jedna dziewczyna twierdzi, że mycie psa na grzbiecie ma bardzo negatywny skutek, czy ktoś może mi to potwierdzić?:razz:
madzior_ka Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Madziorko! Kochany Denisek, ślicznie ćwiczy, mądry z niego łakomczuch:lol!: super ze sie podoba:)) Elitesse ogromne gratki dla Ciebie i Zadry!!! a co do programu to ja o nim pisalam bo kiedyś malawaszka podawała na forum ale mam teraz nowy system zainstalowany i już go nie mam a był taki fajny że od razu można było duużo zdjęć zmniejszyć jednym kliknięciem i zaznaczeniem wybranych.... a co do mycia grzbietu Puenta to w jakimś stopniu jest to porawda bo mycie jakby nie patrzeć zmiękcza włos który u sznaucerów na grzbiecie powinien być twardy i szorstki szczerze mowiąc ja całego Denisa może ze 3 razy kąpałam a takto myjemy podwozie: brzusio łapki i brode bo to najczęściej się nbrudzi a grzbiet to po trymowaniu czasem żeby włosów nie zostało dużo, bo nie widze potrzeby mu w ogóle grznbietu myć - czyściutki jest:)
orsini Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Elitesse napisał(a):Orsini cos za duzo do tych banow zacheca !!:angryy: :angryy: moze by ja jakims banem postraszyc ?;-) o zesz Ty swołocz jedna no hahahahaha i ty Brutusie przeciwko mnie?:crazyeye: :crazyeye: :diabloti: :diabloti: :angryy: :angryy: :angryy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Elitesse Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Orsini widzialas te nowwe ludziki : :mad: :razz: :cool3: ?? superowe sa !! szczegolnie ta pierwsza :lol:
orsini Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 :mad: :mad: :mad: :mad: no fajne:)))) prawie jak pila:))) :angryy: :angryy: :angryy:
jostra Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Gratulacje dla Zadruni :multi: Na http://www.imageshack.us też można zmniejszać zdjęcia. Wystarczy zaznaczyć pole : "resize image?" i wybrać wielkość zdjęcia :cool1:
PUENTA imszar Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Elitesse napisał(a):Puenta ten jamniorek tez twoj ? jamnior znajomych :] pozatm zaraz przeniosę ten post do galeri :lol: jest moja ukochana bu bużka::evil_lol: :diabloti:
orsini Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Olivka napisał(a):Coś drażliwa ta nasza Ola ostatnio :razz: hihihihi zaraz przyjdzie to nam da z bejsbola:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Justa Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='jostra']Gratulacje dla Zadruni :multi: Na http://www.imageshack.us też można zmniejszać zdjęcia. Wystarczy zaznaczyć pole : "resize image?" i wybrać wielkość zdjęcia :cool1: ooo... doprawdy? :o To co, kto chce bana na sam początek?:diabloti:
Olivka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 orsini napisał(a):hihihihi zaraz przyjdzie to nam da z bejsbola:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :nerwy: :ices_bla: To ja zmykam w takim razie:scared:
orsini Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 KaVang za wprowadzanie nerwowej atmosfery:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad: :mad: :diabloti: :diabloti: :angryy: :angryy: :p :p :eviltong:
PUENTA imszar Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Justa napisał(a):ooo... doprawdy? :o To co, kto chce bana na sam początek?:diabloti: Może, JA :p
Justa Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 PUENTA imszar napisał(a):Może, JA :p :diabloti: :diabloti: :diabloti: To wymyśl jeszcze za co :diabloti:
orsini Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 PUENTA imszar napisał(a):Może, JA :p a Ty to goraczke masz jakas?hahaha czy nie wiesz co to ban???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Elitesse Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 orsini napisał(a):hihihihi zaraz przyjdzie to nam da z bejsbola:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie kracz bo przy ej humorkach to wszystko jest mozliwe ;) ;)
Elitesse Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Justa napisał(a)::diabloti: :diabloti: :diabloti: To wymyśl jeszcze za co :diabloti: Justa po co powod ? lepiej bez powodu !! przeciez INNE fora tak robia
florance Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 za chęć do życia!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :evil_lol:
orsini Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Elitesse napisał(a):Justa po co powod ? lepiej bez powodu !! przeciez INNE fora tak robia hahahaha wlasnie a musi byc powod?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Olivka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 A ja poproszę 3 łapkę , bo wreszcie dobiłam 500 postów :wink:
Recommended Posts