Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mek napisał(a):
No coż Alpy mnie zabiły na śmierć, tylko dodam , ze nie miałem wzgledem Ciebie złych intencji tak sobie chciałem tylko z rana rozruszac temat . No ale cóż ..................

No swietnie, tylko, ze ciagle slysze warszawiacy to warszawiacy tamto, w wawie nie macie tego ani tamtego, juz mi sie zygac chce od tych tekstow. Ja tam nie czuje sie ani gorsza ani lepsza. Wisi mi i powiewa czy mamy wiecej sniegu (czy czegos innego) czy mniej, dla mnie jest wazne zebym sie dobrze czula tam gdzie mieszkam i tyle. Temat jak dla mnie wyczerpany.

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Elitesse napisał(a):
od dzis moja Zadra jest oficjalnie Championem Polski !! :laola:

i to nawet ja widnieje jako wlasciciel i to nawet bez bledu w nazwisku :) :) :)

Wielkie brawa dla slicznej Zadrusi :happy1: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
No swietnie, tylko, ze ciagle slysze warszawiacy to warszawiacy tamto, w wawie nie macie tego ani tamtego, juz mi sie zygac chce od tych tekstow. Ja tam nie czuje sie ani gorsza ani lepsza. Wisi mi i powiewa czy mamy wiecej sniegu (czy czegos innego) czy mniej, dla mnie jest wazne zebym sie dobrze czula tam gdzie mieszkam i tyle. Temat jak dla mnie wyczerpany.

Pozdrawiam

Posted

Trochę zmienię temat.
Jest takie forum sznaucerkowe na którym czasem piszę, jak napisałam, że kąpałam mojego psa jż 5 razy dostali prawie amot :diabloti:
Jedna dziewczyna twierdzi, że mycie psa na grzbiecie ma bardzo negatywny skutek, czy ktoś może mi to potwierdzić?:razz:

Posted

Madziorko!

Kochany Denisek, ślicznie ćwiczy, mądry z niego łakomczuch:lol!:

super ze sie podoba:))

Elitesse ogromne gratki dla Ciebie i Zadry!!!

a co do programu to ja o nim pisalam bo kiedyś malawaszka podawała na forum ale mam teraz nowy system zainstalowany i już go nie mam a był taki fajny że od razu można było duużo zdjęć zmniejszyć jednym kliknięciem i zaznaczeniem wybranych....

a co do mycia grzbietu Puenta to w jakimś stopniu jest to porawda bo mycie jakby nie patrzeć zmiękcza włos który u sznaucerów na grzbiecie powinien być twardy i szorstki szczerze mowiąc ja całego Denisa może ze 3 razy kąpałam a takto myjemy podwozie: brzusio łapki i brode bo to najczęściej się nbrudzi a grzbiet to po trymowaniu czasem żeby włosów nie zostało dużo, bo nie widze potrzeby mu w ogóle grznbietu myć - czyściutki jest:)

Posted

Elitesse napisał(a):
Orsini cos za duzo do tych banow zacheca !!:angryy: :angryy: moze by ja jakims banem postraszyc ?;-)

o zesz Ty swołocz jedna no hahahahaha
i ty Brutusie przeciwko mnie?:crazyeye: :crazyeye: :diabloti: :diabloti: :angryy: :angryy: :angryy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Olivka napisał(a):
Coś drażliwa ta nasza Ola ostatnio :razz:

hihihihi
zaraz przyjdzie to nam da z bejsbola:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='jostra']Gratulacje dla Zadruni :multi:
Na http://www.imageshack.us też można zmniejszać zdjęcia.
Wystarczy zaznaczyć pole : "resize image?" i wybrać wielkość zdjęcia :cool1:

ooo... doprawdy? :o

To co, kto chce bana na sam początek?:diabloti:

Posted

orsini napisał(a):
hihihihi
zaraz przyjdzie to nam da z bejsbola:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:nerwy: :ices_bla:

To ja zmykam w takim razie:scared:

Posted

KaVang za wprowadzanie nerwowej atmosfery:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad: :mad: :diabloti: :diabloti: :angryy: :angryy: :p :p :eviltong:

Posted

PUENTA imszar napisał(a):
Może, JA :p

a Ty to goraczke masz jakas?hahaha czy nie wiesz co to ban???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

orsini napisał(a):
hihihihi

nie kracz bo przy ej humorkach to wszystko jest mozliwe ;) ;)

Posted

Elitesse napisał(a):
Justa po co powod ? lepiej bez powodu !! przeciez INNE fora tak robia

hahahaha
wlasnie
a musi byc powod?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...