orsini Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Mek napisał(a):No tak Orsini cały rok żeś sie opieprzała w robocie i myslisz , że w dwa dni to nadrobisz . marne szanse ..............:HUT012: :HUT012: :HUT012: nie znasz moich mozliwosci...Kotus hahahahahaha:shocked!: :shocked!: :shocked!: :multi: :multi: :terazpol:
PUENTA imszar Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Kilka kwesti. KTO TU JEST LENIWY? Jam tu cięzko haruję na dworzu z psem godzinę i rozwijam sznaucererzą kynologię, wiecie jakie sznaucery są teraz grube ]:->:baddevil: Drugie. Dla warszawiaka trzy cenrymenty śniegu to nie jest dużo!! Ja pogonuję stoki alpejskie a tom to pikuś :P:HUT012:
Elitesse Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Mek widze ze sie przenioslec sladami Florance :D :D :D
madzior_ka Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 poza tymmiałem juz super kurs po makabrycznej drodze , są niesamowite koleiny i rzuca autem we wszytkie strony idealny opis pasujacy do naszej drogi osiedlowej:)) wyjezdza sie pod górke z kilkoma zakrętami a pług nie pamiętam kiedy tu był i jak tak auta jeżdżą sobie to potem 'super' sie jedzie po takich koleinach rzuca autem na wszystkie strony a jakby tego było mało to ludziom sie do ogrodu nie chce wjechac tylko na ulicy auta trzymaja wiec mamy wesoło:)) a co do spania to ja sie przyznaje wstałam o 11:00 ale już z Deniskiem poranną naukę mieliśmy i zaczełam uczyć go ukłonu:) poszło błyskawicznie myślałam ze potrwa to dłuzej potem wstawie filmik:) a jeśli o snieg chodzi to u nas strasznie duzo sniegu już jest:) jak moja mama na śląsk (Bieruń, Oświęcim) do pracy jeźdzxi to tam nie wierzyli ze u nas tyle śniegu i nawet przez te roztopy to od wigili nam nie stopniał a teraz widze ze od wczoraj wieczorem pruszy to zaspy jeszcze wieksz będą:) pewnie znowu ponad Denisa:)) a teraz zmykam go wreszcie nakarmić i na polko bo już mi się tu upomina śpioszek jeden
PUENTA imszar Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 idealny opis pasujacy do naszej drogi osiedlowej:)) wyjezdza sie pod górke z kilkoma zakrętami a pług nie pamiętam kiedy tu był i jak tak auta jeżdżą sobie to potem 'super' sie jedzie po takich koleinach rzuca autem na wszystkie strony a jakby tego było mało to ludziom sie do ogrodu nie chce wjechac tylko na ulicy auta trzymaja wiec mamy wesoło:)) Madzior_ka fajną macie drogę..Wiecie, ze tylko 1% polskich dróg jest w standartach unii :baddevil:
madzior_ka Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 ide na ogrodek porobie moze teroche zimowych zdjec okolicy i Deniskowi:) acha i mam pytanie czy ktos z was pamieta adres strony na ktorej byl do świągnięcia program, kóry zmniejszał większą ilosć zdjęć za jednym razem? bo gdybym go miała to wstawiłąbym dziś sporo zaległych zdjęć, a takto nie mam czasu zmniejszać wszystkoego po kolei... więc jakby ktos miał tą strone to prosze o adres bo dzięki temu jeszcze dziś powrzucam dużo Deniska do gareri:)
PUENTA imszar Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 ja też chętnię tą stronę bo chciałsbym także powstawiać sama:multi:
Olivka Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Madziorko! Kochany Denisek, ślicznie ćwiczy, mądry z niego łakomczuch:lol!:
Elitesse Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 od dzis moja Zadra jest oficjalnie Championem Polski !! :laola: i to nawet ja widnieje jako wlasciciel i to nawet bez bledu w nazwisku :) :) :)
Romas Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Elitesse napisał(a):od dzis moja Zadra jest oficjalnie Championam Polski !! Brawo Zadra i Brawo jej Pani :shiny: :smilecol: !!!!!!!!!!!
PUENTA imszar Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Elitesse napisał(a):od dzis moja Zadra jest oficjalnie Championam Polski !! :laola: i to nawet ja widnieje jako wlasciciel i to nawet bez bledu w nazwisku :) :) :) Brawo. Jeżeli chodzi o nazwisko to ja mam problem :( bo oies jest na moją mamę i widnieje imię Elżbieta na każdym medalu, więc z przyszłości na chapmionacuie też :(ale wiadoamo, że to moja zasługa.Kończe 16 i odrazu ją przepisuje na siebie. Życzcie szczęscia bo zaraz si.e impreze urodzinowa zaczyna (19:00)
Elitesse Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 wrr napisalam 3 razy ten sam post i mi za kazdym razem skasowalo :angryy: :angryy: :angryy:
Justa Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 orsini napisał(a):jakie postrasz??? JUSTA DAJ IM PO BANIKU NA SWIETA I JUZ hihihiihihihihihihihihihii :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: tiaaaaaa?:baddevil:
Elitesse Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Orsini cos za duzo do tych banow zacheca !!:angryy: :angryy: moze by ja jakims banem postraszyc ?;-)
Justa Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Elitesse napisał(a):Orsini cos za duzo do tych banow zacheca !!:angryy: :angryy: moze by ja jakims banem postraszyc ?;-) Moż... moż... :baddevil:
PUENTA imszar Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 mam prośbę.Czy ktoś mi może podać stronkę do zmniejszanie zdjęć..są już z urodzinek :D
florance Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 puenta zdjęcia się zmniejsza w przeglądarce do zdjęć, nie na stronie www... jakiej używasz? (tzn w czym otwierasz zdjęcia?)
PUENTA imszar Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [img=http://img278.imageshack.us/img278/5293/obraz0756km.th.jpg] i fajnie jest :D
PUENTA imszar Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 o boże jakie byki weszły :( zaraz dam wam poprostu wejśćia bo przecież to forum zatka
Justa Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 PUENTA imszar napisał(a):mam prośbę.Czy ktoś mi może podać stronkę do zmniejszanie zdjęć..są już z urodzinek :D a takowe istnieją? :o
Justa Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 PUENTA imszar napisał(a):o boże jakie byki weszły :( zaraz dam wam poprostu wejśćia bo przecież to forum zatka oj przyadąłoby się:crazyeye: ;)
Mek Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Ka-Vanga napisał(a):O boze ale to snieszne, ale zes sie usmial, no normalnie boki zrywac :roll: . Dla Twojej wiadomosci nie raz bylam w gorach, wlasciwie jezdze tam od malucha, najczesciej w Alpy i wiem co to znaczy duzo sniegu. A po drugie ja nie mieszkam w Wawie. No coż Alpy mnie zabiły na śmierć, tylko dodam , ze nie miałem wzgledem Ciebie złych intencji tak sobie chciałem tylko z rana rozruszac temat . No ale cóż ..................
Recommended Posts