orsini Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 no i sie i tak chyba bedziecie spotykac na agility?
PUENTA imszar Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 naprawdę!!Albo jestem głupia albo ślepa.Nie pamiętam nic takiego.To nadal aktualne :)
orsini Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 PUENTA imszar napisał(a):naprawdę!!Albo jestem głupia albo ślepa.Nie pamiętam nic takiego.To nadal aktualne :) teraz to juz bedzie kosztowac:BIG: :BIG: :BIG: :BIG:
orsini Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 ja????? czemu???? znowu mnie z kims mylisz:)))))))))))))))))))))))))):BIG: :BIG: :flaming: :flaming: :flaming: 8) 8)
Ka-Vanga Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 PUENTA imszar napisał(a):naprawdę!!Albo jestem głupia albo ślepa.Nie pamiętam nic takiego.To nadal aktualne :) Hehe spoko :).
Ka-Vanga Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 orsini napisał(a):no i sie i tak chyba bedziecie spotykac na agility? Wlasnie chyba nie do konca, bo bedziemy chodzic na zupelnie inne godziny...
PUENTA imszar Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 faaaajnie :) z jakiej jesteś wogóle dzielinicy :P
Ka-Vanga Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 orsini napisał(a):teraz to juz bedzie kosztowac:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: hahahaha, wlasnie wlasnie:evilbat: :evilbat: :evilbat: :roflt: :evil_lol: .
Ka-Vanga Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 PUENTA imszar napisał(a):faaaajnie :) z jakiej jesteś wogóle dzielinicy :P Hmmmmmm z jakiej dzielnicy, niech no pomysle ;) hihihi, Puenta pod moim avatarkiem masz napisane ze ja w Konstancinie mieszkam, a to pod Wawa jest ;).
PUENTA imszar Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Hmmmmmm z jakiej dzielnicy, niech no pomysle ;) hihihi, Puenta pod moim avatarkiem masz napisane ze ja w Konstancinie mieszkam, a to pod Wawa jest ;). ooo..zapomniałam, że takie cuś to się znajduje pod avatarkiem :P No ja sądzę, że to nie dzielnica.I gdzie tu się spotkać płatny nauczycielu :D
orsini Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 oj nie nie, nie zrozumialysmy sie:))) pieniazki wplacasz na MOJE konto, a spotykasz sie z Kavangiem:flaming: :flaming: :flaming: :flaming: :flaming:
Elitesse Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 orsini napisał(a):oj nie nie, nie zrozumialysmy sie:))) pieniazki wplacasz na MOJE konto, a spotykasz sie z Kavangiem:flaming: :flaming: :flaming: :flaming: :flaming: hehe ale ty masz genialne pomysly :) jeszcze jakas kare im wlep !! za skleproze np hihi
PUENTA imszar Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 8) myślisz sobie, że wrobisz Natalkę B(l)ond w takie coś8)
orsini Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 :flaming: :flaming: :flaming: mysle , ze cos sie wymysli hahahahah no wlasnie dawno kary nie bylo zadnej hahahahaha
PUENTA imszar Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 :cool2: nawet jeśli dasz karę to mam żelazneciało :robot:
Elitesse Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 orsini napisał(a)::flaming: :flaming: :flaming: mysle , ze cos sie wymysli hahahahah no wlasnie dawno kary nie bylo zadnej hahahahaha hmm to trzeba cos wymyslec !!! ja bede zaraz wlepiac kary za brak zyczen urodzinowych !!! :nonono2: tylko Madziara sie wywinie :)
orsini Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 aaa Ty stara du....szo:))))) HAPPY BIRTHDAY!!!!!!!!!! ktore to juz???? 40ste?????????? hahahaha Mikolaj wrocil:x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas:
PUENTA imszar Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 wszystkiego najlepszego z serca szczerego :x-mas: mi chwilowo się humor pogorszył :(
orsini Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Puenta czemu?nie martw sie nie zedre z Ciebie az tak wiele!:bigok: :bigok:
Olivka Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Elitesse! Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia i wszystkiego naj, naj, naj, naj. Spóźnione co prawda, ale szczere :) Ola! Dla Nafki zdrówka, i radości z szaleństw ze sznaucerkową rodzinką, zadowolenia z pańci i mnóstwa smakołyków w misce.:tort: :laola:
PUENTA imszar Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 fajne życzenia :P orsini humor poprawiony, nawet ju z mi sie do tematu wchodzić niechce
Ka-Vanga Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Agus, WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE dla Ciebie, zdrowka, saaaaaaaamych wygranych i czego sobie tylko zyczysz:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :laola: :x-mas: :jumpie: . Olivka Nafencjisz dziekuje za zyczonka:bigok: . Puenta, nie smuc sie, mow szybko co sie stalo.
Recommended Posts