PUENTA imszar Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Natalka a czy łapa odrośnie do lutego :P bo w Bydgoszczy taka fajna wystawa teraz zobaczyłam :D
Elitesse Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 orsini napisał(a):pociagiem???? eee to juz na bank mi by sie nie chcialo:)))))) ale ty leniwiec jestes !!
orsini Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Puenta jaka znowu łapa???:)))) Elitesse ja??leniwiec???mylisz mnie z kims :))))))))))))))))))))))))))
Natalia_W Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 PUENTA imszar napisał(a):Natalka a czy łapa odrośnie do lutego :P bo w Bydgoszczy taka fajna wystawa teraz zobaczyłam :D hmmm ciezko powiedziec zalezy na ile jest obciety wlos... i jak szybko Twojej suni rosnie.. bo Kenzowi to by odroslo ;)
PUENTA imszar Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 obcięty w tym miejscu całkiem..zobaczymy zresztą, można zgłaszać prawie do końca stycznia a jak wyskoczy cieczka to nie za dobrze :D!!!
orsini Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 a po co byl zcinany??u weta????? i od strony sedziego czy tez nie?
Natalia_W Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 moj Bafi mial obciety wlos do zera na kawalku lapki jak ksie skaleczyl... i do tej pory (jakie 2,5 m-ca) wlos jest krotki...
orsini Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 ja kiedys santinie zgolilam cale lapki do lysego-pol roku odrastala:))))))))
PUENTA imszar Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 no do łysego nie bo nawet by się niedało nożyczkami moimi :) jakieś dwa milimetry :D jeżeli chodzi o stronę to nie od sędziego...jak ustawiam psa mojej strony czyli głowa psa po prawej.to łapka ta jest schowana i w ruchu też mi tak wychodzi :D
orsini Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 no to jak nie od sedziego to nie masz co sie przejmowac:)))) oooo zanikl mikolaj po prawej a pojawilo sie tO::lmaa: :lmaa: :lmaa: :lmaa: :Rose: :Rose: :Rose:
Elitesse Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 orsini napisał(a):no to jak nie od sedziego to nie masz co sie przejmowac:)))) oooo zanikl mikolaj po prawej a pojawilo sie tO::lmaa: :lmaa: :lmaa: :lmaa: :Rose: :Rose: :Rose: a mikolaj byl tak fajny :( :( :(
PUENTA imszar Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 dziewczyny :) jak to ma być z odsuniętymi tylnymi łapami, bo widzę, że niektórzy to strasznie odchylają a czy np. może być tak
orsini Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Puenta:))wszystko zalezy od tego jakie ma katy pies:)))generalnie im bardziej je odstawisz do tylu tym splycasz. Jak pies ma dobre katy to jest ok,. ale niektorzy w ten sposob robia ze pies nawet majac katy wyglada jakby ich nie mial. Ciezko to tlumaczyc przez net:(((((
Ka-Vanga Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Kochani, bardzo dziekuje za zyczonka dla mojego Nafiatka:Rose: . Agus oby tak bylo i spelnily sie Twoje zyczenia!!!!
PUENTA imszar Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 no cóż..a jak zrobię zdjątko Soni to ty ocenisz czy u niej powinno ię mieć dalej odchylone czy tak może zostać :D
orsini Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 oki, ale wolalabym Ci na zywo pokazac:)) o Kavang Ci pokaze:)))i zobaczy czy dobrze to robisz-masz ja na miejscu w koncu:)))))))) KaVang starociu a jakie znowu zyczenia??????:lmaa: :lmaa: :flaming: :flaming: :flaming:
Ka-Vanga Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Orsini ja tam Puencie kiedys proponowalam, ale co ja sie bede narzucac ;). Haha slepoto, moj najukochanszy Fafulec czyli Nafusia miala 5 urodziny w niedziele:BIG: .
orsini Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 aaaa 5te???? fajnie!!! HAPPY BIRTHDAY TO YOU....:BIG: :BIG: :BIG: :drink_2: :drink_2: :usa :usa :flaming: :flaming: :flaming:
PUENTA imszar Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 orsini muszę zrobić :D... ka-vanga jaką propozycję odrzuciłam bo nie kojarzę :)
Ka-Vanga Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 orsini napisał(a):aaaa 5te???? fajnie!!! HAPPY BIRTHDAY TO YOU....:BIG: :BIG: :BIG: :drink_2: :drink_2: :usa :usa :flaming: :flaming: :flaming: Haha dzieki:Rose: .
Ka-Vanga Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 PUENTA imszar napisał(a): ka-vanga jaką propozycję odrzuciłam bo nie kojarzę :)A jakos na poczatku. Cos tam wspominalas o wystawianiu, to ja Ci napisalam, ze mozemy sie spotkac i moge pomoc :), ale ja tam sie nie narzucam ;).
Recommended Posts