Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Jak Swieta :)

Moje Nafiatko obchodzi dzis 5 urodzinki - STO LAT MALUTKA, NAJUKOCHANSZA MOJA!!!!:laola: :bday: :multi: .

wszystkiego najlepszego Nafusiu !! niech cie plecki juz wiecej nie bola !! :laola: :bday:

Posted

PUENTA imszar napisał(a):
wiecie co wam powiem..
kocham was :P

No to super :-)
Czytalam ,ze jedziesz do Cavano ?Zaczynasz kurs agility ?Kiedy ,kiedy to moze i ja sie zachece :-)

Posted

ale by było super :)
sznaucery górą!!
ja idę nakurs oczywiście chce zostać w klubiena stałe a zaczyna się dla początkujących na przełomi marca i kwietnia.Zostałam także zaproszona 8 by zobaczyć co i jak jak chcesz to też zobacz nie będę sama :jumpie:

Posted

Zostałam także zaproszona 8 bhy zobaczyć co i jak jak cchesz to też zobacz nie będę sama :jumpie:

Hm...a co to znaczy 8 bhy ???
Na przelomie marca i kwietnia to dobra pora :lookarou: .Trzeba przemyslec problem ,bo do Cavano jest z Grochowa kawal drogi a ode mnie jeszcze gorszy kawal.Ale moze choc troche bym z Bianka poskakala...

Posted

florance nie rozpaczaj, choć dla mnie też to za krótko za to ja mam bardzo ciekaw zajęcia hodowlane (przydomek wymyśleć, zaplanować wszsystko)...mogę się wami posłużyć :jumpie: ?Mam kilka nazm hodowli i jagby ktoś mógły by je na angielski przetłumaczyć bym zobaczyła czy to ma jkaieś brzmienie..
To tak:
Diabelskie brodacze
Pod brodą
Ostre diabełki
Małe diabły
Celebracja na brodacza :P
Inteligentne oczy
Odchłań Marzeń
to narazie wymyśliłam :P jagbyście ogła to mówcie co wam się najbardziej podoba.chce nazwę nie jakąś dziecinną ale także mówiącą coś o sznaucerach..

Posted

dzięki Natalka..mówisz, że sznaucery są piekielne :lol:
dto naprawdę ważne bo może coś po angielku wybiorę :)
dziewczyny a jak się rejestruje przydomek i daje się ich kilka to skad pewność, że ci ten właściwy wybiorą :(

Posted

dzięki Natalka..mówisz, że sznaucery są piekielne :lol:
dto naprawdę ważne bo może coś po angielku wybiorę :)
dziewczyny a jak się rejestruje przydomek i daje się ich kilka to skad pewność, że ci ten właściwy wybiorą :(

no niestety takiej pewnosci nie masz nigdy - dlatego w podanych propozycjach wszystkie ci sie musza podobac :) mi zatwierdzili 3 na liscie

Posted

no kto by pomyślał..
dzisiaj właśnie podciełam wlosy na łapach mojego psa (po raz pierwszy Ja) i jedyne co mogę powiedzieć to "czy włos na łapach szybko odrasta? :lol: "
jedną łapę (tylnią bvo tylo te modelowałam) zrobiłam bardzo ładnie ale drugą KOSZMARNIE wygląda jak nie powiem co..mam nadzieje dziewczyny, że do marca odrośnie (a powinna) do takiej długości by przed NDM można było z niej zrobić co się chcę :D

Posted

no kto by pomyślał..
dzisiaj właśnie podciełam wlosy na łapach mojego psa (po raz pierwszy Ja) i jedyne co mogę powiedzieć to "czy włos na łapach szybko odrasta? :lol: "
jedną łapę (tylnią bvo tylo te modelowałam) zrobiłam bardzo ładnie ale drugą KOSZMARNIE wygląda jak nie powiem co..mam nadzieje dziewczyny, że do marca odrośnie (a powinna) do takiej długości by przed NDM można było z niej zrobić co się chcę :D

e do marca to spokojnie odrosnie hihihihi
ja ostatnio jak sie dorwalam do wycinania koltunkow u miniaturki ktora strzyge to jej prawie lyse lapy zostaly :) :)

Posted

pocieszyłaś mnie :)
raczej łapa jest spoko tylko poprostu zrobiłam jeden błąd i odrazu wygląda koszmarnie...napoczątku to rozczesałam i potem ładnie schoziłamnożyczkami równo w dół o nie wiem jak to się stało ale jakoś tak skończyłam ten pół okrąg..poprostu zamiast polecieć do samego dołu ja się zatrzymała i skończyłam..wygląda makabrycznie..coś w stylu jagby miała grube spodnie do kolan i nagle widać nogi a potem buty...taka przerwa jagby :)

Posted

AAAA..mama wróciła do domu i nie jest zaszczęśliwa z łap Soni "mówi, że jak miała długie to było ładnie" ah ci rodzice, jak oni się poprostu na tym znają no kosmicznie.A i uważa, że do NDM nie odrośnie.Może śadzi tak dlatego, że jest w tym miejscu co błąd max 2 milimetry.Elitesse więc nawet taki łysowaty odrośnie? :D

Posted

AAAA..mama wróciła do domu i nie jest zaszczęśliwa z łap Soni "mówi, że jak miała długie to było ładnie" ah ci rodzice, jak oni się poprostu na tym znają no kosmicznie.A i uważa, że do NDM nie odrośnie.Może śadzi tak dlatego, że jest w tym miejscu co błąd max 2 milimetry.Elitesse więc nawet taki łysowaty odrośnie? :D

odrosnie na pewno !! :x-mas:

Posted

wiem, że ro może brzmeiń głupio ale moze dlatego, że bylo to łyse i musiał wrosnąć przez skórę nowy włos a tak to on dalej poprostu kontynuuje :)
to tlyko moje stwierdzenie, dzięki dziewczyny :D

Posted

florance napisał(a):
jak mojemu bublowi do kroplówek golili to z pół roku odrastało...:roll:

no tak tylko jemu do skory ogolili, ale jak sie nozyczkami skroci to szybciej odrasta:jumpie:
ja wetowi to nie pozwalam lapek golic - i sie biedak musi meczyc hihihi

Posted

florance napisał(a):
ee, po pierwsze mój niewystawowy, a po drugie to mu życie ratowali, więc mogli go sobie nawet calego ogolic, byle by żył (i żyje:)) 8)

ja nawet przy ratowaniu zycia nie pozwolilam :) i udalo sie bez golenia hihi, kiedys tak Lancowi mi zgolili jak bylam nieswiadoma niczego i z lysa lapa na wystawy jezdzil bo akurat byl srodek sezonu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...