PUENTA imszar Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 DZięki Gonia..uściskj odemnie swoje jamniorki :)
PUENTA imszar Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 ka-vanga mam jeszcze jdno pytanko..nie śmeij się bo ja się nie znam Bo jak jest ten kurs letni to to jest tylko kurs i po kursie nara do domu czy będę tam już cały czas.Chodzi mi o to, ze ja bym chciała byc w klubie a nie przejść kurs i koniec..
orsini Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Gonia dzieki!!! i nawzajem!!!!oczywiscie! Puenta-no tam mozesz chodzic ciagle:))))bo o to chodzi w koncu:)))) agility jets super!!!
PUENTA imszar Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 mówiłam, że jestem ziolona :) dzięki orsini ka-vanga znowu coś doi ciebie :) Muszę ci podziękować.Mozliwe, ze gdybym nie pokazała twojego sznaucerka w agility to by się nie przekupiła :) choć do końca nadal sie nie przekupiła bo dojazd!
Elitesse Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 no prezenty popakowane, zakupy zrobione mozna zaczac swietowac :eating:
PUENTA imszar Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 ale wam dobrze :) ja muszę jeszcze pojechac do logopedy na 14:00 :(
orsini Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 heheheh no ja choinke tyz ubralam wczoraj:))))
Pasavera Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Na nadchodzący piękny Wigilijny wieczór życzę Wam puchowo białych Świąt, pachnących choinką i barszczem z uszkami, spędzonych w cudownej, rodzinnej atmosferze. Świąt pełnych niespodziewanych i upragnionych prezentów. Aby wszystkie dni w roku były tak piękne i szczęśliwe, jak ten jeden wigilijny wieczór, aby każda chwila była radością, i aby miłość nigdy Was nie opuszczała. Życzymy Wam, aby Wasze psiaki kochały Was swoją bezinteresowną miłością tak długo jak tylko to możliwe, aby wszystkie chwile, które z nimi spędzicie były takie, których nigdy nie zapomnicie. W Nowym Roku - samych szczęśliwych kart od losu i aby każdy dzień Nowego Roku, miał szansę stać się najpiękniejszym dniem Waszego życia. Wesołych Świąt i najszczęśliwszego Nowego 2006 roku życzą Izabela i Figusia. :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas:
PUENTA imszar Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 zaraz się wkurze :/ wracam ze spaceru i wchodzi tez moj sasiad z kundlem i jego kolezanka i jej pies zaczol szczekac moja tez zaczela bo ten szczekal a ta mowi "cicho kundle" tak się wkurzyłam..dla mnie to było obraźliwe..:(
Tangram Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Wszystkiego naj, naj, naj :x-mas::x-mas::x-mas::x-mas::x-mas:
Elitesse Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 PUENTA imszar napisał(a):zaraz się wkurze :/ wracam ze spaceru i wchodzi tez moj sasiad z kundlem i jego kolezanka i jej pies zaczol szczekac moja tez zaczela bo ten szczekal a ta mowi "cicho kundle" tak się wkurzyłam..dla mnie to było obraźliwe..:( a ja tam na swoje caly czas mowie kundle albo burki :) :) :)
Tangram Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Agatka, Ola gratuluję "nowej drogi" i życzę zadowolenia czworonogów :) A napewno bedą zadowolone z nowych fryzurek :) Rzadko do Was wpadam, maluszki pochłaniają wiekszość czasu, bo to już prawie cztery tygodnie, oczka juz otwarte, nożki gotowe do biegania :) Zaraz w galerii umieszczę kilka fotek.
PUENTA imszar Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Elitesse napisał(a):a ja tam na swoje caly czas mowie kundle albo burki :) :) :) ale ja też :) tylko chodziło o to, że to było takie złościwe i zkrzykiem "cicho kundle!!!!!!!!!!!!!!" i te wykrzykniki to można w nieskończonośc dodawać :)
Pink Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Kochani, niech tegoroczne Swieta beda radosne i cieple, niech bedzie czas na rodzinne chwile z najblizszymi, i czas na refleksje i mile wspomnienia, a Nowy Rok niech przyniesie Wam szczescie i zadowolenie. Wesolych Swiat!
Ka-Vanga Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Kochani, jestescie dla mnie jak rodzina, wiec czego moge wam zyczyc jak nie tego co najlepsze!!!!:bigok: Pijcie duzo, jedzcie duzo, jednym slowem niech te swieta beda dla Was najwpanialsze ze wszystkich:x-mas: :jumpie: .
adasia Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Gwiazdki najjaśniejszej, choinki najpiękniejszej,prezentów wymarzonych,świąt mile spędzonych,karnawału szalonego , roku bardzo udanego życzy wszystkim ADASIA :x-mas:
Megi N Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Dla wszystkich razem i dla kazdego z osobna, wszystkiego co najlepsze, duzo radosci i moc szczescia:-D WESOLYCH SWIAT LUDZIKI KOCHANE!!!!:x-mas:
PUENTA imszar Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 haha..:) już zobaczyłam co mi przyniósł Mikołaj :P powem jedno..właśnie siędzę w nowym szlafroku i kapciach, czytam nowa książkę "mój pies championem", spoglądam na kalendarz ze sznaucerami jem czekoladki :)
Madziara Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 SZCZĘŚCIA, ZDROWIA, POWODZENIA W DNIU BOŻEGO NARODZENIA. BECZKĘ PIWA, WIADRA WÓDKI BY ODGONIĆ WSZYSTKIE SMUTKI. 100 CAŁUSÓW NA DODATEK BY SMACZNIEJSZY BYŁ OPŁATEK! [SIZE=2]WSZYSTKIM DOGOMANIAKOM ŻYCZY MADZIARA :x-mas:
PUENTA imszar Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 mówicie wojna tekstów :) Świętego w kominie, prezentów po szyję, zielonej choinki, prezentów trzy skrzynki, zimnego szampana i sylwka do rana. Gwiazdki najjaśniejszej, choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonych, świąt mile spędzonych, karnawału szalonego, roku bardzo udanego życzy Natalka i Sonia :santagri: sznauceromaniakom
Mek Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 A to specjalna życzenia dla wszystkich piesów od Figi http://www.sugarqube.com/Ecards/CardView.cfm?CardID=557&L1=1&L2=5&L3=0&Page=
PUENTA imszar Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 hehe..genialne :bigcool: :p :Fade-col: :santagri: :pepsi:
Recommended Posts