Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

ka-vanga mam jeszcze jdno pytanko..nie śmeij się bo ja się nie znam
Bo jak jest ten kurs letni to to jest tylko kurs i po kursie nara do domu czy będę tam już cały czas.Chodzi mi o to, ze ja bym chciała byc w klubie a nie przejść kurs i koniec..

Posted

mówiłam, że jestem ziolona :)
dzięki orsini
ka-vanga znowu coś doi ciebie :)
Muszę ci podziękować.Mozliwe, ze gdybym nie pokazała twojego sznaucerka w agility to by się nie przekupiła :)
choć do końca nadal sie nie przekupiła bo dojazd!

Posted

Na nadchodzący piękny Wigilijny wieczór życzę Wam puchowo białych Świąt, pachnących choinką i barszczem z uszkami, spędzonych w cudownej, rodzinnej atmosferze. Świąt pełnych niespodziewanych i upragnionych prezentów. Aby wszystkie dni w roku były tak piękne i szczęśliwe, jak ten jeden wigilijny wieczór, aby każda chwila była radością, i aby miłość nigdy Was nie opuszczała. Życzymy Wam, aby Wasze psiaki kochały Was swoją bezinteresowną miłością tak długo jak tylko to możliwe, aby wszystkie chwile, które z nimi spędzicie były takie, których nigdy nie zapomnicie.
W Nowym Roku - samych szczęśliwych kart od losu i aby każdy dzień Nowego Roku, miał szansę stać się najpiękniejszym dniem Waszego życia.
Wesołych Świąt i najszczęśliwszego Nowego 2006 roku życzą Izabela i Figusia.

:x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas:

Posted

zaraz się wkurze :/
wracam ze spaceru i wchodzi tez moj sasiad z kundlem i jego kolezanka i jej pies zaczol szczekac moja tez zaczela bo ten szczekal a ta mowi "cicho kundle" tak się wkurzyłam..dla mnie to było obraźliwe..:(

Posted

PUENTA imszar napisał(a):
zaraz się wkurze :/
wracam ze spaceru i wchodzi tez moj sasiad z kundlem i jego kolezanka i jej pies zaczol szczekac moja tez zaczela bo ten szczekal a ta mowi "cicho kundle" tak się wkurzyłam..dla mnie to było obraźliwe..:(

a ja tam na swoje caly czas mowie kundle albo burki :) :) :)

Posted

Agatka, Ola gratuluję "nowej drogi" i życzę zadowolenia czworonogów :) A napewno bedą zadowolone z nowych fryzurek :)
Rzadko do Was wpadam, maluszki pochłaniają wiekszość czasu, bo to już prawie cztery tygodnie, oczka juz otwarte, nożki gotowe do biegania :)
Zaraz w galerii umieszczę kilka fotek.

Posted

Elitesse napisał(a):
a ja tam na swoje caly czas mowie kundle albo burki :) :) :)

ale ja też :)
tylko chodziło o to, że to było takie złościwe i zkrzykiem "cicho kundle!!!!!!!!!!!!!!" i te wykrzykniki to można w nieskończonośc dodawać :)

Posted

Kochani,
niech tegoroczne Swieta beda radosne i cieple, niech bedzie czas na
rodzinne chwile z najblizszymi, i czas na refleksje i mile wspomnienia,
a Nowy Rok niech przyniesie Wam szczescie i zadowolenie.
Wesolych Swiat!

Posted

Kochani, jestescie dla mnie jak rodzina, wiec czego moge wam zyczyc jak nie tego co najlepsze!!!!:bigok: Pijcie duzo, jedzcie duzo, jednym slowem niech te swieta beda dla Was najwpanialsze ze wszystkich:x-mas: :jumpie: .

Posted

Gwiazdki najjaśniejszej, choinki najpiękniejszej,prezentów wymarzonych,świąt mile spędzonych,karnawału szalonego , roku bardzo udanego życzy wszystkim ADASIA :x-mas:

Posted

Dla wszystkich razem i dla kazdego z osobna, wszystkiego co najlepsze, duzo radosci i moc szczescia:-D
WESOLYCH SWIAT LUDZIKI KOCHANE!!!!:x-mas:

Posted

haha..:)
już zobaczyłam co mi przyniósł Mikołaj :P
powem jedno..właśnie siędzę w nowym szlafroku i kapciach, czytam nowa książkę "mój pies championem", spoglądam na kalendarz ze sznaucerami jem czekoladki :)

Posted

SZCZĘŚCIA, ZDROWIA, POWODZENIA W DNIU BOŻEGO NARODZENIA.

BECZKĘ PIWA, WIADRA WÓDKI BY ODGONIĆ WSZYSTKIE SMUTKI.

100 CAŁUSÓW NA DODATEK BY SMACZNIEJSZY BYŁ OPŁATEK!

[SIZE=2]WSZYSTKIM DOGOMANIAKOM ŻYCZY MADZIARA :x-mas:

Posted

mówicie wojna tekstów :)
Świętego w kominie, prezentów po szyję, zielonej choinki, prezentów trzy skrzynki, zimnego szampana i sylwka do rana.

Gwiazdki najjaśniejszej, choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonych, świąt mile spędzonych, karnawału szalonego, roku bardzo udanego życzy Natalka i Sonia :santagri: sznauceromaniakom

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...