florance Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Łał :o:o gratulacje laski!!! szkoda, że Kraków tak daleko, bo bym Was pewnie odwiedzała :) chociaż na panią Frycze też nie mogę narzekać ;-)
jostra Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Spokoju i radości, ciepła, uśmiechu i miłości bieli śniegu pod rozgwieżdżonym niebem kilku chwil zadumy i refleksji niczym przystanek w pogoni codzienności gdy zapach choinkowych igieł i pomarańczy rozbudza wspomnienia z dzieciństwa a w Nowym Roku jak najwięcej szczęśliwych chwil i zrealizowania wszystkich planów życzą Elfidarki :x-mas:
Agatka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 No prosze Orsini tez sie postarałas :) Super :) Kto nastepny ??
Agatka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Jostra piekne zyczenia!!! Oj piekne :) Chyba sobie pozycze dla jednej osoby ...
orsini Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 hahaha dzieki! hahaha no ja to nie bardzo hahahahah to zeszloroczne dzielo Natusi :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie:
orsini Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 no ladne od razu mam przed oczami te pomarancze z dziecinstwa z darow hahaha bo w sklepach nie bylo:))) a nam znajomi Francuzi przysylali zawsze taka skrzyneczke 5kg na swieta hahahaha i mama kazala lupinki zbierac, zeby nikt nie widzial ze u nas te pomarancze sa:))))cala reszta odpadkow pochodzenia organicznego ladowala na kompostowniku hahahahah
Mek Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Agatko dzieki Bo Ty jako pierwsza na dgm napisałas a ja nie podziekowałem Ci indywidualnie
Natalia_W Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 A jeszcze niech sie Wanio pochwali swoja kartka ;) hehe
Agatka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Florance :) ale jakbys była przejazdem to zapraszamy w odwiedzinki :)
Agatka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Mek , ale ja i tak wiem, że mi dobrze zyczysz :) Dzieki za podziekowanie!
orsini Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Mek napisał(a):Agatko dzieki Bo Ty jako pierwsza na dgm napisałas a ja nie podziekowałem Ci indywidualnie a ja hurtem dzieki za zyczenia te co juz byly i te co jeszcze beda:x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas:
Agatka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Wanio sie obudzi wieczorkiem i zrobi nam wejście smoka ;)
Mek Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Ja nie umiem robić takich slicznosci kartkowo zyczeniowych , ale mimo to ŻYCZE WAM WSZYSTKIEGO TEGO CZEGO WY BYŚCIE MI ŻYCZYLI . :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: ZDROWYCH I WESOŁYCH SWIĄT,
orsini Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Mek napisał(a):Ja nie umiem robić takich slicznosci kartkowo zyczeniowych , , ja tez nie:))) ale inni potrafia milutko prosisz hahahaha i wysylasz fotke i uzyskujesz karteczke :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas:
Mek Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Agatka napisał(a):Mek , ale ja i tak wiem, że mi dobrze zyczysz :) Dzieki za podziekowanie! No niby tak ,ale masz jeden minusik, który być moze magia świąt pozwoli zamienic w plusik ;)
jostra Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 To ja też dziękuję wszystkim za przeszłe i przyszłe życzonka :) Oby się spełniły :D
jostra Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 A wszystkim wystawiającym życzę jeszcze takiego zbiorku ;) :
orsini Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [quote name='jostra']A wszystkim wystawiającym życzę jeszcze takiego zbiorku ;) : ooo rewelka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mek Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [quote name='jostra']A wszystkim wystawiającym życzę jeszcze takiego zbiorku ;) : O dzięki . ;)
Natalia_W Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 hehe tylko ze ta Pani hoduje psy bodajrze od 1953 roku ;)
alexandra Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Ja również wszystkim dziękuję za prześliczne i przemiłe życzenia świąteczne. Niestety ja podobnie jak Mek też nie władam umiejętnościami informatycznymi dlatego moje życzonka w takiej skromnej formie . Wesołych, zdrowych, spokojnych, rodzinnych i niezapomnianych Świąt Bożego Narodzenia oraz samych pomyśloności w Nowym nadchodzącym 2006 Roku!! :x-mas: :x-mas: :x-mas:
PUENTA imszar Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Niech wam psiaki będą zdrowe, piękne, mądre, kolorowe Wam też życzę cierpliwości w wychowywanu sznaucerków-wulkanów młodości :) Niech będą miały pierwsze lokaty i żadne, żadne baty :) Niech suczki rodzę piękne szczenieta A panowie niech wyzwalają swoje ptasięta (tylko bez przesady) :P Niech w agility czas pobijają niech się cieszą i biegają Żeby przyjaciół-piesków dużo miały do zabawy i na kocie "miauły" :P Warto także żeby u boku kogoś miały by komuś wygadać się chciały By były w tym kimś zakochane zawsze mu oddane by dla niego wykonywały wszystkie komendy nawet jeśli inny myślą "ten pies walnięty" One na Tej osoby punkcie szalały One poprostu JĄ KOCHAŁY :P Zyczę wszystkim wesołych świąt
Mek Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 PUENTA imszar napisał(a):Niech wam psiaki będą zdrowe, piękne, mądre, kolorowe Wam też życzę cierpliwości w wychowywanu sznaucerków-wulkanów młodości :) Niech będą miały pierwsze lokaty i żadne, żadne baty :) Niech suczki rodzę piękne szczenieta A panowie niech wyzwalają swoje ptasięta (tylko bez przesady) :P Niech w agility czas pobijają niech się cieszą i biegają Żeby przyjaciół-piesków dużo miały do zabawy i na kocie "miauły" :P Warto także żeby u boku kogoś miały by komuś wygadać się chciały By były w tym kimś zakochane zawsze mu oddane by dla niego wykonywały wszystkie komendy nawet jeśli inny myślą "ten pies walnięty" One na Tej osoby punkcie szalały One poprostu JĄ KOCHAŁY :P Zyczę wszystkim wesołych świąt Brawo, brawo przepiekne życzenia.
Recommended Posts