orsini Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 no z tym Sylwkiem to juz na pewno za wczesnie:x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas:
orsini Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Agatka a gdzie prezenty????:jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie:
Agatka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Hahaha, wiedziałam, że o to zapytasz ty materialistko jedna :D :D :D hahahahaha ;) ;) A co ja bede dwa razy to samo pisac :) Na Sylwka jade za kraków i raczej ciezko bedzie na siec wejsc... Chociaz nie znacyz ze to bedzie nie wykonalne , przy odrobinie checi moze sie udac :)
orsini Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 ale co juz wyjezdzasz????tak?:x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: jak tak to mnie nie wqrzaj bo ja jutro do 15 tu kwitne:((((bo o 14 mamy jakas Wigilie:((((((((
Mek Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [quote name='Agatka']Czas na niespodizanki w końcu nadszedł :) tak wiec..... W imieniu Oli i swoim mam przyjemność poinformować Was, że od stycznia 2006 rozpoczyna swą działalność Salon Pielęgnacji Psów ANIMALIS s.c. Aleksandra Newelska-Matysiak Izabela Podolska Psiaczki będziemy przyjmować w lokalu przy ul. Łużyckiej 55 w Krakowie Jak również istotna jest informacja iż z powodu próby narzucenia nam pewnych systemów postepowania nie współpracujemy już z Salonem Karusek i nie ponosimy żadnej odpowiedzialności za świadczone tam usługi. Niedługo ruszy stronka Salonu którą napewno sie pochwalimy :) Mysle, ze teraz niektóre czajniki są juz zaspokojone w kwestii informacji gdzie będę teraz pracować :) Wraz z Salonem ruszy także Sklep ale o tym wkrótce napiszemy wiecej :) Wielkie gratulacje i życzę powodzenia Olu i Agatko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mek Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 orsini napisał(a):ale co juz wyjezdzasz????tak?:x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: jak tak to mnie nie wqrzaj bo ja jutro do 15 tu kwitne:((((bo o 14 mamy jakas Wigilie:(((((((( Orsini , ale wilia jest mniej szkodliwa niz RTG !! Więc spox. ;)
Agatka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 nie wyjeżdzam, ja tez jutro ide do pracy wiec moze sobie razem umilimy ten czas :) Ale juz tak mnie zawalili kartkami że sama postanowiłam wysłac wszystko co miałam :) MEK - Wigila to chyba wogóle nie jest szkodliwa, no chyba że masz na mysli obżarstwo ;)
orsini Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Tu obzarstwa nie bedzie, ale zawsze nas kolo 12 do domku puszczali tzn. kobietki, a teraz szef jedzie na jakis meeting i dopiero o 14 bedzie:(((((
Mek Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 orsini napisał(a):Tu obzarstwa nie bedzie, ale zawsze nas kolo 12 do domku puszczali tzn. kobietki, a teraz szef jedzie na jakis meeting i dopiero o 14 bedzie:((((( Och Orsini czy Tobie ktos w życiu dogodził ?????
orsini Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 hahahahahah i OWSZEM hahahahahhahahahahahaaaha i to jeszcze JAK:))))))))))))))) ale to moze po 22giej hahahahhaha mozna pisac:jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie:
Agatka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Ale Wigilia dopiero w sobote jest :) Wiec Was nie puszczą ;) To jak meldujemy sie po 22 w celu wysłuchania opowiesci ORsini?? :D
Mek Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Wole tam nie wiedzieć co z ciebie za tygrysica . To jest twkst do Orsini ;)
orsini Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 hahahahahaha no niestety u mienia netu niet hahahahahha a po 22 to ja juz spie:)))))) wlasnie by nas puscili Agatko:((((gdyby nie ten meeting:((pech a ja dzis ubieram choinke!!!:bigok: :bigok: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie:
Natalia_W Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Witam Wszystkich :) Oczywiscie gratuluje Agatce i Oli :) I trzymam za Was mocno kciuki :) :) :) A teraz skoro juz mowa o Swietach to ja tez skladam Najserdeczniejsze Zyczenia rowniez w formie sznaucerkowej karteczki ;) :x-mas: :x-mas: :x-mas:
orsini Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 a ja dzis:)))kupilam wlasnie takie suszone jabluszka zeby zawiesic na drzewku :))))))) i za pozno sie zreflektowalam-bym ususzyla pomarancze w plastrach-tez fajnie suszona wyglada
Agatka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 A naszej to wogóle jeszcze nie ma :( penwie bedizmey ubierac w sobote a potem Słonik ja rozbierze jak wyjdziemy z domu ;)
orsini Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 hahahahaha no ja sie balam czy Wiktor nie poczuje sie jak w lesie i nie podleje drzewka hahahaha ale nie podlal:))))))))))))))))))
Agatka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Dzieki Natalko!! Piekna kartka!!! ty to masz talent niesamowity :) Orsini podsusz dzisiaj nad kuchenka :D
PUENTA imszar Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 witam :) dzisiaj skończyłyśmy o 11:30 ale musiałyśmy pojechać po prezenty :) jestem, ciekawa jak mój psiak zareaguje na choinkę i na bąbki :D
Mek Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Nasz Figa w ramach wypieków swiątecznych zjadła cała margaryne palme , ale sraczki nie dostała jakoś . Ma cholera dobry zołądek !
orsini Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 a to co ja gorsza bede???? hahaha WESOLYCH SWIAT!!!!!!!!!!!!!! Duzo zdrowia i milosci...no i cashu hahahahhaa oczywiscie , zeby stac nas bylo na wystawki, imporciki itd. :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas:
Natalia_W Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Agatka napisał(a):Dzieki Natalko!! Piekna kartka!!! ty to masz talent niesamowity :) dziekuje :oops:
Recommended Posts