Elitesse Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 orsini napisał(a):a czemu nie???? na gole klaty!!!!! dawaj Elitesse!!!!:robot: :robot: :flasings: :flasings: w kisielu hehehe :sg168:
Elitesse Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 ale to za pol godziny bo ide na poczte wyslac ostatnie kartki bo wczoraj mi sie nie chcialo hihihih :x-mas:
orsini Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Elitesse napisał(a):ale to za pol godziny bo ide na poczte wyslac ostatnie kartki bo wczoraj mi sie nie chcialo hihihih :x-mas: spadaj co???ja niedlugo na wioske jade:(((((
Elitesse Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 orsini napisał(a):spadaj co???ja niedlugo na wioske jade:((((( a co ? bedziesz za mna tesknic ?
orsini Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 nie, ale mialysmy sie bic na gole klaty czyja jest pila:))))) moja, moja, moja!!!!:jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie:
Elitesse Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 do badan to sie nie chcesz rozbierac a ze mna to na gole klaty od razu ... hihihih :lol: :lol: :lol:
orsini Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 hahahaha bo Ciebie to juz znam, wiec nie jestes obca jakas:x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas:
Agatka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Czas na niespodizanki w końcu nadszedł :) tak wiec..... W imieniu Oli i swoim mam przyjemność poinformować Was, że od stycznia 2006 rozpoczyna swą działalność Salon Pielęgnacji Psów ANIMALIS s.c. Aleksandra Newelska-Matysiak Izabela Podolska Psiaczki będziemy przyjmować w lokalu przy ul. Łużyckiej 55 w Krakowie Jak również istotna jest informacja iż z powodu próby narzucenia nam pewnych systemów postepowania nie współpracujemy już z Salonem Karusek i nie ponosimy żadnej odpowiedzialności za świadczone tam usługi. Niedługo ruszy stronka Salonu którą napewno sie pochwalimy :) Mysle, ze teraz niektóre czajniki są juz zaspokojone w kwestii informacji gdzie będę teraz pracować :) Wraz z Salonem ruszy także Sklep ale o tym wkrótce napiszemy wiecej :)
orsini Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 hahahaha SUPER!!!!! jakbyy to powiedziec-hahahaha no dla mnie Twoj mejl nie jest zaskoczeniem hahahahahhahahaha :bigok: :bigok: :bigok: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :bigok: :bigok: :bigok:
alexandra Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [quote name='Agatka']Czas na niespodizanki w końcu nadszedł :) tak wiec..... W imieniu Oli i swoim mam przyjemność poinformować Was, że od stycznia 2006 rozpoczyna swą działalność Salon Pielęgnacji Psów ANIMALIS s.c. Aleksandra Newelska-Matysiak Izabela Podolska Psiaczki będziemy przyjmować w lokalu przy ul. Łużyckiej 55 w Krakowie Jak również istotna jest informacja iż z powodu próby narzucenia nam pewnych systemów postepowania nie współpracujemy już z Salonem Karusek i nie ponosimy żadnej odpowiedzialności za świadczone tam usługi. Niedługo ruszy stronka Salonu którą napewno sie pochwalimy :) Mysle, ze teraz niektóre czajniki są juz zaspokojone w kwestii informacji gdzie będę teraz pracować :) Wraz z Salonem ruszy także Sklep ale o tym wkrótce napiszemy wiecej :) Nic dodać nic ująć. Zapraszamy:-D
Ka-Vanga Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 SUPER dziewczyny, obyscie mialy jak najwiecej klientow:jumpie: .
orsini Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Ka-Vanga napisał(a):SUPER dziewczyny, obyscie mialy jak najwiecej klientow:jumpie: . no!!!! juz sobie wyobrazam jak sie niektorzy powsciekaja hahahahahaaaha:x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie:
Elitesse Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 hoho Agatko ogromniaste ogromniaste gratulacje !!! :laola: :laola: powodzenia w prowadzeniu wlasnego "interesu" i wielu zadowolonych (!) klientow !! :x-mas:
Elitesse Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 orsini napisał(a):no!!!! juz sobie wyobrazam jak sie niektorzy powsciekaja hahahahahaaaha:x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: oj tak ! hihihih a niektorym to :eek2:
Agatka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Bardzo sie ciesze, że w końcu nam sie udało :) A co inni myśla... No cóz, pewnie i tak bedizemy beeee dla co poniektórych, ale to nie ma dla mnie żadnego znaczenia :)
alexandra Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Elitesse napisał(a):hoho Agatko ogromniaste ogromniaste gratulacje !!! :laola: :laola: powodzenia w prowadzeniu wlasnego "interesu" i wielu zadowolonych (!) klientow !! :x-mas: Aga , a ja to cio :( ??;-)
dorotak Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Agatka napisał(a):Bardzo sie ciesze, że w końcu nam sie udało :) Agatko, Olu - wszystkiego najlepszego na "nowej drodze" :kciuki: :lol:
alexandra Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 dorotak napisał(a):Agatko, Olu - wszystkiego najlepszego na "nowej drodze" :kciuki: :lol: Dzięki Dorka :)
Agatka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Oj masz racje to napewno bedzie "NOWA DROGA " :) Ale cudownie jest robic to co sie kocha :)
Elitesse Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Alexandro dla ciebie tez ogromniaste gratulacje - przepraszam za przeoczenie hihih :x-mas: :x-mas: :x-mas:
alexandra Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [quote name='Elitesse']Alexandro dla ciebie tez ogromniaste gratulacje - przepraszam za przeoczenie hihih :x-mas: :x-mas: :x-mas: Nie szkodzi :D A tak w ogóle to dzięki za trzymanie kciuków przydadzą się :D
jostra Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 dorotak napisał(a):Agatko, Olu - wszystkiego najlepszego na "nowej drodze" :kciuki: :lol: Dołączam się :-D :x-mas: :kciuki:
alexandra Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 jostra napisał(a):Dołączam się :-D :x-mas: :kciuki: Dzięki Justynko :-D
julcia_so Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [quote name='Agatka']Czas na niespodizanki w końcu nadszedł :) tak wiec..... W imieniu Oli i swoim mam przyjemność poinformować Was, że od stycznia 2006 rozpoczyna swą działalność Salon Pielęgnacji Psów ANIMALIS s.c. Aleksandra Newelska-Matysiak Izabela Podolska Psiaczki będziemy przyjmować w lokalu przy ul. Łużyckiej 55 w Krakowie Jak również istotna jest informacja iż z powodu próby narzucenia nam pewnych systemów postepowania nie współpracujemy już z Salonem Karusek i nie ponosimy żadnej odpowiedzialności za świadczone tam usługi. Niedługo ruszy stronka Salonu którą napewno sie pochwalimy :) Mysle, ze teraz niektóre czajniki są juz zaspokojone w kwestii informacji gdzie będę teraz pracować :) Wraz z Salonem ruszy także Sklep ale o tym wkrótce napiszemy wiecej :) Agatko, Olu! :x-mas: GRATULUJĘ!!!! :laola: SUPER!! :klacz:
Agatka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 No to teraz Światecznie ! Wszystkim Dogomaniakom i Sznuaceromaniakom życze cudownych Świat!!! Radości, Spełnienia Marzeń, Miłości, Szczęścia, Mądrości i umiejętności wykorzystania Życia !!! No i super prezentów i szalonej zabawy w Sylwestrową NOC!!!!
Recommended Posts