Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Elitesse to świetnie :)
jeżeli codzi o agility to planuję warszawski klub w którym jest zakla a naswę tego klubu zapomniałam...
To aj muszę ćwiczyć do Łodzi by wiochy nie zrobić..
Trochę się boję bo to pierwsze międzynarodowa.Elitesse powiedz jak to jest w łodzi z miejscem, byłaś już tam na międzynarodowej?

Posted

PUENTA imszar napisał(a):
dziewczyny co myślicie o mojej suczce w dog dancing i agility...??

Witaj PUENTA ;)

Do agility to ja zachęcam wszystkich Sznaucerowmaniaków, więc myślę, że to świetny pomysł :ylsuper: Natomiast zdecydowanie na Twoim miejscu poczekałabym do wiosny i rozpoczęła treningi w jakimś klubie - w Warszawie akurat możesz w nich trochę poprzebierać, więc coś dla Was wybierzesz.

A co do tańca z psem, to oczywiście też fajny pomysł. I do zrealizowania od razu (nie musisz czekać na wiosnę ;-)). Możesz od razu zacząć trenować różne "kroki" - kółeczka, slalom między nogami, cofanie itp.

Powodzenia:kciuki:

Posted

Jeżeli chodzi o klub to już raczej wybrałam cavano wydaje mi skię dobra.
Szkolenie zaczyna się pod koniec merca-początek kwietnia.
Dog dancing powoli zaczynamy choć jednak agility wsbudziło we mnie większe zainteresowanie :)

Posted

[quote name='PUENTA imszar']Jeżeli chodzi o klub to już raczej wybrałam cavano
No super! To będziesz się tam spotykała z Ka-Vangą i jej rewelacyjnym Bandziorem (czarną miniaturką) ;)

Posted

"jostra" napisał(a):
Moje pieski dostały już nowe posłanka, do tego bedą jeszcze zabawki i dla części nowe obróżki i smyczki

ale im dobrze:)) na pewno będa zadowolone z prezencików:)

Puenta pewnie ze trenuj aility bo nic nie cieszy bardziej niz praca z psem dajaca jeszcze sukcesy:) a u nas tyle śniegu że koło przez kóre normalnie Denis skacze na jakieś 30 cm teraz dotyka śniegu i Denisek sobie swobodnie przez nie przechodzi:) tak nas zasypało hehe:))

Posted

dorotak napisał(a):
No super! To będziesz się tam spotykała z Ka-Vangą i jej rewelacyjnym Bandziorem (czarną miniaturką) ;)

Dzieki Dorotko za tak mile slowa o nas:-D .

Puenta, to bedziemy chodzily do jednego klubu:bigok: .

Posted

super!!
ile tu osób chodzi :P
ja wiedziałam.że jeste jedna sznaucerka ale nie sądziła, że ty.
Bo kobieta mi mówiła, że świetnie bo moją już jedną sznaucerkę koleżanki czarną i to wulkan energi :P
tylko ja się boję trochę chodzić bo mój pies się boi psów użych :(

Posted

Elitesse powiedz jak to jest w łodzi z miejscem, byłaś już tam na międzynarodowej?

ja bardzo lubie ludzkie wystawy :) bylam juz 3 razy hihi i do tej pory z sukcesami !:jumpie:
wystawa jest na ladnym "stadionie" i miejsca jest sporo, jest tez gdzie schowac sie w cieniu z psakiami, mam tylko adzieje ze pogoda dopisze bo w eszlym roku nie bylo ladnie, jedyny problem to z miejscami do parkowania ale my auto zostawiamy zawsze przed skretem na wystawe :)

Posted

sh_maniak napisał(a):
hehehe

Elitesse wysłałam ci wczoraj pw doszło?

dostalam - juz odpisuje, przepraszam ze dopiero teraz ale wczoraj nie mialam nastroju do siedzenia przy kompie :sadCyber:

Posted

orsini napisał(a):
jakie postrasz???
JUSTA DAJ IM PO BANIKU NA SWIETA I JUZ
hihihiihihihihihihihihihii
:x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas:

o tak o tak !!! trzeba u ns tez terror wprowadzic!
prezentow nie dostaniecie ! :cool2:

Posted

super!!
ile tu osób chodzi :P
ja wiedziałam.że jeste jedna sznaucerka ale nie sądziła, że ty.
Bo kobieta mi mówiła, że świetnie bo moją już jedną sznaucerkę koleżanki czarną i to wulkan energi :P
tylko ja się boję trochę chodzić bo mój pies się boi psów użych :(

No chodzimy chodzimy, tylko ostatnio jakos ciezko nam tam trafic;-) .

Posted

Elitesse napisał(a):
oo widze ze emotikonki do szybkiego dodawania pozamieniali na ladniejsze :x-mas:

ale maja szczescie, ze nie zlikwidowali tego:
:chainsaw: :chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw:v

Posted

orsini napisał(a):
ale maja szczescie, ze nie zlikwidowali tego:
:chainsaw: :chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw:v

hehe ta to moja ulubiona jest :D :D :D

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Hahaha tylko sie nie pobijcie :evil_lol:

a czemu nie????
na gole klaty!!!!! dawaj Elitesse!!!!:robot: :robot: :flasings: :flasings:

Posted

[quote name='orsini']nie, nie to jest MOJA ulubiona!!!!!

:chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...