Elitesse Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Justa banami ich postrasz :vamp: :vamp: :vamp:
PUENTA imszar Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Elitesse to świetnie :) jeżeli codzi o agility to planuję warszawski klub w którym jest zakla a naswę tego klubu zapomniałam... To aj muszę ćwiczyć do Łodzi by wiochy nie zrobić.. Trochę się boję bo to pierwsze międzynarodowa.Elitesse powiedz jak to jest w łodzi z miejscem, byłaś już tam na międzynarodowej?
dorotak Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 PUENTA imszar napisał(a):dziewczyny co myślicie o mojej suczce w dog dancing i agility...?? Witaj PUENTA ;) Do agility to ja zachęcam wszystkich Sznaucerowmaniaków, więc myślę, że to świetny pomysł :ylsuper: Natomiast zdecydowanie na Twoim miejscu poczekałabym do wiosny i rozpoczęła treningi w jakimś klubie - w Warszawie akurat możesz w nich trochę poprzebierać, więc coś dla Was wybierzesz. A co do tańca z psem, to oczywiście też fajny pomysł. I do zrealizowania od razu (nie musisz czekać na wiosnę ;-)). Możesz od razu zacząć trenować różne "kroki" - kółeczka, slalom między nogami, cofanie itp. Powodzenia:kciuki:
PUENTA imszar Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Jeżeli chodzi o klub to już raczej wybrałam cavano wydaje mi skię dobra. Szkolenie zaczyna się pod koniec merca-początek kwietnia. Dog dancing powoli zaczynamy choć jednak agility wsbudziło we mnie większe zainteresowanie :)
dorotak Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='PUENTA imszar']Jeżeli chodzi o klub to już raczej wybrałam cavano No super! To będziesz się tam spotykała z Ka-Vangą i jej rewelacyjnym Bandziorem (czarną miniaturką) ;)
madzior_ka Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 "jostra" napisał(a):Moje pieski dostały już nowe posłanka, do tego bedą jeszcze zabawki i dla części nowe obróżki i smyczki ale im dobrze:)) na pewno będa zadowolone z prezencików:) Puenta pewnie ze trenuj aility bo nic nie cieszy bardziej niz praca z psem dajaca jeszcze sukcesy:) a u nas tyle śniegu że koło przez kóre normalnie Denis skacze na jakieś 30 cm teraz dotyka śniegu i Denisek sobie swobodnie przez nie przechodzi:) tak nas zasypało hehe:))
Ka-Vanga Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 dorotak napisał(a):No super! To będziesz się tam spotykała z Ka-Vangą i jej rewelacyjnym Bandziorem (czarną miniaturką) ;) Dzieki Dorotko za tak mile slowa o nas:-D . Puenta, to bedziemy chodzily do jednego klubu:bigok: .
sh_maniak Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Elitesse napisał(a):Justa banami ich postrasz :vamp: :vamp: :vamp: hehehe Elitesse wysłałam ci wczoraj pw doszło?
Ka-Vanga Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 O Martus witaj:-D , a co Ty masz za nick co :P;-) hiehie.
PUENTA imszar Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 super!! ile tu osób chodzi :P ja wiedziałam.że jeste jedna sznaucerka ale nie sądziła, że ty. Bo kobieta mi mówiła, że świetnie bo moją już jedną sznaucerkę koleżanki czarną i to wulkan energi :P tylko ja się boję trochę chodzić bo mój pies się boi psów użych :(
Elitesse Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 PUENTA imszar napisał(a):Elitesse powiedz jak to jest w łodzi z miejscem, byłaś już tam na międzynarodowej? ja bardzo lubie ludzkie wystawy :) bylam juz 3 razy hihi i do tej pory z sukcesami !:jumpie: wystawa jest na ladnym "stadionie" i miejsca jest sporo, jest tez gdzie schowac sie w cieniu z psakiami, mam tylko adzieje ze pogoda dopisze bo w eszlym roku nie bylo ladnie, jedyny problem to z miejscami do parkowania ale my auto zostawiamy zawsze przed skretem na wystawe :)
Elitesse Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 oo widze ze emotikonki do szybkiego dodawania pozamieniali na ladniejsze :x-mas:
Elitesse Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 sh_maniak napisał(a):hehehe Elitesse wysłałam ci wczoraj pw doszło? dostalam - juz odpisuje, przepraszam ze dopiero teraz ale wczoraj nie mialam nastroju do siedzenia przy kompie :sadCyber:
orsini Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 jakie postrasz??? JUSTA DAJ IM PO BANIKU NA SWIETA I JUZ hihihiihihihihihihihihihii :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas:
Elitesse Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 orsini napisał(a):jakie postrasz??? JUSTA DAJ IM PO BANIKU NA SWIETA I JUZ hihihiihihihihihihihihihii :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: o tak o tak !!! trzeba u ns tez terror wprowadzic! prezentow nie dostaniecie ! :cool2:
Ka-Vanga Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 PUENTA imszar napisał(a):super!! ile tu osób chodzi :P ja wiedziałam.że jeste jedna sznaucerka ale nie sądziła, że ty. Bo kobieta mi mówiła, że świetnie bo moją już jedną sznaucerkę koleżanki czarną i to wulkan energi :P tylko ja się boję trochę chodzić bo mój pies się boi psów użych :( No chodzimy chodzimy, tylko ostatnio jakos ciezko nam tam trafic;-) .
orsini Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Elitesse napisał(a):oo widze ze emotikonki do szybkiego dodawania pozamieniali na ladniejsze :x-mas: ale maja szczescie, ze nie zlikwidowali tego: :chainsaw: :chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw:v
Elitesse Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 orsini napisał(a):ale maja szczescie, ze nie zlikwidowali tego: :chainsaw: :chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw:v hehe ta to moja ulubiona jest :D :D :D
Elitesse Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Ka-Vanga napisał(a):No chodzimy chodzimy, tylko ostatnio jakos ciezko nam tam trafic;-) . to bandzioszka pewno odetchnela sobie z ulga ze ja nie zameczasz hihihi
Ka-Vanga Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Elitesse napisał(a):to bandzioszka pewno odetchnela sobie z ulga ze ja nie zameczasz hihihi Hahaha pewnie tak;-) :jumpie: .
orsini Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [quote name='Elitesse']hehe ta to moja ulubiona jest :D :D :D nie, nie to jest MOJA ulubiona!!!!!
orsini Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Hahaha tylko sie nie pobijcie :evil_lol: a czemu nie???? na gole klaty!!!!! dawaj Elitesse!!!!:robot: :robot: :flasings: :flasings:
Elitesse Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [quote name='orsini']nie, nie to jest MOJA ulubiona!!!!! :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw:
Recommended Posts