orsini Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 florance napisał(a):jestem, ale jestem tak niezastąpiona, że nie mogę na tak długo z pracy nawiać :D8) jak wezmę 3 dni z weekendem to jest suuuuper :roll: jak jestes to spoko-zawsze masz sad pracy:bigok: :bigok: :bigok: :bigok:
Agatka Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Florance ja juz znalazłam jednego z tych psów w katalogu, ale niestety nie mam akurat tego katalogu ;) Bo nie pojechałam na ta wystawe ;) Ale wiesz to wcale nie ejst dziwne jestem w stanie od reki wyliczyc ci hodowle które mimo firmowania sie hasłem rasowy=rodowodowy i tak sprzedaja mioty lub pojedyncze szczenieta bez metryk. Nic dziwnego .... A ja juz niedługo sama bede decydowac o swoich urlopach !!! Jak super!!
orsini Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 w ogole dzis mily dzionek:))bo jeszcze kaske dostalam na swieta:))mala bo mala, ale lepszy rydz niz nic nie?:bigok: :bigok: :bigok:
florance Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Agatka napisał(a):Florance ja juz znalazłam jednego z tych psów w katalogu, ale niestety nie mam akurat tego katalogu ;) Bo nie pojechałam na ta wystawe ;) Ale wiesz to wcale nie ejst dziwne jestem w stanie od reki wyliczyc ci hodowle które mimo firmowania sie hasłem rasowy=rodowodowy i tak sprzedaja mioty lub pojedyncze szczenieta bez metryk. Nic dziwnego .... A ja juz niedługo sama bede decydowac o swoich urlopach !!! Jak super!! ale te psy nie mają z tym nic wspólnego (chyba) :) "nic dziwnego..." , że...? bo nie pojęłam myśli 8) :D
florance Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 orsini napisał(a):jak jestes to spoko-zawsze masz sad pracy:bigok: :bigok: :bigok: :bigok: eee, to nie tak, że mnie nie puszczają... po prostu nie mam kiedy :sabber:
orsini Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Florance to serio kcesz na wystawki jezdzic???hhahahaha kolejna szalona osoba co nie ma na co kasy wydawac hahahaha
Agatka Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Sorry to ja nie zakapowałam, bo myslałam, że te psy to własnie sa w tej hodowli ;) No chodizło mi że to nic dziwnego dla wiekszosci z nas ze ktos sprzedaje psy bez papierów. Niestety niektórzy robia duzo gorsze rzeczy :( A z wystawkami to uwazaj bo to jets jak nałóg jak zacnziesz to potem ... skzoda gadac ;) orsini ciesz sie ze wogóle Ci cos dali, u nas nic nie daja...
orsini Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 toc mowie , ze bardzo mily dzionek:bigok: :bigok: :bigok: :bigok: i kasa i 6 dodatkowych dni urlopiku SUPER!!!!:bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :drinka: :drinka: :drinka:
florance Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 pewnie, że bym chciała!! ale moge sobie tylko pomarzyć :(
florance Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 do tego się okazało, że w tym roku nie dostaniemy paczek na święta... :sabber: :sabber: :sabber: co za dziadostwo... za dużo kasy na reklamę wydają :evil:
orsini Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 florance napisał(a):do tego się okazało, że w tym roku nie dostaniemy paczek na święta... :sabber: :sabber: :sabber: co za dziadostwo... za dużo kasy na reklamę wydają :evil: my paczek tez nie mamy ale cash i owszem:bigok: :bigok: :bigok:
florance Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 orsini napisał(a):my paczek tez nie mamy ale cash i owszem:bigok: :bigok: :bigok: nie drażnij lwa :watpliwy: :evil: :evil: :motz: :chainsaw: :eviltong: :pissed: :boom:
PUENTA imszar Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 jak to dobrze, że ja nie pracuję :) jedyną paczkę na święta to dostałam w przeczkolu..
madzior_ka Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 hhe to tzeba pracowac w Zakladach Górniczych Trzebionka i miec dziecko do 15 lat:)) bo do tamtego roku to na kazde swieta wlasnie tata z pracy przynosil mi duuuza paczke slodyczy:))) a teraz juz za stara jestem i przynosi tylko jedna dla mojej siotry niby ale i tak jedza wszyscy:))) a co do paczek to wlasnie zastanawiam sie co denulkowi pod choinke kupic:)) pewnie jakies ciacho i cos jeszcze:)) w tamtym roku uszko wedzone mial zapakowane w papier i sam odpakowal:))
PUENTA imszar Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 CZy ktoś ze sznaucromoniaków mieszka w Warszawie.. jeśli tka to piszcie bo mójpies szuka towarzysza zabaw :)
jostra Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Ja dostałam bony, no i niestety z poborów zabiorą mi podatek od nich :( Moje pieski dostały już nowe posłanka, do tego bedą jeszcze zabawki i dla części nowe obróżki i smyczki
florance Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 jostra napisał(a):Ja dostałam bony, no i niestety z poborów zabiorą mi podatek od nich :( Moje pieski dostały już nowe posłanka, do tego bedą jeszcze zabawki i dla części nowe obróżki i smyczki właśnie... mojemu bublowi chyba by się obróżka nowa przydała... ale jakoś w sklepach mały wybór, a do wystawy w łodzi tak daleko...:(
PUENTA imszar Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 dziewczyny co myślicie o mojej suczce w dog dancing i agility...??
florance Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 6-7 maj - międzynarodowa w łodzi - najbliższa
PUENTA imszar Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 a no9 tak zapomniałam..przecież jadę :)
jostra Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='florance']właśnie... mojemu bublowi chyba by się obróżka nowa przydała... ale jakoś w sklepach mały wybór, a do wystawy w łodzi tak daleko...:( ja zamawiałam tutaj: http://psy.kankan.pl/
Elitesse Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 PUENTA imszar napisał(a):dziewczyny co myślicie o mojej suczce w dog dancing i agility...?? super pomysl !! zasilisz grono dogomaniackich agilitowcow :) :) :)
Elitesse Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 PUENTA imszar napisał(a):a no9 tak zapomniałam..przecież jadę :) ja tez wiec bedziemy mialy okazje sie poznac :D :D :D
Recommended Posts