Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

florance napisał(a):
jestem, ale jestem tak niezastąpiona, że nie mogę na tak długo z pracy nawiać :D8) jak wezmę 3 dni z weekendem to jest suuuuper :roll:

jak jestes to spoko-zawsze masz sad pracy:bigok: :bigok: :bigok: :bigok:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Florance ja juz znalazłam jednego z tych psów w katalogu, ale niestety nie mam akurat tego katalogu ;) Bo nie pojechałam na ta wystawe ;) Ale wiesz to wcale nie ejst dziwne jestem w stanie od reki wyliczyc ci hodowle które mimo firmowania sie hasłem rasowy=rodowodowy i tak sprzedaja mioty lub pojedyncze szczenieta bez metryk. Nic dziwnego ....

A ja juz niedługo sama bede decydowac o swoich urlopach !!! Jak super!!

Posted

Agatka napisał(a):
Florance ja juz znalazłam jednego z tych psów w katalogu, ale niestety nie mam akurat tego katalogu ;) Bo nie pojechałam na ta wystawe ;) Ale wiesz to wcale nie ejst dziwne jestem w stanie od reki wyliczyc ci hodowle które mimo firmowania sie hasłem rasowy=rodowodowy i tak sprzedaja mioty lub pojedyncze szczenieta bez metryk. Nic dziwnego ....

A ja juz niedługo sama bede decydowac o swoich urlopach !!! Jak super!!

ale te psy nie mają z tym nic wspólnego (chyba) :)
"nic dziwnego..." , że...? bo nie pojęłam myśli 8) :D

Posted

orsini napisał(a):
jak jestes to spoko-zawsze masz sad pracy:bigok: :bigok: :bigok: :bigok:

eee, to nie tak, że mnie nie puszczają... po prostu nie mam kiedy :sabber:

Posted

Sorry to ja nie zakapowałam, bo myslałam, że te psy to własnie sa w tej hodowli ;)
No chodizło mi że to nic dziwnego dla wiekszosci z nas ze ktos sprzedaje psy bez papierów. Niestety niektórzy robia duzo gorsze rzeczy :(

A z wystawkami to uwazaj bo to jets jak nałóg jak zacnziesz to potem ... skzoda gadac ;)

orsini ciesz sie ze wogóle Ci cos dali, u nas nic nie daja...

Posted

toc mowie , ze bardzo mily dzionek:bigok: :bigok: :bigok: :bigok:
i kasa i 6 dodatkowych dni urlopiku SUPER!!!!:bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :drinka: :drinka: :drinka:

Posted

do tego się okazało, że w tym roku nie dostaniemy paczek na święta... :sabber: :sabber: :sabber: co za dziadostwo... za dużo kasy na reklamę wydają :evil:

Posted

florance napisał(a):
do tego się okazało, że w tym roku nie dostaniemy paczek na święta... :sabber: :sabber: :sabber: co za dziadostwo... za dużo kasy na reklamę wydają :evil:

my paczek tez nie mamy ale cash i owszem:bigok: :bigok: :bigok:

Posted

orsini napisał(a):
my paczek tez nie mamy ale cash i owszem:bigok: :bigok: :bigok:

nie drażnij lwa :watpliwy: :evil: :evil: :motz: :chainsaw: :eviltong: :pissed: :boom:

Posted

hhe to tzeba pracowac w Zakladach Górniczych Trzebionka i miec dziecko do 15 lat:)) bo do tamtego roku to na kazde swieta wlasnie tata z pracy przynosil mi duuuza paczke slodyczy:))) a teraz juz za stara jestem i przynosi tylko jedna dla mojej siotry niby ale i tak jedza wszyscy:))) a co do paczek to wlasnie zastanawiam sie co denulkowi pod choinke kupic:)) pewnie jakies ciacho i cos jeszcze:)) w tamtym roku uszko wedzone mial zapakowane w papier i sam odpakowal:))

Posted

Ja dostałam bony, no i niestety z poborów zabiorą mi podatek od nich :(
Moje pieski dostały już nowe posłanka, do tego bedą jeszcze zabawki i dla części nowe obróżki i smyczki

Posted

jostra napisał(a):
Ja dostałam bony, no i niestety z poborów zabiorą mi podatek od nich :(
Moje pieski dostały już nowe posłanka, do tego bedą jeszcze zabawki i dla części nowe obróżki i smyczki

właśnie... mojemu bublowi chyba by się obróżka nowa przydała... ale jakoś w sklepach mały wybór, a do wystawy w łodzi tak daleko...:(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...