Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

florance napisał(a):
a tak na marginesie... na cholerę wam ta wiedza? (poza potępieniem hodowcy)?? :>

Ja jestem ciekawy dlatego bo ten twój psiak , jest dużo ładniejszy od niejednego "rodowodowca". I fajnie by było wiedzieć jakie geny niesie. Ale nie , zebym jakoś na siłe chciał od Ciebie ta wiedze uzyskac . Tak tylko napomknąłem.

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

witajcie ale sie rozpisaliscie a u nas tyle sniegu napadalo ze prawie godzine odsniezalam:D:D:D i to taki ciezki, mokry snieg:( zaspy juz takie wtyskie ze hej a oi ogrodzie to Denis juz problem z bieganiem ma bo zaspy wieksze od niego ale maluch dzielnie walczy i nie poddajac sie skacze jak zajaczek wdrod sniegu:)))

Posted

florance napisał(a):
a znacie takie psy, jak:
JUMPE Jack Hajan
MONDEO Sasquehanna
TAJFI Wzgórze Redłowskie
CZAKO od Cezara
???

nie mam zielonego pojecia!!!!
Mondeo to pewnie brat Morgany i Morrgana????a skad te psy wzielas????

Posted

PRACUJA!!!!:vamp: :vamp: :vamp: :vamp: :vamp: :vamp: :vamp: :vamp: :vamp:
ale plus taki ze w listopadzie mi stuknelo 10 lat pracy co oznacza, ze mam...7 dni urlopu jeszcze !!!!!!!!!huraaaaaaaaaa

Posted

orsini napisał(a):
PRACUJA!!!!:vamp: :vamp: :vamp: :vamp: :vamp: :vamp: :vamp: :vamp: :vamp:
ale plus taki ze w listopadzie mi stuknelo 10 lat pracy co oznacza, ze mam...7 dni urlopu jeszcze !!!!!!!!!huraaaaaaaaaa

to ile Ty masz lat?:o:o:o :D:D:D

Posted

florance studia sie licza jako 8 lat wiec sobie policz hahahahahhahaha
ja mam 17 przeciez nie?:bigok: :bigok: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka:

Posted

orsini napisał(a):
moze i tak, ale za nauke maxymalnie dostajesz 8 lat:))))))))

aha, no to ja w takim razie zgłupiałam z tym stażem... to ile masz dni urlopu teraz??

Posted

7 dni urlopu hahahahahaha SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja nie wim jak to jest dokladnie chyba sie sumuje liceum tez jak jostra pisze:))))i wychodzi 8 lat:bigok: :bigok: :bigok: :bigok:

Posted

florance Kotus Ty juz swietami zyjesz chyba:))) w sumie dyszka, ktora daje 26 dni urlopiku, zamiast 20!!!!!!:bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: auuuuu superrrrrrrrr

Posted

florance napisał(a):
ja tam się nie znam na tych kadrowych sprawach...:roll: :P nawet nie wiem, ile mam urlopu, bo i tak więcej niż 3 dni w kupie to w życiu nie miałam :D

czemu???nie jestes na etacie??????

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...