Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

florance napisał(a):
to nie wiedzieli o braku czasu biorąc szczeniaka??? normalnie się zeźliłam

ano niestety niektorzy ludzie nie mysla :( mam nadzieje ze teraz lepiej trafi ...

Posted

A juz dawno pisałam ze zmieniam prace :) Ale co i jak napisze Wam po nowym roku :) Co poniektórzy mocniej wtajemniczeni śledczy juz wiedza :)

Posted

ja wlasnie wrocilam ze wioski:((((

Florance ciaze udowodnisz w ktoryms tam dniu dopiero, a ja sie moge starac ciagle prawda?nie wydaje mi sie , zeby jakis lekarz zaryzykowal RTG w takiej sytuacji:))))bo jesli bym serio byla nawet w 5tym dniu to sie potem nie wyplaci do konca zycia jakby sie urodzilo chore dziecko

Posted

orsini napisał(a):
ja wlasnie wrocilam ze wioski:((((

Florance ciaze udowodnisz w ktoryms tam dniu dopiero, a ja sie moge starac ciagle prawda?nie wydaje mi sie , zeby jakis lekarz zaryzykowal RTG w takiej sytuacji:))))bo jesli bym serio byla nawet w 5tym dniu to sie potem nie wyplaci do konca zycia jakby sie urodzilo chore dziecko

hyhy widzę, że ostro protestujesz :-D nawet nie wiem czy w ogóle i jaki wpływ ma to badanie na płód, ale skoro sie upierasz to im tak powiedz ;-)

Posted

ja nie musze:)))kazdy wie jaki wplyw maja promienie X na zywy organizm:))))))))))))jeden lekarz to prawie dostal raz zawalu jak tylko trzymalam konia do rtg PUNKTOWEGO!!!!!a kumpela zazartowala , ze jestem w ciazy. Mimo, ze teoretycznie sie nie rozchodzi na boki taka wiazka hahahhahahaha

Posted

agatka sprzata i ja tez :) ale ja swoje mieszkanko bo jak zwykle po weekendzie wyglada przeokropnie - ja nie wiem jak Przemo to robi ze w ciagu 2 dni potrafi tak mieszkanie zasyfic ?? moze on jakies imprezki urzadza czy jak ?

Posted

florance i tu sie mylisz!jednoroazowa dawka powiedzmy ze jest OK, ale jak tych dawek jest wiecej to juz sie to robi bardzo niebezpieczne!wystarczy np. przeswietlenie zeba, zlamania itp. to sa wazne i potrzebne przeswietlenia, a nie pluca!
Sorki-ja chyba mialam przedmiot pt. radiologia tak?????i to calkiem niedawno:sg168: :sg168: :sg168: :sg168: :sg168: :sg168:

Posted

orsini, ale jeśli miałaś niedawno prześwietlenie zęba, czy złamałas nogę to raczej nikt Ci nie będzie kazał się napromieniowywać 8) (wiem, wiem, zaraz odpiszesz, że zrobisz rtg a za chwilę możesz złamac nogę :P)
a czy miałaś taki przedmiot to cholera wie :D:D:D ale skoro pytasz, to może Ci ktoś odpowie 8) :D:D

Posted

witam.Właśnie skończyłam lekcje.
Rozpisujecie się strasznie...
Ja tu puszczam ogłoszenie
Jeżeli któraś z was jedzie do NDM w lutym na klubówkę jako widz niech powie.Ja jadę i mogłybyśmy się spotkać i podagać spokojnie bo jak się wystawia psa to nie zawsze taqk jest :P

Posted

jostra bravo :)
tak sznaucerów jest we wrześniu.
Ja mam blisko więdz pojadę pooglądać dlatego pytam czy któras jedzie.Wiecie ja zawsze do tej pory jak byłam na wystawie to wystawiałam więc ze stresu żadnego psa nie mogłam obejrzeć a teraz tak na spokojnie bez psa...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...