florance Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='Elitesse']zobaczcie co znalazlam na allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=78241634:puppydog: :o:o:o ktos sobie "wypożyczł" fotki, czy...? :o
florance Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 zgadza się wiek pieska i miejscowość... to hugo z galerii :-/
florance Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 to nie wiedzieli o braku czasu biorąc szczeniaka??? normalnie się zeźliłam
Elitesse Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 florance napisał(a):to nie wiedzieli o braku czasu biorąc szczeniaka??? normalnie się zeźliłam ano niestety niektorzy ludzie nie mysla :( mam nadzieje ze teraz lepiej trafi ...
florance Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 ej, a tak w ogóle to gdzie reszta??? czyżby orsini miała urlop? :vamp:
Agatka Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 orsini jest zawalona robota, a ja sprzatam smiecie w starym miejscu pracy :)
Agatka Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 A juz dawno pisałam ze zmieniam prace :) Ale co i jak napisze Wam po nowym roku :) Co poniektórzy mocniej wtajemniczeni śledczy juz wiedza :)
orsini Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='Elitesse']zobaczcie co znalazlam na allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=78241634:puppydog: ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????:vamp: :vamp: :vamp: :vamp: :question: :question: :question: :vamp:
orsini Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 ja wlasnie wrocilam ze wioski:(((( Florance ciaze udowodnisz w ktoryms tam dniu dopiero, a ja sie moge starac ciagle prawda?nie wydaje mi sie , zeby jakis lekarz zaryzykowal RTG w takiej sytuacji:))))bo jesli bym serio byla nawet w 5tym dniu to sie potem nie wyplaci do konca zycia jakby sie urodzilo chore dziecko
florance Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 orsini napisał(a):ja wlasnie wrocilam ze wioski:(((( Florance ciaze udowodnisz w ktoryms tam dniu dopiero, a ja sie moge starac ciagle prawda?nie wydaje mi sie , zeby jakis lekarz zaryzykowal RTG w takiej sytuacji:))))bo jesli bym serio byla nawet w 5tym dniu to sie potem nie wyplaci do konca zycia jakby sie urodzilo chore dziecko hyhy widzę, że ostro protestujesz :-D nawet nie wiem czy w ogóle i jaki wpływ ma to badanie na płód, ale skoro sie upierasz to im tak powiedz ;-)
orsini Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 ja nie musze:)))kazdy wie jaki wplyw maja promienie X na zywy organizm:))))))))))))jeden lekarz to prawie dostal raz zawalu jak tylko trzymalam konia do rtg PUNKTOWEGO!!!!!a kumpela zazartowala , ze jestem w ciazy. Mimo, ze teoretycznie sie nie rozchodzi na boki taka wiazka hahahhahahaha
florance Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 orsini z tą ciążą to może i racja, ale z tymi promieniami X to nie przesadzaj, aż tak dużo ich w rtg nie ma ;-) co innego np. radioterapia... 8)
Elitesse Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 agatka sprzata i ja tez :) ale ja swoje mieszkanko bo jak zwykle po weekendzie wyglada przeokropnie - ja nie wiem jak Przemo to robi ze w ciagu 2 dni potrafi tak mieszkanie zasyfic ?? moze on jakies imprezki urzadza czy jak ?
orsini Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 florance i tu sie mylisz!jednoroazowa dawka powiedzmy ze jest OK, ale jak tych dawek jest wiecej to juz sie to robi bardzo niebezpieczne!wystarczy np. przeswietlenie zeba, zlamania itp. to sa wazne i potrzebne przeswietlenia, a nie pluca! Sorki-ja chyba mialam przedmiot pt. radiologia tak?????i to calkiem niedawno:sg168: :sg168: :sg168: :sg168: :sg168: :sg168:
florance Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 orsini, ale jeśli miałaś niedawno prześwietlenie zęba, czy złamałas nogę to raczej nikt Ci nie będzie kazał się napromieniowywać 8) (wiem, wiem, zaraz odpiszesz, że zrobisz rtg a za chwilę możesz złamac nogę :P) a czy miałaś taki przedmiot to cholera wie :D:D:D ale skoro pytasz, to może Ci ktoś odpowie 8) :D:D
Agatka Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 uwazajcie bo sa tacy co maja promienie X w oczach ;) i wiedza jakie majtki nosicie ;) :D orsini co w takim przypadku ;) :D
orsini Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 eee ja takich nie lubie, bo mnie taki ni erozbierze hahahaha jak widzi bez:)))to po co taki wynalazek?:)))
PUENTA imszar Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 witam.Właśnie skończyłam lekcje. Rozpisujecie się strasznie... Ja tu puszczam ogłoszenie Jeżeli któraś z was jedzie do NDM w lutym na klubówkę jako widz niech powie.Ja jadę i mogłybyśmy się spotkać i podagać spokojnie bo jak się wystawia psa to nie zawsze taqk jest :P
Agatka Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 hahahahaha :) ja to i tak mam juz męza wiec sie nie ogladam za takimi rozbieraczami ;)
Agatka Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Jaka klubówka w lutym... Klubówka sznuacerków jest w legionowie ale we wrzesniu...
jostra Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Chyba w lutym jest klubówka szpiców :thinkerg:
PUENTA imszar Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 jostra bravo :) tak sznaucerów jest we wrześniu. Ja mam blisko więdz pojadę pooglądać dlatego pytam czy któras jedzie.Wiecie ja zawsze do tej pory jak byłam na wystawie to wystawiałam więc ze stresu żadnego psa nie mogłam obejrzeć a teraz tak na spokojnie bez psa...
Recommended Posts