Natalia_W Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 no ale ten nasz poprzedni cos sie psul wiec moze i dobrze ze zmnienili:)
PUENTA imszar Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 tak..a mi wogóle avatar nie chodzi ale może dla tego, że miałam z tej strony..Natalka ty umiesz zmniejszyć jakiś obraz i go wziąć na avatar to bym ci na PW przysłała :-D
Natalia_W Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 To przeslij :) na maila natalia_wozniak@wp.pl
PUENTA imszar Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Natalka zawsze mniejedna rzecz zastanawia..jakie to uczucie stanąc na podium?
florance Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 ej, czemu widzę kłódkę? i w ogóle jest bleeeee
florance Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 aha, już wiem... "udzielałeś się w tym wątku"... :thinkerg: tylko dlaczego jest taki sam znaczek przy zamkniętym poście ?
PUENTA imszar Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 też się nad tym zastanawiałam ale naszczęście można pisać :)
Natalia_W Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 PUENTA imszar napisał(a):Natalka zawsze mniejedna rzecz zastanawia..jakie to uczucie stanąc na podium? hehe jedyne slowo jakie moze to okreslic to "jest bosko" ;) Ja tam sie zawsze ciesze jak glupia;) zreszta sama zobaczysz;) jestego tego pewna:)
PUENTA imszar Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 tak sądziłam..i wszyscy klaszczą :D mam nadzieje, że my keidyś tez staniemy :)
florance Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 mam nieaktywną szybka odpowiedź, a wy?? i co oznacza ten czerwony trójkącik przy waszych nickach?
PUENTA imszar Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 ja tez mam nieaktywną a ten trójkącik znaczy "zgłoś wiadomość" jagbys np. kogos obraziła
florance Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 aha, widzę, że się przeszkoliłas puenta :D
PUENTA imszar Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 nudziło mi się :) ja jakaś grzeczna jestem, ze nie mam tego "zgłś wiadomość":vamp:
Agatka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Wow no jestem w szoku . Podoba mi sie teraz dogomania :) Wanio psiaki sa BOSKIE!!!!!!!! Szczególnie ten pierwszy z twoich dwuch :) Ja tylko na moment sie pojawiam, bo własnie wykompałam Charliego ostrzygłam i jedziemy w odwiedziny do tatusia :) na SŁowacje :) jak wrócimy to zdamy Wam relacje i powstawiamy fotki :)
PUENTA imszar Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 ale wam dobrze..fajnie poznać tatusia..Musisz nam wsszystko opowiedzieć
PUENTA imszar Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 ej pobudka!! jak waszepsy się wamna dywan zsikają to zobaczycie:haha:
Ka-Vanga Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Oooooooo wreszcie mam emotikonki, bo z rana jeszcze ich nie bylo :cool2: . E jakos tamta wersja mi sie bardziej podobala:puppydog: .
PUENTA imszar Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Nie mamy co narzekać...no dobra mamy :D Ale jest napisane, że będą to robić przez następne kilka dni więc może będzie lepiej.Jak tam wasze psiaki? Wyspały się :)
Natalia_W Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Puenta wyslalam Ci juz maila :) Narazie taki avatarek ... pozniej zrobie Ci lepszy... A co do psiaków to moje wlasnie wrocily ze spacerku w sniegu;) ale sie wylataly A ja teraz jade do Poznania na zakupy:) Milego dnia:)):) :)
florance Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 no my też własnie wrócilismy z dłuuuugiego spacerku... mam pytanie, co robicie ze śnieznymi kulkami na sierści? (to pierwsza zima mojego bubla...) Wsadziłam go pod prysznic chłodnej wody i się rozpuściły... dobrze? ;-)
PUENTA imszar Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 mojej teżpeirwsza zima ;) także myję łapy by się kulki rozpuiściły..bo i oidrazu się wyczysci go (umyje) i kule si.e rozpuści...jak są malutkie a pies jest czysty to rećznikiem przeciram i pod wpływem ciepła się ropuszczają ja idę na spacer z moją Sonią papa
PUENTA imszar Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 właśnie wracamy ze spaceru :/ Sonia sobie pobiegała było wszystko ok do czasuu..idę już do domu (bez smyczy) Sonia łaskawie w chodzi, wtedy wchodzi sąsiad ona na niego szczeka i kiedy otwiera dzwi to ucieka..kiedy mówię głośnym i pewnym siebie tonem "do mnie" to ta nadal ucieka ..Łapię ją przy najbliższej okazcji na smycz i mówię, idziemy..Sonia stoi i sie patrzy..nie chcialam jej ciagnąć więc myslłam daje jej ostatnią szanseiech idzie ale ona w deuą stronę to ja podchodzę łapię za obrożę i przeciagam kawałek..dopiero teraz poszła chwilowo by zrozumieć że źle zrobiła jestem na nią obrażona.
florance Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 hehehe trochę mnie zmęczyło czytanie tej wypowiedzi, literówek w niej od groma :D chyba jesteś naprawdę zła i starałas się wyładować emocje :D:D
PUENTA imszar Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 racja, racja Sonia jest smutna bo wogóle jej nie drapięi ignoruję..żal mi jej ale musze być konsekwentna bo nie chcę by chodziła na smyczy
Recommended Posts