Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PUENTA imszar napisał(a):
no właśnie.. :D :lol:
ja bym chciała wrócić do pierwszej klasy podstawówki :)

ja bym mogla nawet do maruralnej ! wszystko jest lepsze od tego co robie teraz hehe :D :D

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Elitesse napisał(a):

moj Lanc tak z reka zasypial :) wiec zwieszala mu ja z lozka zeby go dotykac a potem rano mialam tak zdretwiala ze nie moglam sie poruszyc :) :) :)

ee, ja byłam ambitna... wstawałam... dopóki mi się nie znudziło i pies nie wylądował na poduszce w łożu małżeńskim :lol:
(w sumie to może by mi się i nie znudziło, ale skurczybyk nauczył się wychodzić z mini kojca stworzonego z... wysokich poduszek) :lol:

Posted

Dzieki Florance ,pocieszylas mnie :D
Ja wychodzac do pracy zostawilam na stole kartke do meza "Jak pies sie zsika na podloge to nie kupuj dzieciom slodyczy " :lol: :lol:
I wiecie co pomoglo niebywale ,zero sikow w domu :lol: :lol:

Posted

hehe..ja to jestem ambitne dziecko.Zqwsze wychodzę ze swoim psiakiem rano po szkole, o 18 i przed snem..kiedy było lato to rano biegała pół godziny, pos zkole godziny i wieczorem godzine..eraz jak wiecie zero..
Choć dzisaij bawiłyśmy się dziecinnie ii ludzie się "troszke" dziwnie na nas patrzyli..więc tak dawałam Soni patyka by ona uciekała ( na smyczy) a ja ją godzinałam :D ale się ubawiłysmy i donadodatek Sonia tak słodko kicuła :)

Posted

Romas napisał(a):
Dzieki Florance ,pocieszylas mnie :D
Ja wychodzac do pracy zostawilam na stole kartke do meza "Jak pies sie zsika na podloge to nie kupuj dzieciom slodyczy " :lol: :lol:
I wiecie co pomoglo niebywale ,zero sikow w domu :lol: :lol:

hehe ale super pomysl !!!

Posted

Elitesse napisał(a):
Wanio czyli dla wszystkich maluchow masz juz nowe domki ??

Elitesse jak zadajesz to pytanie to mi się płakać chce :cry:
jak chce drugiego sznaucera i mówię hodowla Geletto jest świetna i jesscze są psiaczki a mama "nie"
nie dobra mama :P

Posted

tez tak mialam jak mieszkalam z rodzicami :) jeden pies i koniec a i tak to bylo ciezko wywalczyc !!
ale odkad mieszkam sama to moge sama decydowac :D ...choc teraz TZ zaczyna sie krzywic hihihi

Posted

florance świetnie cię rozumiem.Wiecie co keidynjednak napawa mnie taka chęć idę z psem na spacer i się z nim wygłupiam jagbym mówiła "mam jednego psa nim się chcę zajmować a co przyniesie jutro to się zobaczy"

Posted

my juz po spacerze... Borys uwielbia głęboki śnieg i najlepiej w ogóle by do domu nie wracał 8) teraz słodko spi, a ja przeglądam zdjęcia z jego dzieciństwa... normalnie był cudny :cry:

Posted

Jest!!!! jest słodką przytulanką i uwielbia być noszony na rękach... za to go najbardziej lubię :) (bo kocham go za wszytko :wink: )
Ale jakiż on był cudny jak mieścił się w moim kapciu!!!

Posted

haha..nie wiem gdzie jest jostra :P cos mi się pomyliło
kurcze ale się forum zmieniło i szczerze stara wersja mi sie bardziej podobała..
moja kocha śnieg i jestteraz w siódmym niebie a czemu właściwie jest temat zablokowany niby?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...