Elitesse Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 PUENTA imszar napisał(a):no właśnie.. :D :lol: ja bym chciała wrócić do pierwszej klasy podstawówki :) ja bym mogla nawet do maruralnej ! wszystko jest lepsze od tego co robie teraz hehe :D :D
PUENTA imszar Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 florance napisał(a):Romas no to Cie pocieszę... mój bubel JESZCZE czasem się zleje w domu :lol: co prawda jakiś raz na miesiąc i w nocy, ale jednak :lol: mojej ostatnio też się zdarzyło...
florance Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Elitesse napisał(a): moj Lanc tak z reka zasypial :) wiec zwieszala mu ja z lozka zeby go dotykac a potem rano mialam tak zdretwiala ze nie moglam sie poruszyc :) :) :) ee, ja byłam ambitna... wstawałam... dopóki mi się nie znudziło i pies nie wylądował na poduszce w łożu małżeńskim :lol: (w sumie to może by mi się i nie znudziło, ale skurczybyk nauczył się wychodzić z mini kojca stworzonego z... wysokich poduszek) :lol:
Romas Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Dzieki Florance ,pocieszylas mnie :D Ja wychodzac do pracy zostawilam na stole kartke do meza "Jak pies sie zsika na podloge to nie kupuj dzieciom slodyczy " :lol: :lol: I wiecie co pomoglo niebywale ,zero sikow w domu :lol: :lol:
PUENTA imszar Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 hehe..ja to jestem ambitne dziecko.Zqwsze wychodzę ze swoim psiakiem rano po szkole, o 18 i przed snem..kiedy było lato to rano biegała pół godziny, pos zkole godziny i wieczorem godzine..eraz jak wiecie zero.. Choć dzisaij bawiłyśmy się dziecinnie ii ludzie się "troszke" dziwnie na nas patrzyli..więc tak dawałam Soni patyka by ona uciekała ( na smyczy) a ja ją godzinałam :D ale się ubawiłysmy i donadodatek Sonia tak słodko kicuła :)
Elitesse Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Romas napisał(a):Dzieki Florance ,pocieszylas mnie :D Ja wychodzac do pracy zostawilam na stole kartke do meza "Jak pies sie zsika na podloge to nie kupuj dzieciom slodyczy " :lol: :lol: I wiecie co pomoglo niebywale ,zero sikow w domu :lol: :lol: hehe ale super pomysl !!!
Elitesse Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Wanio czyli dla wszystkich maluchow masz juz nowe domki ??
PUENTA imszar Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Elitesse napisał(a):Wanio czyli dla wszystkich maluchow masz juz nowe domki ?? Elitesse jak zadajesz to pytanie to mi się płakać chce :cry: jak chce drugiego sznaucera i mówię hodowla Geletto jest świetna i jesscze są psiaczki a mama "nie" nie dobra mama :P
Elitesse Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 tez tak mialam jak mieszkalam z rodzicami :) jeden pies i koniec a i tak to bylo ciezko wywalczyc !! ale odkad mieszkam sama to moge sama decydowac :D ...choc teraz TZ zaczyna sie krzywic hihihi
PUENTA imszar Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 hihihi.. tak to bywaz rodzicami choć trochę ich popiram bo tak naprawdę nie wiedzą jak to będzie... :lol: ale tylko trochę :evilbat:
florance Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 mój niestety też się nie zgadza na drugiego psiaka... a taka ochotę miałam na maltańczyka... albo białaska od Jostry... :roll:
PUENTA imszar Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 florance świetnie cię rozumiem.Wiecie co keidynjednak napawa mnie taka chęć idę z psem na spacer i się z nim wygłupiam jagbym mówiła "mam jednego psa nim się chcę zajmować a co przyniesie jutro to się zobaczy"
PUENTA imszar Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 trochę ćwiczymy stanie..ale to dopiro początku.. dobranoc :) ostatni spacer z psem i spać :fadein:
florance Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 PUENTA imszar napisał(a):jostra świetnie cię rozumiem. a gdzie tu widzisz jostrę?:> 8)
florance Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 my juz po spacerze... Borys uwielbia głęboki śnieg i najlepiej w ogóle by do domu nie wracał 8) teraz słodko spi, a ja przeglądam zdjęcia z jego dzieciństwa... normalnie był cudny :cry:
Elitesse Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 a teraz juz nie jest ? hehehe my tez juz wyspacerowani - psy powariowaly w sniegu :) one to uwielbiaja ! wogole do dmu nie chcialy wracac
florance Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Jest!!!! jest słodką przytulanką i uwielbia być noszony na rękach... za to go najbardziej lubię :) (bo kocham go za wszytko :wink: ) Ale jakiż on był cudny jak mieścił się w moim kapciu!!!
florance Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 najgorsze jest to, że go rozbabraliśmy... niewychowany jest jak cholera 8)
Ka-Vanga Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Jaaaaaaaaa, ale sie nasz Dogomania zmienila :O
PUENTA imszar Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 haha..nie wiem gdzie jest jostra :P cos mi się pomyliło kurcze ale się forum zmieniło i szczerze stara wersja mi sie bardziej podobała.. moja kocha śnieg i jestteraz w siódmym niebie a czemu właściwie jest temat zablokowany niby?
Natalia_W Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 :puppydog: jestem w szoku... Ale sie pozmienialo... Jakos nie moge sie w tym odnalzec...;-)
Natalia_W Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 wow i jest opcja szybkiej odpowiedzi :) super
PUENTA imszar Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 tak smao..jest jednak mi trochę NIE wygdniej teraz bo ten napis Sznaucery CTRy jest taki mały :P
Natalia_W Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 wiesz ty jeszcze nie mialas czasu sie tak przyzwyczaic do naszej starej dogomani ;) a my tu juz piszemy od dawien dawna wiec np. dla mnie jest to ogromna zmiana ;)...
PUENTA imszar Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 no wiem, wiemale dla mnie też.Ja ogólnie nie lubię zniammkiedy stary system był dobry..
Recommended Posts