Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elitessku a rzućw cholerę tą matematykę ekonomiczną.
Też studiowałam tę nudną ekonomię kiedś i takie przedmioty jak matematyka ekonomiczna , czy ekonometria nie są mi obce :evilbat:. Po 3 latach stwierdziłam ,ze to nie dla mnie, skończylam na licencjacie, a potem zaczęłam studiować germanistykę.
:)

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Haha ja mam podobne wrazenia odnosnie Bangitki jak Natalia :wink: , natomiast duze ucze na smakolyk i potrafia cala ocene przestac wpatrujac sie w niego. Puenta po prostu cwicz z suczka coraz dluzsze okresy bez smakosa, bedzie dobrze zobaczysz :D .
W razie co jak bedziesz chciala moge sie spotkac z Toba i zobaczyc co i jak :wink: .

Elitesse, hehe ja tez mam w tym semestrze ekon. mat. ale mam tak wypasionego wykladowce, normnalnie taka polewka jest z niego, ze sobie nie wyobrazasz, super jest, takie teksty sadzi, ze ciagle sie smiejemy, no i super prowadzi zajecia, czlowiek sie nie nudzi i wszytsko kapuje. Druga czesc grupy ma z kim innym i maja odpytywania, ciezkie zaliczenia itd.

Posted

A w Krakowie deszcz padał cała noc brrrr.
To nie jest zima to jakies niewiadomo co i jak tu myslec about
WHITE CHRISTMAS

moze zacnziemy zaklinac niebo ;)

Posted

[quote name='Agatka']A w Krakowie deszcz padał cała noc brrrr.
To nie jest zima to jakies niewiadomo co i jak tu myslec about
WHITE CHRISTMAS

moze zacnziemy zaklinac niebo ;)

Hahaha a u nas sypał snieg .!!!

Posted

Ka-Vanga napisał(a):

Elitesse, hehe ja tez mam w tym semestrze ekon. mat. ale mam tak wypasionego wykladowce, normnalnie taka polewka jest z niego, ze sobie nie wyobrazasz, super jest, takie teksty sadzi, ze ciagle sie smiejemy, no i super prowadzi zajecia, czlowiek sie nie nudzi i wszytsko kapuje. Druga czesc grupy ma z kim innym i maja odpytywania, ciezkie zaliczenia itd.

ja niestety nie trafilam dobrze :( choc nudne wyklady da sie zniesc - gorzej bedzie z zaliczeniem bo z tego przedmiotu nie dali nam cwiczen :o a na kole beda same zadania niestety :( na wykladach kobieta rozwiazala moze ze 3 przykladowe ktore w niczym nie przypominaja tych z listy przykladowych zadan
na dodatek w tych rozwiazanych na zajeciach odnalazlam mae bledow rachunkowych - czyli babka nawet sama nie umie liczyc !!

no ale mam nadzieje ze jakos to pojdzie ...

Posted

Ja tu palam ocvhota opowiedzenia serialu Orsini a ona nie zasnela :lol: Kicha :lol:
W dodatku komp mi sie rano zepsul i nie moglam z Wami pogadac :-)

Za to zmierzylam dokladnie Bianke ma terazpol roku , 45 cm w klebie (Zuzia ok. 50) , wazy 17 kg (Zuzia 22 kg) .Obwod jej klatki piersiowej za przednimi lapami jest tylko o 2 cm mniejszy niz Zuzi.Rosnie mi wielka baba :lol:
Silna jest bardzo ,no i niezmordowana.Ale juz coraz wiecej rozumie i coraz milej z nia obcowac .
Ma oczywiscie wade ,bo bardzo ciezko uczy sie sikania na dworzu.
Pamietam jak kilka miesiecy temu pocieszalam Florance ,ze na pewno jej piesek sie nauczy i tylko cierpliwosci trzeba.
Niech teraz ktos mnie pocieszy ze to tylko cierpliwosci trzeba :-)
Dzis na przyklad zero wpadek ale kilka dni temu jak nie stalam ciagle nad nia to sie zsikala.Swinka jedna,trzeba ja bezustannie pilnowac.
Ale fajna z niej dziewczyna i dzis tak sobie rano poszlysmy odprowadzic corke do szkoly i tak popatrzylam jak Bianka bardzo sie zmienila ,jest juz duza ,prawie jak dorosly sznaucer.
Reaguje na kazde moje zawolanie , cmokniecie ,stara sie wspolpracowac w sprawie chodzenia na smyczy choc na razie ta wspolpraca kiepsko nam idzie.No mily z niej diabelek, choc na pewno Zuzia nie podziela mojego zdania :lol:
A czy Wasze czarnulki tez tak gubia siersc,ona strasznie i mam cala podloge uslana wiecznie jej wlosami.Zuzi wlosy nie wypadaja.A moze ona ,mimo trymowania ,gubi dzieciecy wlos ??

Posted

Agatka napisał(a):
ja za to pierwszy raz obejrzałam i stwierdzam ze to jakies science fiction ;)

wlasnie nie bardzo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ka-vanga, dzięki.Zaczniemy ćwiczyć dopiero jutro kiedy będzie mogła dostawać coś inneg niż kurczakmz marchewą..
Jesli chdozi o "zime" to do mnie coś się zbliża ale chwilowo to śnieg z..deszczem
Moja sunia kocha śniueg więc już się nie może doczekać i aj tez bo dużo swinst (stare kości) wylauje pod śniegiem a reszta łatwo będzie zauważyć ja myślę :)
Dobra nowina,...udalo mi się
Będę miała 5 z fizyki na koniec :D

Posted

oj tam nie przesadzać..poprostu na pierwszym roku daje takiełatwe zadanie np. oblicz drogę jeżeli czas to 5 sek a szybkość 20 m na sek. i to jest 5 razy 20 co się równa 100 i macie drogę...

Posted

PUENTA imszar napisał(a):
a moja to nigdy mnie w nocy nie budziła nawet tej peirwszej nocy :D

a do Borysa (dopóki nie zaczął z nami spać - czyli przez jakis pierwszy tydz) to jak do dziecka musiałam wstawać - co 3 godziny... kładłam na nim rekę i zasypiał (a ja razem z nim) :lol: :lol: :lol:

Posted

florance napisał(a):
PUENTA imszar napisał(a):
a moja to nigdy mnie w nocy nie budziła nawet tej peirwszej nocy :D

a do Borysa (dopóki nie zaczął z nami spać - czyli przez jakis pierwszy tydz) to jak do dziecka musiałam wstawać - co 3 godziny... kładłam na nim rekę i zasypiał (a ja razem z nim) :lol: :lol: :lol:

moj Lanc tak z reka zasypial :) wiec zwieszala mu ja z lozka zeby go dotykac a potem rano mialam tak zdretwiala ze nie moglam sie poruszyc :) :) :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...