Olivka Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Elitessku a rzućw cholerę tą matematykę ekonomiczną. Też studiowałam tę nudną ekonomię kiedś i takie przedmioty jak matematyka ekonomiczna , czy ekonometria nie są mi obce :evilbat:. Po 3 latach stwierdziłam ,ze to nie dla mnie, skończylam na licencjacie, a potem zaczęłam studiować germanistykę. :)
Ka-Vanga Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Haha ja mam podobne wrazenia odnosnie Bangitki jak Natalia :wink: , natomiast duze ucze na smakolyk i potrafia cala ocene przestac wpatrujac sie w niego. Puenta po prostu cwicz z suczka coraz dluzsze okresy bez smakosa, bedzie dobrze zobaczysz :D . W razie co jak bedziesz chciala moge sie spotkac z Toba i zobaczyc co i jak :wink: . Elitesse, hehe ja tez mam w tym semestrze ekon. mat. ale mam tak wypasionego wykladowce, normnalnie taka polewka jest z niego, ze sobie nie wyobrazasz, super jest, takie teksty sadzi, ze ciagle sie smiejemy, no i super prowadzi zajecia, czlowiek sie nie nudzi i wszytsko kapuje. Druga czesc grupy ma z kim innym i maja odpytywania, ciezkie zaliczenia itd.
Ka-Vanga Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 No wiecie co, jak ja mam wreszcie czas, zeby cos napisac, to Was niet.
orsini Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 pobudka!!! a ja wczoraj nie zasnelam na filmie :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
Ka-Vanga Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Haha Orsini normalnie jestem pod wrazeniem :lol: :lol: :lol: :lol: . Dobra biore sie za sprzatanie :evilbat: .
Agatka Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 A ja sie biore za deklaracje podatkowe, których mam serdecznie powyzej uszu ;)
Elitesse Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 u mnie wrocila zima :( :( :( okropnie jest na dworze buuu
Agatka Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 A w Krakowie deszcz padał cała noc brrrr. To nie jest zima to jakies niewiadomo co i jak tu myslec about WHITE CHRISTMAS moze zacnziemy zaklinac niebo ;)
Mek Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='Agatka']A w Krakowie deszcz padał cała noc brrrr. To nie jest zima to jakies niewiadomo co i jak tu myslec about WHITE CHRISTMAS moze zacnziemy zaklinac niebo ;) Hahaha a u nas sypał snieg .!!!
Elitesse Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 u mnie wlasnie przestalo sniezyc - ciekawe jak dlugo sie utrzyma bialy puch ? ale i tak jutro wszystkie pociagi beda opoznione jak zwykle :P
Elitesse Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Ka-Vanga napisał(a): Elitesse, hehe ja tez mam w tym semestrze ekon. mat. ale mam tak wypasionego wykladowce, normnalnie taka polewka jest z niego, ze sobie nie wyobrazasz, super jest, takie teksty sadzi, ze ciagle sie smiejemy, no i super prowadzi zajecia, czlowiek sie nie nudzi i wszytsko kapuje. Druga czesc grupy ma z kim innym i maja odpytywania, ciezkie zaliczenia itd. ja niestety nie trafilam dobrze :( choc nudne wyklady da sie zniesc - gorzej bedzie z zaliczeniem bo z tego przedmiotu nie dali nam cwiczen :o a na kole beda same zadania niestety :( na wykladach kobieta rozwiazala moze ze 3 przykladowe ktore w niczym nie przypominaja tych z listy przykladowych zadan na dodatek w tych rozwiazanych na zajeciach odnalazlam mae bledow rachunkowych - czyli babka nawet sama nie umie liczyc !! no ale mam nadzieje ze jakos to pojdzie ...
Romas Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Ja tu palam ocvhota opowiedzenia serialu Orsini a ona nie zasnela :lol: Kicha :lol: W dodatku komp mi sie rano zepsul i nie moglam z Wami pogadac :-) Za to zmierzylam dokladnie Bianke ma terazpol roku , 45 cm w klebie (Zuzia ok. 50) , wazy 17 kg (Zuzia 22 kg) .Obwod jej klatki piersiowej za przednimi lapami jest tylko o 2 cm mniejszy niz Zuzi.Rosnie mi wielka baba :lol: Silna jest bardzo ,no i niezmordowana.Ale juz coraz wiecej rozumie i coraz milej z nia obcowac . Ma oczywiscie wade ,bo bardzo ciezko uczy sie sikania na dworzu. Pamietam jak kilka miesiecy temu pocieszalam Florance ,ze na pewno jej piesek sie nauczy i tylko cierpliwosci trzeba. Niech teraz ktos mnie pocieszy ze to tylko cierpliwosci trzeba :-) Dzis na przyklad zero wpadek ale kilka dni temu jak nie stalam ciagle nad nia to sie zsikala.Swinka jedna,trzeba ja bezustannie pilnowac. Ale fajna z niej dziewczyna i dzis tak sobie rano poszlysmy odprowadzic corke do szkoly i tak popatrzylam jak Bianka bardzo sie zmienila ,jest juz duza ,prawie jak dorosly sznaucer. Reaguje na kazde moje zawolanie , cmokniecie ,stara sie wspolpracowac w sprawie chodzenia na smyczy choc na razie ta wspolpraca kiepsko nam idzie.No mily z niej diabelek, choc na pewno Zuzia nie podziela mojego zdania :lol: A czy Wasze czarnulki tez tak gubia siersc,ona strasznie i mam cala podloge uslana wiecznie jej wlosami.Zuzi wlosy nie wypadaja.A moze ona ,mimo trymowania ,gubi dzieciecy wlos ??
orsini Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Romas ahhahaha no dzieki, ale mozesz CALY film opowiedziec Natali hahahahahaha
Agatka Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 ja za to pierwszy raz obejrzałam i stwierdzam ze to jakies science fiction ;)
orsini Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Agatka napisał(a):ja za to pierwszy raz obejrzałam i stwierdzam ze to jakies science fiction ;) wlasnie nie bardzo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PUENTA imszar Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Ka-vanga, dzięki.Zaczniemy ćwiczyć dopiero jutro kiedy będzie mogła dostawać coś inneg niż kurczakmz marchewą.. Jesli chdozi o "zime" to do mnie coś się zbliża ale chwilowo to śnieg z..deszczem Moja sunia kocha śniueg więc już się nie może doczekać i aj tez bo dużo swinst (stare kości) wylauje pod śniegiem a reszta łatwo będzie zauważyć ja myślę :) Dobra nowina,...udalo mi się Będę miała 5 z fizyki na koniec :D
orsini Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Ty tak jakby KUJON jestes!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale czemu nie 6stke????? slabiutko, slabiutko :lol: :lol: :lol: :lol:
PUENTA imszar Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 oj tam nie przesadzać..poprostu na pierwszym roku daje takiełatwe zadanie np. oblicz drogę jeżeli czas to 5 sek a szybkość 20 m na sek. i to jest 5 razy 20 co się równa 100 i macie drogę...
Elitesse Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 oh jak ja bym chciala wrocic do czasow szkolnych gdzie tak latwo bylo o dobre ocenki !! ohh ...
PUENTA imszar Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 no właśnie.. :D :lol: ja bym chciała wrócić do pierwszej klasy podstawówki :)
florance Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Romas no to Cie pocieszę... mój bubel JESZCZE czasem się zleje w domu :lol: co prawda jakiś raz na miesiąc i w nocy, ale jednak :lol:
florance Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 PUENTA imszar napisał(a):a moja to nigdy mnie w nocy nie budziła nawet tej peirwszej nocy :D a do Borysa (dopóki nie zaczął z nami spać - czyli przez jakis pierwszy tydz) to jak do dziecka musiałam wstawać - co 3 godziny... kładłam na nim rekę i zasypiał (a ja razem z nim) :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 florance napisał(a):PUENTA imszar napisał(a):a moja to nigdy mnie w nocy nie budziła nawet tej peirwszej nocy :D a do Borysa (dopóki nie zaczął z nami spać - czyli przez jakis pierwszy tydz) to jak do dziecka musiałam wstawać - co 3 godziny... kładłam na nim rekę i zasypiał (a ja razem z nim) :lol: :lol: :lol: moj Lanc tak z reka zasypial :) wiec zwieszala mu ja z lozka zeby go dotykac a potem rano mialam tak zdretwiala ze nie moglam sie poruszyc :) :) :)
Recommended Posts