Ka-Vanga Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='Elitesse']0X 0X 0X 0X 0X :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: 0X 0X 0X 0X 0X widze ze wszyscy mnie tu lubia : ((( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Elitesse wlasnie przeciez z prawda to sie ten przydomek nie mija :lol:
Mek Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Natalia_W napisał(a):wlasnie Mek jakie zglosiles?? NO chyba nie sadzicie , że Wam powiem. To bedzie zaskoczenie dla wszystkich ;) A szczególnie dla mnie ;)
Natalia_W Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Mek napisał(a):Natalia_W napisał(a):wlasnie Mek jakie zglosiles?? NO chyba nie sadzicie , że Wam powiem. To bedzie zaskoczenie dla wszystkich ;) A szczególnie dla mnie ;) Mek to jest znecanie sie nad ludzmi :evil:
Agatka Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 ja tam poszłam na całosc wpisałam jeden pryzdomek w karte i pusciłam, mimo niezadowolenia naszje oddziałowej Pani, powiedziałam, ze jestem pewna ze go zarejestruja, a ona ze napewno odrzuca . Szkoda, ze sie nie załozyłam :) A potem ekspresem zarejestrowałam w FCI i jestem nie do podrobienia ;)
Mek Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Natalia_W napisał(a):Mek napisał(a):Natalia_W napisał(a):wlasnie Mek jakie zglosiles?? NO chyba nie sadzicie , że Wam powiem. To bedzie zaskoczenie dla wszystkich ;) A szczególnie dla mnie ;) Mek to jest znecanie sie nad ludzmi :evil: :D :D :D :D :D :D
Natalia_W Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Agatka napisał(a):ja tam poszłam na całosc wpisałam jeden pryzdomek w karte i pusciłam, mimo niezadowolenia naszje oddziałowej Pani, powiedziałam, ze jestem pewna ze go zarejestruja, a ona ze napewno odrzuca . Szkoda, ze sie nie załozyłam :) A potem ekspresem zarejestrowałam w FCI i jestem nie do podrobienia ;) wow brawo :angel: :o :o :drinking: dobre ... no i brawo za odwage :wink:
PUENTA imszar Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='Elitesse']0X 0X 0X 0X 0X :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: 0X 0X 0X 0X 0X widze ze wszyscy mnie tu lubia : ((( Elitesse chyba "ciut" się nie podoba :D Właśnie wracam ze szkoł a tu widzę przydomkową kłótnię :D
orsini Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='Ka-Vanga'][quote name='Elitesse']0X 0X 0X 0X 0X :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: 0X 0X 0X 0X 0X widze ze wszyscy mnie tu lubia : ((( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale to nie koniec: a w tle jak sie odpali Twoja www puscisz Queen: WE ARE THE CHAMPIONS hahahahhahahahahahahahahahhahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
PUENTA imszar Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 We are th world we are the sznaucer :D
orsini Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Elitesse Kochanie gdzie jestes????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 orsini napisał(a): ale to nie koniec: a w tle jak sie odpali Twoja www puscisz Queen: WE ARE THE CHAMPIONS hahahahhahahahahahahahahahhahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: buahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: .
orsini Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Romas dzis czwartek, pliz NIE zasnij na naszym filmie , bo kto mi go opowie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 :o :o :o a co to za film?? ze tak go lubisz?? :wink:
Romas Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Ha,ha ,ha Orsini ,poprawilas mi humor tym postem.Ok, :-) nie zasne zeby nie wiem co :-)
PUENTA imszar Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 to ja wrócę do tematu. Moja biedna Sonia miała problemy żołądkowe (straszne).Terraz jest na antybiotyku. Jak wiadomo nie mogłas nic jeść, była pod kroplówą a dopiero terasz dostała papu.Nie można zjeść żadnego świństwa więc chodzi na smyczy u tylko na krótkie spacery bo strasznie pada. Mój pies jest smutny,że się nie wybiegał więc dajcie jakieś propozycje na domowe zabawy :)
Mek Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 PUENTA imszar napisał(a):to ja wrócę do tematu. Moja biedna Sonia miała problemy żołądkowe (straszne).Terraz jest na antybiotyku. Jak wiadomo nie mogłas nic jeść, była pod kroplówą a dopiero terasz dostała papu.Nie można zjeść żadnego świństwa więc chodzi na smyczy u tylko na krótkie spacery bo strasznie pada. Mój pies jest smutny,że się nie wybiegał więc dajcie jakieś propozycje na domowe zabawy :) Rzut miskiem i pies goni za tym jak oszalały ;)
PUENTA imszar Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 niby racja.. :lol: jak ktoś jeszcze na coś wpadnie niech napisze :)
PUENTA imszar Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 czemu nikt nie pisze, czuję się opuszczona
Pasavera Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 PUENTA imszar po południu zazwyczaj cisza :lol: 8) Rano Orsini się rozkręca więc jest ruch :lol: :evilbat: :wink:
PUENTA imszar Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 a jak ktoś chodzi do szkoły..to co ma zrobić jeżeli chodzi do szkoły i dopiero po szkole sie rozladowuje..ide do weta
PUENTA imszar Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 błagam niech ktoś coś napiszę.. :evilbat:
Recommended Posts