Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Czesc dziewczynki!!!

Dziekuje wszystkim w imieniu Tatusia za gratulacje :) Choc tatus robi wrażenie kompletnie nieswiadomego zaistniełej sytuacji ;) Typowy facet :D

Bardzo mozliwe, ze juz niedługo ruszy stronka hodowli Dzikie Pola wiec pewnie na bierzaco beda tam jakies zdjecia :)

Witaj Puenta!!! tak mi sie cos zdaje ze na wystawie to stałysmy koło siebie ;) Szkoda, ze wczesniej do nas nie trafiłas :)

Posted

uff wlasnie wrocilam ze szkoly...
Dzisiaj mialam probna mature z polskiego... I musze przyznac ze nie bylo zle.. Nawet jestem zadowolona... Zobaczymy jakie beda wyniki :wink: A jutro jeszcze niemiecki a w pozniedzialek gegra... :x

Posted

Mam pytanie . Czy wiecie cos moze o nowych przepisach związanych z nadawaniem FCI ??
Czy od nowego roku beda FCI nadawane automatycznie ?? Czy jak??

Posted

No to swietnie Natalko!!!!!

MEK juz teraz wszystkie nowe przydomki sa sprawdzane automatycznie w FCI. Zrobili tak poniewaz potem okazywało sie, ze npa Hodowla z 20 letnim stazem musi zmienic przydomek bo juz taki jest zarejestrowany w FCI. A jeszcze jest jeden termin do któego wszyscy beda mieli obowiazek zweryfikowac pryzdomki w FCI. Ale nie pamietam do kiedy. W kazdym razie polecam CI od razu załatwic rejestracje krajowa i w FCI

Posted

Aha , nie rozumiem . Czyli jak napisze sobie jakies tam moje propozycje to ZK nada mi taki który jest wolny . Ale ten przydomek dostanie aurtomatycznie FCI?? Czy to jeszcze z osobna bede musiał pisac ?

Posted

A jeszcze Agatko i Kawango gratulacje dla Dengiego . Jak tak dalej pójdzie to bedzie z niego najwiekszy reproduktor w Polsce ;).

Posted

Dzieki MEK!!!

najwiecej dzieci to raczje nie bedzie miał bo swojego dziadka to chyba nie przbeije, ale fajnie by było jakby sie udało setke przebic :)

orsini jak dla mnie genialny pomysł :)

Posted

Agatka napisał(a):
teoretycznie powinno byc automatycznie, ale najlepiej jak bedziesz składał w oddziale to popros zeby Ci od razu do FCI wysłali

Juz po ptokach ;)

A pani powiedziała, ze bedzie taki wybrany by na 100% nie było takiego w FCI.

Posted

Elitesse napisał(a):
orsini napisał(a):
Champions Elitesse FCI
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

spadaj 0X 0X 0X

Skawa Elitesse FCI ;) to bedzie w sam raz odpowiadało gustom Elitesse ;)

Posted

Mek napisał(a):
Agatka napisał(a):
teoretycznie powinno byc automatycznie, ale najlepiej jak bedziesz składał w oddziale to popros zeby Ci od razu do FCI wysłali

Juz po ptokach ;)

A pani powiedziała, ze bedzie taki wybrany by na 100% nie było takiego w FCI.

czyli jakis polsko brzmiacy napewno

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...