PUENTA imszar Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 M-ajka a ty jakiego masz sznacerka? jesteś świeża w wystawach?
Natalia_W Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Witam nowych sznauceromaniaków :D Przedstawie Wam sie bardzo krótko :wink: Mam na imie Natalia, mieszkam kolo Poznania z dwoma szalonymi Sznaucerkami Miniaturowymi Pieprz i Sól... oba sa rodowodowe ale tylko jeden jest wystawiany :lol: Zapraszam na moja stronke - tam dowiecie si wiecej :wink: A jesli chodzi o lakier to ja kupuje lakier firmy Hery ale z tego co wiem to wycofali go z produkcji ale juz wkrotce ma sie ppojawic cos nowego... Ale nieraz zdarzylo sie ze na wystawie uzywlam normalnego ludzkiego lakieru... Pozdrowienia dla wszystkich :D
PUENTA imszar Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Wotam moją imienniczkę :D Też jestem Natalka Już się nam miasta nie zgadzają bo ja jestem z Warszawy.. No to zbieram grono osób z którymi musze się spotkać na wystawie i wiecie co? zaczynam się bać :lol:
M-ajka Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 No więc teraz coś o mnie ;) Nazywam się Majka i mam 15 lat. Mieszkam w Białymstoku (czyli w pobliżu kilku dobrych hodowli ;) w tym Imszaru). Sznaucerkami interesuję się od niedawna (od jakiegoś roku). Jestem świeża w wystawach ;) Goran (po domowemu) jest moim pierwszym psem. Pochodzi z okolic Lublina z hodowli Marysiński Dworek, naprawdę nazywa się ARON i jest synem MATYLDY od Siwego Kota i Scedir YVES MONTAD (niestety nie jest już wystawiany :(, mieszka w hodowli Pigmej) Natalio od Puenty, wiesz może kiedy w hdowli Imszar spodziewany jest kolejny miot???
PUENTA imszar Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 To nie było dobre pytanie :lol: bo ja zaraz zaczene swoje ohy i ahy Moja kochana Pani Iza (hodowca) ma teraz budowany dom poza Białymstokiem.Jak rozmawiałam z nią to powiedziała, że październik 2006 kiedy już się spokojnie przeprowadzą. Poprostu hodowla jest doskonała bo domowa, a Pani Iza to najlepszy hodowca na świecie który zawsze mi pomaga :lol: to na tyle..z jednej strony się ciesze jeżeli rodzina ma się powiększyć ale z drugiej będę zazdrosna 8)
M-ajka Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Ooo... To super :D Może do października zdążę mamę namówić na kolejnego psiaka :evilbat:
PUENTA imszar Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Ja czekam aż Sonia skończy 18 miesiecy i pozdobywa trochę medali.Chciałabym ją pokryć i napewno jednego szczeniaka sobie zostawię.Mama mówi NIE ale i tak wiem, zę złamie jej się serce i zostawi :D Ostatnio dziewczyny Imszar wygrały w swojej klasie Klasa Młodżieży: 1 lokata Pasja Imszar (pani Izy) 2 lokata Puenta Imszar (moja :D)
M-ajka Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 No to gratulacje ;) Jak już będziesz miała szczeniola to możez mi jednego pocztą przesłać :lol: Wiem, że kobiet się nie powinno o wiek pytać, ale przepraszam, ile masz lat???
PUENTA imszar Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Mówisz, że nie powinno :lol: ja się tego zawsze trzymałam i daleko z tym nie zaszłam bo czasami mówiłam "jesteś inteligentna jak na 6 lat" a ona "ja mam 8 :) " Mam 13..
Natalia_W Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 heh no widze, ze ruszylyscie troche to forum bo ostatnio cos tu sie sennie i zimowo zrobilo :wink: A wlasnie AGATKA i OLA 8) OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieje, ze ja tez doczekam sie dzieciaczkow po moim Kenziu :lol:
PUENTA imszar Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 to jest pierwsze forum na którym jest tyle sznauceromaniaków, w sumie to tyle tylko na wystawie widuję :p jestem zachwycona i pisze jak szalona nareszcie, ktoś ma takie same hobby jak ja czyli sznaucery i wsytawianie swoich sznaucerków
Natalia_W Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 heh tak to prawda... tutaj jest nas sporo :wink: Ja juz jestem uzalezniona od wystaw (doslownie) :wink: wiec mysle ze nie raz bedziesz miala okazje mnie spotkac 8) :wink: hehe
PUENTA imszar Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 ja się uzależniłam w NDM.. Niestet musze schodzić z neta, będę potem
Natalia_W Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 oj kochana to ty jeszcze nie wiesz co Cie czeka :wink: bo to dopiero poczatek :wink:
PUENTA imszar Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 jestem. Jak to dopiero początek? Mówisz mały poziom uzależnienia, a jaki jest duży :D?
M-ajka Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Ja to nie wiem nic jeszcze o uzależnienu, bo w Białymstoku (w sierpniu tego roku) byłam pierwszy raz i to jako widz, ale za to jak tylko weszłam na teren wystawy to odrazu wiedziałam, że jestem we właściwym miejscu o właściwej porze i od tej poryjeszcze bardziej zapragnęłam mieć sznaucerka :D
PUENTA imszar Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 tak racja, kiedy ja pierwszy raz poszłam na wystawę, poczułam taką energię..pewnie widziałaś Korę z Centrum Europy i Pasję imszar?
Olivka Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Puenta imszar! Witam i ja serdecznie i cieszę się, że jeszcze jedna kopnięta na punkcie sznaucerów znalazła się w naszym gronie :wink: Spotkamy się na pewno na wystawie , może w Katowicach????? A jak Ty ja fajnie wystawiasz, bez ringówki. Zauważyłyście dziewczyny? Ola! No oczywiście, że Tobie też gratuluję pociech babciu :P
Tangram Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Witam nowych milosnikow sznaucerow :) Maluszki Furorki pochlaniaja prawie caly dzien, nie bardzo mam czas na komputer. Szczeniaczki sa o wiele lepsze niz ekranik ;) Majka, jesli chcesz sie spotkac z Ula Tarasiewicz, przyjdz we srody do zwiazku :)
PUENTA imszar Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Olivka napisał(a):Puenta imszar! Witam i ja serdecznie i cieszę się, że jeszcze jedna kopnięta na punkcie sznaucerów znalazła się w naszym gronie :wink: Spotkamy się na pewno na wystawie , może w Katowicach????? A jak Ty ja fajnie wystawiasz, bez ringówki. Zauważyłyście dziewczyny? Wystawiam ją z ringówką :P poprostu na tych zdjęciach ją musiałam ustawić bo łapki się "oślizgneły" a ponieważ nie mam pięciu rąk puściłam ringówkę..jak wrócę ze szkoły to pokaże wam zdjątka na ingówce :P
orsini Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 M-ajka napisał(a): Mam nadzieję, że p. Gosia z Tangramu zgodzi się mi pomóc... a Ty czasem nie chcialas wlasnie kupic pieska od Gosi??????bo jakos tak mi sie kojarzy... No i witaj u nas!!!! Tu sie przynajmniej dowiesz ciekawych rzeczy w przeciwienstwie do innych foru...no wlasnie jak brzmi liczba mnoga od forum hahahahhaa
M-ajka Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Orsini, ja nie chcę się z nikim kłócić :) Po prostu od każdego można dowiedzieć się czegoś nowego i przy okazji się zaprzyjaźnić ;) Wszyscy są dla mnie mili więc nie widzę powodu, aby na kogokolwiek się obrażać. A liczba mnoga... hmmm... mnie się wydaje, że Forum - Fora (dyskusyjne) A w Twoim przypadku musiałabyś napisać: "Na wielu forach" ;) A z tymi szczeniakami to czasami nie wychodzi tak jak się chce... Ale to nie znaczy, że żałuję, że Goran jest u mnie ;) Kocham go tak jak bym kochała każdego innego psa, bo jest mój :D
Recommended Posts