Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z tego co wiem to mamą szczeniąt jest ESAUŁA Dzikie Pola będąca w hodowli własnie Dzikie Pola. a więcej info jest na stronie u Rivendellkow w dziale "Nasze Plany" :wink:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

No to Ola juz mnie wyreczyła :)

Niestety oni nie maja stronki internetowej. A jak tylko bede miała jakies zdjecia to zaraz Wam zamelduje :)

Posted

Witam wszystkich sznauceromaniaków.Mam sznaucerke mini, o imieniu Sonia (w rodowodzie Puenta imszar), odcień czarno-srebrny. ...kocham sznaucery i się nimi interesję.Ciesze się, z jest na tym forum tyle fanów tych psów

Posted

Znowu jestem witana :lol:
Witam także Elitesse
Naprawdę jestem w szoku ilością sznaucerofanów
Zauważyła,że nie którzy jeżdża na wystawy ze swoimi pupilami, wiec pewnie się gdzieś zetkną ze mną :)

Posted

PUENTA imszar napisał(a):
Znowu jestem witana :lol:
Witam także Elitesse
Naprawdę jestem w szoku ilością sznaucerofanów
Zauważyła,że nie którzy jeżdża na wystawy ze swoimi pupilami, wiec pewnie się gdzieś zetkną ze mną :)

chyba nawet wiekszosc z nas sie wystawia :D

Posted

szczerze mówiąc nie chciało mi się przeglądać 1634 stron 8)

wcale sie nie dziwie :evilbat: ja kiedys przeczytalam caly temat od poczatku ale wtedy bylo mniej stron choc i tak zajelo mi to sporo czasu :D

Posted

mam trzy średniaki pieprz i sól: 9-letniego LANCELOTa Zbójecka Saga, 3 - letnią TOLERANT TESSIE ze Zahrabske i 2,5 roczną ZADRE Wesoły Brodacz oraz miniaturowego pieska cz-sr PONTIACa Grasant - po domowemu Wacio :)

Posted

jostra widzę, że masz białaska prawda?
Z ciekawości z jakiej hodowli?

Mam 3 8)
Chłopca z Czech ze Svarcavy, dziewczynkę z Holandii z Roxy's Pride i ich dzieciątko :P - również dziewczynkę z mojej własnej świeżo upieczonej ;) hodowli

Posted

Olivka napisał(a):
Gratulacje Agatko i czekamy na zdjęcia.
Jaką suczkę krył Dengi?
Moze dasz adres na jej stronkę?

No tak a o Ka-Vangu juz nikt nie pamieta :evilbat: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

alexandra napisał(a):
Z tego co wiem to mamą szczeniąt jest ESAUŁA Dzikie Pola będąca w hodowli własnie Dzikie Pola. a więcej info jest na stronie u Rivendellkow w dziale "Nasze Plany" :wink:

No znowu nikt nie pamieta o mnie :evilbat: , u mnie tez na stronce info :evilbat: :wink: :lol: :lol: :lol: .

Chyba musze pomyslec o jakichs karach :evilbat: .

Posted

Witam wszystkich sznauceromaniaków.Mam sznaucerke mini, o imieniu Sonia (w rodowodzie Puenta imszar), odcień czarno-srebrny. ...kocham sznaucery i się nimi interesję.Ciesze się, z jest na tym forum tyle fanów tych psów

Puenta witaj wsrod nas!!!!!!!!! Mam nadzieje, ze Ci sie u nas spodoba :D .

Posted

Agatka napisał(a):
Dzieki wszystkim!!!

A ja mam juz dokładne newsy jest 7 szczeniorków
3 dziewczynki i 4 chłopaczków :)

HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Agatko GRATULUJE Ci wspolbabciu :wink: :D :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: .

Posted

Hej, Olu :)
A może Ty masz dla mnie jakieś wystawowe rady?? No i ponawiam pytanie: Czy można używać do utrwalania ludzkiego lakieru czy trzeba kupić psi?

Posted

Witam Ka-vanga i m-ajkę
Jeśli chodzi o ten lakier to mi się coś przypomniało.Kiedyś myślałam, że można używac tylko psiego i szukałam go po sklepach ale nie znalazłam.W dniu wystawy kobieta przygotowuje mojego psa i wyjmuje lakier dla ludzi,a jak szok :o .Od tego czasujuż o tym wiem :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...