Agatka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Agatko juz Ci kiedys pisalam, zebys sie nie przejmowala takimi beznadziejnymi ludzmi, ktorych zzera zazdrosc o Twoje wspaniale psy i sukcesy wiec posuwaja sie do roznych czynow i slow aby Ci uprzykszyc zycie - zenujace to jest i kiedys na pewno do nich wroci ze zdwojona sila Wielkie dzieki !!! ja nie chce zeby wracało, tylko zeby mi dali spokój :(
orsini Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 a ja zielona sie robie na mysl o szczeniaczkach! :))) oki teraz juz ide sobie!!! no i karegorycznie zadam bana dla Kavanga! jak wszystkich nas wywalili to wszystkich a nie, ze amigo zostalo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Agatka my Cie obronimy :D 8) 8) :robot: :bigcool:
Mek Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Agatka napisał(a):Natalia chcesz szczneiaczki ?? Ja chcę :):):) Jakby sie kto pytał . Tylko kiedy to będzie ;(
Natalia_W Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Wiesz ja bym chciala... ale rodzice nie cha :(
Agatka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 I za to Was wszystkie dziewczyny bardzo lubie !!!!!! :) A teraz chyba powinnam udac sie do domu, choc bardzo mi sie nie chce bo znowu musze autobusem sie tłuc ;( buuuu
malawaszka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 haha Agatko :calus: zostaniemy Twoimi bullterierami :lol: :wink:
Agatka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 MEK to bedzie za dwie wystawy , jedno pismo i jeszcze troche ;) Natalia, ale bedizesz miała Kenziowe dzieci za jakis czas!!! Malawaszka, ja nie chce wojny ja chce spokój!!! i Spełniac marzenia i realizowac pasje!!! Wiec jak juz to nie bulteriery tylko pudelki, one te zpotrafia ugryźc ;)
Natalia_W Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 uuu to wspolczuje... niestety wiem co to za ból... ja lece sie pouczyc bo pozniej wieczor zajety :wink: 8)
Justa Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 orsini napisał(a):tu jest wolnosc slowa i piszemy co myslimy i juz :lol: :lol: :lol: :lol: bana za to nie dostaniemy i nie dostaniemy bana za to ze ktos z kims wygra itd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Przepisy zawsze mozna zmienić 8) :lol:
malawaszka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 :hmmmm: pudelki powiadasz :lol: :lol: :lol: nooo w ostatecznosci - tylko niech mi nie robia tych pomponow na plecach :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Agatka napisał(a):Natalia chcesz szczneiaczki ?? ja chcem szczeniaczki !! ale Tess widac jest innego zdania bo cieczki dostac nie chce :( :( :(
Pasavera Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Elitesse moja Figa za to chętna :lol: hih :wink:
Elitesse Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 malawaszka napisał(a)::hmmmm: pudelki powiadasz :lol: :lol: :lol: nooo w ostatecznosci - tylko niech mi nie robia tych pomponow na plecach :lol: :lol: :lol: pompony juz nie w modzie wiec sie nie obawiaj :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Pasavera napisał(a):Elitesse moja Figa za to chętna :lol: hih :wink: to niech cos nagada Tess bo ja juz sil na tlumaczenia nie mam :D :D miesiac opoznienia juz ma
malawaszka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Elitesse napisał(a):malawaszka napisał(a)::hmmmm: pudelki powiadasz :lol: :lol: :lol: nooo w ostatecznosci - tylko niech mi nie robia tych pomponow na plecach :lol: :lol: :lol: pompony juz nie w modzie wiec sie nie obawiaj :lol: :lol: :lol: :o no jak to?? a na wystawach ciagle je widze :lol:
Irviers Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Widzę ze obrażanie do dewiza życiowa dla co poniektórych... Niestety nikt mnie na smycz nie zapiął :| raz na jakis czas trzeba remont w mieszkaniu zrobic wiec i prąd co jakis czas zanika.... Iza ja mieszam???????? :o mozesz tutaj podac chociaż jeden przykład?? rzeczywiscie juz lepiej się nie odzywac bo Tobie bedzie przykro... ale warto czasami pomyslec o innych. A kłamstawa nie tylko Ty słyszysz... Orsini nie wiem czy to ja jestem tak głupia czy Ty... A co do obrażania "dorosłych osób"- najwięcej tego jest u Was, my też sobie nie pozwolimy na obrzucanie nas błotem, no chyba nie myślałyscie inaczej?? :o a KSP to prywatne forum i bedzie sie tam dizało to co ustali admin a co poniektórzy doskonale wiedza za co maja przyblokowane IP. nIech nie udaja niewiniatek Ja naprzykład nie wiem za co. tym bardziej ze jakis rok temu pytałam sie administratora i on mnie zbywał odpowiedziami typu "nie wiem" :roll:
Elitesse Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 malawaszka napisał(a):Elitesse napisał(a):malawaszka napisał(a)::hmmmm: pudelki powiadasz :lol: :lol: :lol: nooo w ostatecznosci - tylko niech mi nie robia tych pomponow na plecach :lol: :lol: :lol: pompony juz nie w modzie wiec sie nie obawiaj :lol: :lol: :lol: :o no jak to?? a na wystawach ciagle je widze :lol: do Wels jechalam z wlascicielka dwoch pudliczek wiec sie pytalam o ich fryzury :) te pompony robi sie teraz tylko u olbrzymow, czasem u czarnych pudli ale musza byc one bardzo dobre anatomicznie
Agatka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 No ja tez nie lubie tych pomponów ;) Kiedys chciałam miec pudelka Toy, własnie dlatego ze im sie nie strzyze pupek na goło, a takie fajne maskotki z nich :) A ten autobus był straszny ;) i zimno i zmarzłam i wogóle :) A teraz czekam na gosci :) oczywicie Forumowych ;)
Tangram Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Sasquehanna KLEJNOT (Blythewood THE BUCK STOPS HERE- Sasquehanna PHANTA)
Natalia_W Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 hmm... Badny piesek... kurcze konkurencja nam rosnie :wink: hehe
Natalia_W Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Agatka napisał(a):No ja tez nie lubie tych pomponów ;) Kiedys chciałam miec pudelka Toy, własnie dlatego ze im sie nie strzyze pupek na goło, a takie fajne maskotki z nich :) A ten autobus był straszny ;) i zimno i zmarzłam i wogóle :) A teraz czekam na gosci :) oczywicie Forumowych ;) Hehe no ja równiez czekam na gosci... :wink: 8) Agatka trzymaj kciuki :wink:
Natalia_W Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Tangram napisał(a):Sasquehanna KLEJNOT (Blythewood THE BUCK STOPS HERE- Sasquehanna PHANTA) A kto jest wlascicielem????
Recommended Posts