Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agatko juz Ci kiedys pisalam, zebys sie nie przejmowala takimi beznadziejnymi ludzmi, ktorych zzera zazdrosc o Twoje wspaniale psy i sukcesy wiec posuwaja sie do roznych czynow i slow aby Ci uprzykszyc zycie - zenujace to jest i kiedys na pewno do nich wroci ze zdwojona sila

Wielkie dzieki !!!
ja nie chce zeby wracało, tylko zeby mi dali spokój :(

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

a ja zielona sie robie na mysl o szczeniaczkach!
:)))
oki teraz juz ide sobie!!!
no i karegorycznie zadam bana dla Kavanga!
jak wszystkich nas wywalili to wszystkich a nie, ze amigo zostalo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

I za to Was wszystkie dziewczyny bardzo lubie !!!!!! :)
A teraz chyba powinnam udac sie do domu, choc bardzo mi sie nie chce bo znowu musze autobusem sie tłuc ;( buuuu

Posted

MEK to bedzie za dwie wystawy , jedno pismo i jeszcze troche ;)

Natalia, ale bedizesz miała Kenziowe dzieci za jakis czas!!!

Malawaszka, ja nie chce wojny ja chce spokój!!! i Spełniac marzenia i realizowac pasje!!! Wiec jak juz to nie bulteriery tylko pudelki, one te zpotrafia ugryźc ;)

Posted

orsini napisał(a):
tu jest wolnosc slowa i piszemy co myslimy i juz :lol: :lol: :lol: :lol: bana za to nie dostaniemy i nie dostaniemy bana za to ze ktos z kims wygra itd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Przepisy zawsze mozna zmienić 8) :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:hmmmm: pudelki powiadasz :lol: :lol: :lol: nooo w ostatecznosci - tylko niech mi nie robia tych pomponow na plecach :lol: :lol: :lol:

pompony juz nie w modzie wiec sie nie obawiaj :lol: :lol: :lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
malawaszka napisał(a):
:hmmmm: pudelki powiadasz :lol: :lol: :lol: nooo w ostatecznosci - tylko niech mi nie robia tych pomponow na plecach :lol: :lol: :lol:

:o no jak to?? a na wystawach ciagle je widze :lol:

Posted

Widzę ze obrażanie do dewiza życiowa dla co poniektórych...
Niestety nikt mnie na smycz nie zapiął :| raz na jakis czas trzeba remont w mieszkaniu zrobic wiec i prąd co jakis czas zanika....

Iza ja mieszam???????? :o mozesz tutaj podac chociaż jeden przykład??
rzeczywiscie juz lepiej się nie odzywac bo Tobie bedzie przykro... ale warto czasami pomyslec o innych.
A kłamstawa nie tylko Ty słyszysz...

Orsini nie wiem czy to ja jestem tak głupia czy Ty...

A co do obrażania "dorosłych osób"- najwięcej tego jest u Was, my też sobie nie pozwolimy na obrzucanie nas błotem, no chyba nie myślałyscie inaczej?? :o

a KSP to prywatne forum i bedzie sie tam dizało to co ustali admin
a co poniektórzy doskonale wiedza za co maja przyblokowane IP. nIech nie udaja niewiniatek

Ja naprzykład nie wiem za co. tym bardziej ze jakis rok temu pytałam sie administratora i on mnie zbywał odpowiedziami typu "nie wiem" :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
Elitesse napisał(a):
malawaszka napisał(a):

:o no jak to?? a na wystawach ciagle je widze :lol:

do Wels jechalam z wlascicielka dwoch pudliczek wiec sie pytalam o ich fryzury :) te pompony robi sie teraz tylko u olbrzymow, czasem u czarnych pudli ale musza byc one bardzo dobre anatomicznie

Posted

No ja tez nie lubie tych pomponów ;)
Kiedys chciałam miec pudelka Toy, własnie dlatego ze im sie nie strzyze pupek na goło, a takie fajne maskotki z nich :)

A ten autobus był straszny ;) i zimno i zmarzłam i wogóle :)
A teraz czekam na gosci :) oczywicie Forumowych ;)

Posted

Agatka napisał(a):
No ja tez nie lubie tych pomponów ;)
Kiedys chciałam miec pudelka Toy, własnie dlatego ze im sie nie strzyze pupek na goło, a takie fajne maskotki z nich :)

A ten autobus był straszny ;) i zimno i zmarzłam i wogóle :)
A teraz czekam na gosci :) oczywicie Forumowych ;)

Hehe no ja równiez czekam na gosci... :wink: 8) Agatka trzymaj kciuki :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...