Elitesse Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Olivka napisał(a):Ludzie z FMZ , administratorzy, moderatorzy i wszyscy pozostali. Proszę o przetarcie oczu i o obiektywizm w sprawach relacji międzyludzkich oraz międzyforumowych. Jeżeli jesteście obiektywni, to powinny sypnąć się kary właśnie dla uczestników FMZ za wyśmiewanie i obrażanie publiczne. Jeśli tego jeszcze nie widzicie, to pora się obudzić, bo zachodzi to wszystko już za daleko. Nikt z dorosłych osób nie puści obrzucania błotem sobie ot tak. Może skończyć się poważniej, niż ktokolwiek z Was sobie to wyobraża. Pozdrowienia administratorzy i moderatorzy to przewaznie dzieciaki ktore nie maja wlasnego zdania - najpier cos robia a potem pytaja "straszych" jak maja to wytlumaczyc nikt nie powie ze tak nie jest...
Mek Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Tak jakos se jeszcze zyje ale widze , ze Wy dalej wojne prowadzicie. Oj baby , baby i jeszcze raz baby ... a dajcie se raz po gebie i już bedzie spokój .
Olivka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Marto! Ja żadnej prośby od Ciebie nie dostałam. Gdyby doszła, to na pewno bym odpowiedziała. Miałam jakieś usterki na mojej poczcie, być może dlatego.
Agatka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Oliwka swiete słowa!!! Moze sie w końcu niektórym oczy otworza na prawde!
Elitesse Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Mek napisał(a):Tak jakos se jeszcze zyje ale widze , ze Wy dalej wojne prowadzicie. Oj baby , baby i jeszcze raz baby ... a dajcie se raz po gebie i już bedzie spokój . widzisz trafiles na nieodpowiedni moment :) do dzis panowal tu spokoj ktory widocznie komus przeszkadzal... zaczelo sie robic pusto i nudno to trzeba bylo poszukac tematow do rozmowy....
orsini Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 ale taki bezzebny bulterier hahahahahaha duzo halasuje, ale pokasac nie umie bo nie ma zabkow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 mi sie takie porownanie nasunelo (tylko sie prosze nie obrazac !) ze marta to "bullterrier" Meggy - zawsze sie pojawia jak poruszane sa pewne tematy i broni ile sil starczy ! Rozprezenie atmosfery :D
Olivka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 No właśnie trzeba troszkę zmienić temat. A więc, jadąc do NDM miałam sposobność przetestować swój nowy samochodzik , spisał się świetnie, gdyby nie on , to nie zdążylibyśmy na ocenę , bo wpadliśmy do NDM dosłownie 15 minut przed wejściem na ring.
Agatka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 MEK Ty to masz zawsze szczescie jak sie juz pojawisz to afera jest ;) Ale dziewcyzny ja Wam dobrze radze, zanim zaczniecie sie kłócic to sie zastanówcie dobrze cyz warto, bo potem Was moze zmija pokasac ;) Mi sie juz smiac chce i rece opadaja. Szkoda, ze Nika nie wyleciała za to jak mnie wyobrazała na FMZ...
Elitesse Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Olivka napisał(a):No właśnie trzeba troszkę zmienić temat. A więc, jadąc do NDM miałam sposobność przetestować swój nowy samochodzik , spisał się świetnie, gdyby nie on , to nie zdążylibyśmy na ocenę , bo wpadliśmy do NDM dosłownie 15 minut przed wejściem na ring. oj wspolczuje - znam to az za dobrze !! ale przekonaj faceta ze trzeba wczesniej wyjechac !! wrr :evilbat:
Elitesse Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Agatka napisał(a):MEK Ty to masz zawsze szczescie jak sie juz pojawisz to afera jest ;) Ale dziewcyzny ja Wam dobrze radze, zanim zaczniecie sie kłócic to sie zastanówcie dobrze cyz warto, bo potem Was moze zmija pokasac ;) Mi sie juz smiac chce i rece opadaja. Szkoda, ze Nika nie wyleciała za to jak mnie wyobrazała na FMZ... bo ona do KWA i do KPBP nalezy ! niezapominaj :D
Natalia_W Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 nie bylo mnie piec minut a tu taka afera :o niezle....
Agatka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 NO jak Cie zobacyzłam to byłas blado zielona i przerazona ;) ALe najwazniejsze ze zdazyłas :)
Olivka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Teraz robimy sobie przerwę w wystawach do marca. Słyszeliście, że liczba miejsc ograniczona i trzeba się spieszyć ze zglaszaniem. Mek powiedz będziesz wystawiał jeszcze swoją suczkę? Myślę, że warto.
Mek Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Agatka napisał(a):MEK Ty to masz zawsze szczescie jak sie juz pojawisz to afera jest ;) Bo trzeba mieć nosa do takich spraw ;) Ale ja i tak nie w temacie więc...........
orsini Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 jaka afera??? nie rozumiem!!! tu jest wolnosc slowa i piszemy co myslimy i juz :lol: :lol: :lol: :lol: bana za to nie dostaniemy i nie dostaniemy bana za to ze ktos z kims wygra itd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Olivka napisał(a):Teraz robimy sobie przerwę w wystawach do marca. Słyszeliście, że liczba miejsc ograniczona i trzeba się spieszyć ze zglaszaniem. Mek powiedz będziesz wystawiał jeszcze swoją suczkę? Myślę, że warto. ja czekam na Championat dla Zadry i jak tylko go dostne to wysylam ! niby po weekendzie mieli juz wyslac...zobaczymy
Mek Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Olivka napisał(a): Mek powiedz będziesz wystawiał jeszcze swoją suczkę? Myślę, że warto. Tak mam taki zamiar .
orsini Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 bulterier chyba zostal zlapany na smycz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bo sie uspokoil hahahahhaha ide papapapa do czwartku
Natalia_W Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Ja wlasnie zupelnie nie wiem gdzie pozglaszac... Bo nie wiem jak bedzie z maturka... eh zobaczymy... mam jeszcze troszke czasu...
Agatka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 ŻADAM BANA DLA PIEPRZAKA ZA TO ZE WYGRAŁ Z MOIM PSEM !!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D Normalnie kabaret na maksa sie z tego robi ;) a KSP to prywatne forum i bedzie sie tam dizało to co ustali admin ;) :P a co poniektórzy doskonale wiedza za co maja przyblokowane IP. nIech nie udaja niewiniatek ;) Ja bym mogła juz ksiazke z moich przezyc forumowych i przy forumowych napisac ;)
Agatka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 ja tez nie wiem co i gdize mam zgłaszac, narazie to mam dosc wystaw ;) Narazie to bym chciała szczeniaczki !!!
malawaszka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 buuuahahah bullterier :roflt: no dawno się tak nie uśmiałam :lol: :lol: :lol: szkoda że nie mam czasu poczyatć tego FAJNEGO forum publicznego dla wybrancow :lol: :lol: :lol: niezly beton!!! :o :lol: :lol: :lol: Gratuluje wspanialych osiagniec calego roku!!! Orsini, Agatko, NataliaW. Elitesse :klacz: i dla wszystkich ktorzy podsumowan nie robili ale dogomaniacy rzadza na ringach :klacz: Agatko juz Ci kiedys pisalam, zebys sie nie przejmowala takimi beznadziejnymi ludzmi, ktorych zzera zazdrosc o Twoje wspaniale psy i sukcesy wiec posuwaja sie do roznych czynow i slow aby Ci uprzykszyc zycie - zenujace to jest i kiedys na pewno do nich wroci ze zdwojona sila :evilbat:
Natalia_W Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 hehe ja tez :wink: <--- to bylo do wypowiedzi Agatki :wink:
Recommended Posts