Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olivka napisał(a):
Ludzie z FMZ , administratorzy, moderatorzy i wszyscy pozostali. Proszę o przetarcie oczu i o obiektywizm w sprawach relacji międzyludzkich oraz międzyforumowych.
Jeżeli jesteście obiektywni, to powinny sypnąć się kary właśnie dla uczestników FMZ za wyśmiewanie i obrażanie publiczne.
Jeśli tego jeszcze nie widzicie, to pora się obudzić, bo zachodzi to wszystko już za daleko. Nikt z dorosłych osób nie puści obrzucania błotem sobie ot tak. Może skończyć się poważniej, niż ktokolwiek z Was sobie to wyobraża.
Pozdrowienia

administratorzy i moderatorzy to przewaznie dzieciaki ktore nie maja wlasnego zdania - najpier cos robia a potem pytaja "straszych" jak maja to wytlumaczyc

nikt nie powie ze tak nie jest...

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Tak jakos se jeszcze zyje ale widze , ze Wy dalej wojne prowadzicie.

Oj baby , baby i jeszcze raz baby ... a dajcie se raz po gebie i już bedzie spokój .

Posted

Marto!

Ja żadnej prośby od Ciebie nie dostałam.
Gdyby doszła, to na pewno bym odpowiedziała. Miałam jakieś usterki na mojej poczcie, być może dlatego.

Posted

Mek napisał(a):
Tak jakos se jeszcze zyje ale widze , ze Wy dalej wojne prowadzicie.

Oj baby , baby i jeszcze raz baby ... a dajcie se raz po gebie i już bedzie spokój .

widzisz trafiles na nieodpowiedni moment :) do dzis panowal tu spokoj ktory widocznie komus przeszkadzal...

zaczelo sie robic pusto i nudno to trzeba bylo poszukac tematow do rozmowy....

Posted

ale taki bezzebny bulterier hahahahahaha duzo halasuje, ale pokasac nie umie bo nie ma zabkow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

mi sie takie porownanie nasunelo (tylko sie prosze nie obrazac !) ze marta to "bullterrier" Meggy - zawsze sie pojawia jak poruszane sa pewne tematy i broni ile sil starczy !

Rozprezenie atmosfery :D

Posted

No właśnie trzeba troszkę zmienić temat.

A więc, jadąc do NDM miałam sposobność przetestować swój nowy samochodzik , spisał się świetnie, gdyby nie on , to nie zdążylibyśmy na ocenę , bo wpadliśmy do NDM dosłownie 15 minut przed wejściem na ring.

Posted

MEK Ty to masz zawsze szczescie jak sie juz pojawisz to afera jest ;)

Ale dziewcyzny ja Wam dobrze radze, zanim zaczniecie sie kłócic to sie zastanówcie dobrze cyz warto, bo potem Was moze zmija pokasac ;)
Mi sie juz smiac chce i rece opadaja.

Szkoda, ze Nika nie wyleciała za to jak mnie wyobrazała na FMZ...

Posted

Olivka napisał(a):
No właśnie trzeba troszkę zmienić temat.

A więc, jadąc do NDM miałam sposobność przetestować swój nowy samochodzik , spisał się świetnie, gdyby nie on , to nie zdążylibyśmy na ocenę , bo wpadliśmy do NDM dosłownie 15 minut przed wejściem na ring.

oj wspolczuje - znam to az za dobrze !! ale przekonaj faceta ze trzeba wczesniej wyjechac !! wrr :evilbat:

Posted

Agatka napisał(a):

Ale dziewcyzny ja Wam dobrze radze, zanim zaczniecie sie kłócic to sie zastanówcie dobrze cyz warto, bo potem Was moze zmija pokasac ;)
Mi sie juz smiac chce i rece opadaja.

Szkoda, ze Nika nie wyleciała za to jak mnie wyobrazała na FMZ...

bo ona do KWA i do KPBP nalezy ! niezapominaj :D

Posted

Teraz robimy sobie przerwę w wystawach do marca.
Słyszeliście, że liczba miejsc ograniczona i trzeba się spieszyć ze zglaszaniem.

Mek powiedz będziesz wystawiał jeszcze swoją suczkę?
Myślę, że warto.

Posted

Agatka napisał(a):

Bo trzeba mieć nosa do takich spraw ;)

Ale ja i tak nie w temacie więc...........

Posted

jaka afera???
nie rozumiem!!!
tu jest wolnosc slowa i piszemy co myslimy i juz :lol: :lol: :lol: :lol: bana za to nie dostaniemy i nie dostaniemy bana za to ze ktos z kims wygra itd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Olivka napisał(a):
Teraz robimy sobie przerwę w wystawach do marca.
Słyszeliście, że liczba miejsc ograniczona i trzeba się spieszyć ze zglaszaniem.

Mek powiedz będziesz wystawiał jeszcze swoją suczkę?
Myślę, że warto.

ja czekam na Championat dla Zadry i jak tylko go dostne to wysylam ! niby po weekendzie mieli juz wyslac...zobaczymy

Posted

ŻADAM BANA DLA PIEPRZAKA ZA TO ZE WYGRAŁ Z MOIM PSEM !!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

Normalnie kabaret na maksa sie z tego robi ;)

a KSP to prywatne forum i bedzie sie tam dizało to co ustali admin ;) :P
a co poniektórzy doskonale wiedza za co maja przyblokowane IP. nIech nie udaja niewiniatek ;)

Ja bym mogła juz ksiazke z moich przezyc forumowych i przy forumowych napisac ;)

Posted

buuuahahah bullterier :roflt: no dawno się tak nie uśmiałam :lol: :lol: :lol: szkoda że nie mam czasu poczyatć tego FAJNEGO forum publicznego dla wybrancow :lol: :lol: :lol: niezly beton!!! :o :lol: :lol: :lol:

Gratuluje wspanialych osiagniec calego roku!!! Orsini, Agatko, NataliaW. Elitesse :klacz: i dla wszystkich ktorzy podsumowan nie robili ale dogomaniacy rzadza na ringach :klacz:

Agatko juz Ci kiedys pisalam, zebys sie nie przejmowala takimi beznadziejnymi ludzmi, ktorych zzera zazdrosc o Twoje wspaniale psy i sukcesy wiec posuwaja sie do roznych czynow i slow aby Ci uprzykszyc zycie - zenujace to jest i kiedys na pewno do nich wroci ze zdwojona sila :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...