Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja już się powoli wybieram do Kwidzyna :D Do zobaczenia wieczorkiem :D Tylko czasem nie napiszcie mi 5 stron :D

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Heyka wy też piszcie na moje GG bo ta mozna wieej pogadac;)) mój numer to 3867413 a ty Justa masz GG?a iedy dokłądnie jest wystawa w krakowie? bo bedzie to pierwsza wystawa psów na która pojade i nie moge sie doczekac!!! as jak myslicie jak jade jako widz to wziac dena czy nie?

Posted

Ale dawno mnie nie było!

Byłam dzisiaj u fryzjera z Figą. Ale jest slodziutka! Taka mała jest!

Porobie jej kilka fotek i dam do topicu GALERIA SZNAUCERÓW.

Mój numer gg: 4425526

madzior_ka ja jak byłam na wystawie jako widz to Figa też była. :D ale było piechów! To była międzinarodówka. najbardziej podobały mi się Czarne teriery rosyjskie (pomijając sznaucerki oczywiście!)

Pozdrawiam :D

Posted

Witam wszystkich:)

My z GAL dzisiaj ćwiczyłyśmy jeżdżenie autobusem, trmwajem i przechodzenie przez tory tramwajowe :) Psinka nawet nieźle się sprawowała i jestem zadowolona. Muszę ja troche ucywilizować!!!!

Mój nr. GG 1886751

JusT@ & GALA

Posted

A może ktos porobi fotki na tej wystawie?????

Zazdroszcze wam, bo ja to nie byłam jeszce na żadnej wystawie... Ale mozże nakręce rodziców to pojedziemy na jakąs kiedyś...??

Posted

ZApomniałam wam powiedzic.

No więc dzisiaj już rozglądałam sie w pobliskim supermarkecie za Eukanubą- bo słyszałam że jest najlepszą karmą. Ale z przykrością stwierdzam ze jej nie ma :cry: :cry: Jest jedynie: Chappi, Pedgree, Frolic, i Friskies (chyba tak to cie pisze :wink: ).

Która z tych karm jest najlepsza???

Póki co poszukam jeszce w innych sklepach Eukanuby...

Posted

Już wróciłem z Kwidzyna :D Było po prostu cudownie!!!! :D

Pełno sznaucerów, dużo białych :) Aż mnie dziw brał jak wszystkie sznaucerki grzecznie stały poddawając sie róznym zabiegom :D Pełno dogów niemieckich, rottweilerów, dobermanów... Ale najwiecej przesiedzialem przy sznaucerkach :D

Udało mi się porobic parę zdjątek zwykłym aparatem.... Niedługo pojadę wywołać i zeskanuję zobaczymy jaka jakość będzie :wink:

Posted

Jest zdjęcie sznaucerów, dogów i nie wiem czy czasem moj tata nie zrobil dobermanom :D Ale rottki tez chyba są 8)

Posted

Matt z niecierpliwością czekamy na fotki i te sznayucerkowe i te niesznaucerkowe!marto bo w marketach są same marketowe karmy czyli do niczego :( dobre karmy są w sklepach zoologicznych :D

Posted

Chyba Baster masz racje...Musze poszukac po sklepach zoologicznych i weterynarzach...

Ale i tak powiedzcie która z tamtych wyemienionych karm jest najlepsza.

Noi jak pamietacie to podajcie ceny Eukanuby... :-?

Posted

ja o eukanubie nie mam, zdania że jest to najlepsza karma ...mój baster wogóle prawie nie chciał jej jeść i skończyliśmy z nią...ja polecam np bento kronen - bardzo fajna karma w cenie ok 3 kg-40 zł :D

Posted

Zapraszam wszystkich sznauceromaniaków o przysyłanie do mnie zdjęć swoich szaucerków (3-4) ja napewno umieszcze

je na srtonie Figi w tym dziale!!!

Przepraszam że sie powtarzam ale to dla tych co nie czytali topicu Miłośnicy sznaucerów :wink:

Jeszcze raz serdecznie ZAPRASZAM!!!

sznaucer_bieg.gif

Posted

JA karmię Eukanubą i jestem zadowolona. Kupuję karmę na wagę za 18 zł za kg.

Tak MAtt, czekamy na zdjątka!!!! Nio i szanownego Abiego oczywiście też chcemy jakieś nowe fotaski ;)

Just@ & GALA

Posted

Co tak cicho się zrobiło :(

Właśnie wrociłam z Figą ze spaceru. Spotkałyśmy średniaka i miniature :D

Coraz więcej sznucerków na naszym osiedlu!!!

sznaucer_bieg.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...