orsini Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 nic nie wiem, zreszta mnie sedziuje kto inny:loveu: :multi: :multi: :multi:
orsini Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 u mnie nie ma klimatyzacji!!!!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: a w dodatku mamy od slonecznej strony wiec kiedys temperatura byla prawie 50stopni!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Ka-Vanga Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Wydaje sie Wam wcale nie jest goraco :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .
orsini Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 zgadzam sie z Toba w tej chwili jeszcze nie jest goraco:))))))bo dopiero 10:))))))
dorotak Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Romas napisał(a):ofkors ,ze nie :evil_lol: wtedy bede juz jedna noga w Bieszczadach :multi: No, my też będziemy jedną nogą w Górach Stołowych, ale drugą jeszcze na zawodach ;) . Wyjeżdżamy w niedzielę :multi:
Elitesse Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 dorotak napisał(a):No, my też będziemy jedną nogą w Górach Stołowych, ale drugą jeszcze na zawodach ;) . Wyjeżdżamy w niedzielę :multi: uwielbiam gory Stolowe :loveu: chyba nie ma miesca gdzie bym tam nie byla hihi
Kora- Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Hej ;) Daawno tu nie byłam :D Mam pytanie, czy jeżdziliscie ze swoimy sznaucerkami pociągiem??
jostra Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ja byłam w Górach Stołowych tylko jeden raz, ale bardzo mi się podobało. A pociągiem nigdy moje sznucki nie jeżdziły.
Ka-Vanga Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 kora1993 napisał(a):Mam pytanie, czy jeżdziliscie ze swoimy sznaucerkami pociągiem?? Ja jezdzilam i to nie raz :cool3: .
Elitesse Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 kora1993 napisał(a):Hej ;) Daawno tu nie byłam :D Mam pytanie, czy jeżdziliscie ze swoimy sznaucerkami pociągiem?? moje maja przejechanych wiecej kilometrow niz niejeden czlowiek :)
Ka-Vanga Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 dorotak napisał(a):No nareszcie zgłosiłyście się na zawody :eviltong: Super! My też będziemy. A o detki się nie martw - Atos zgarnie wszystkie :diabloti: :lol: :lol: :lol: Hahahaha nio wreszcie sie zglosilysmy, mialam byc juz w Bialym, ale zeszlo mi sie z egzaminem i wpisem. Hiehie to bedziemy sie musialy podzielic tymi detkami, chociaz chetnie Ci je odstapie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .
dorotak Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Elitesse napisał(a):uwielbiam gory Stolowe :loveu: chyba nie ma miesca gdzie bym tam nie byla hihi Ja też kilka razy już je zwiedzałam i bardzo miło wspominam (nawet przeciskanie się z wielkimi plecakami przez Szczeliniec :crazyeye: ) Teraz jednak jedziemy na obóz agilitowy, więc nie wiem, czy będziemy mieli czas i siłę na wędrówki :diabloti:
Ka-Vanga Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 dorotak napisał(a):Teraz jednak jedziemy na obóz agilitowy, więc nie wiem, czy będziemy mieli czas i siłę na wędrówki :diabloti: Ale Wam fajnie, my dopiero pod koniec sierpnia.
Agatka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 orsini napisał(a):nic nie wiem, zreszta mnie sedziuje kto inny:loveu: :multi: :multi: :multi: Mnie tez ten ktoś inny sędziuje. A tak zapytałam, że może ktos cos wie , Ja bardzo ciekawa jestem co się wydarzy na tym ringu ... A u nas dzisiaj pryzjemnie, wiaterek delikatny i słoneczko, a w sklepie chłodno :)
Agatka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Tak szczerze mówiac to stwierdziłam, ze urządza mnie r.Cacib za interem ;) więcej nie potrzebuje ;) hihihihi
orsini Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 a ja jade sie posmiac:)))))))i sie napic, a trzezwiec moge caly tydzien bo od razu zostaje w Wawie na szkolenie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Elitesse Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 orsini napisał(a):a ja jade sie posmiac:)))))))i sie napic, a trzezwiec moge caly tydzien bo od razu zostaje w Wawie na szkolenie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ty alkoholiku ! :diabloti:
Agatka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 A smiac to się wszyscy bedziemy, a może ja sie tez napije ;) Bede miała kierowców to moge pic ;) :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Ka-Vanga Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Buuuuuuuuu, a ja nie bede mogla pic :placz: :placz: :placz: .
Ka-Vanga Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Agatka napisał(a):Ka Vanga, możesz piśc , odwieziemy Cię do domku ;) A co zrobie z moim samochodzikiem buuuuuuuuu :placz: .
Ka-Vanga Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 No jasne, a moj namiocik wystawowy bede targala taki kawal :eviltong: , no i kolezanke zabieram po drodze, a i miejsce do parkowania mam rewelka, bo my po drugiej stronie ulicy trenujemy agility, wiec sie juz umowilismy, ze tam samochody zostawimy :cool3: .
Recommended Posts