Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted
albo bawoła one more time ;)

JusT@ & GALA

a to już wszystko jedno - bo chyba takiej samej wielkości mają :wink: :roll:

Nie znam się na rozmiarach... ekhmm... bydła, ale całekim możliwe ;) Tylko wiesz, jak już ściągną z niego skorę na kośc to ekonomiczniej byłoby zabrać wszystko, a nie odbierac męskość nowemu zwierzakowi (czyli bykowi!!!)

JusT@ & GAL

Posted

Nie znam się na rozmiarach... ekhmm... bydła, ale całekim możliwe ;) Tylko wiesz, jak już ściągną z niego skorę na kośc to ekonomiczniej byłoby zabrać wszystko, a nie odbierac męskość nowemu zwierzakowi (czyli bykowi!!!)

ale justa tu właśnie mówimy o ekhem ...całości...ekhem - zasuszonej czy uwędzonej; i to się daje psicom do memlania :-? :shock:

Posted

To chyba ze słonia!!! Ale tak na poważnie, to rzeczywiście są to najprawdopodobniej bydlęce penisy. I one po uwędzeniu są takie twarde jak kosteczki. I - o zgrozo! Bardzo psiakom smakują! To tak jak wędzone uszy świnek!

A te kości ze skóry, to Amiga załatwia na jedno posiedzenie!!! Fakt, że nie kupuję jej tych największych, tylko te średnie. A kości cielęce raz na jakiś czas też Amidze daję - podobno świetnie czyszczą ząbki.

A przyznajcie się, czy ktoś z Was myje Swoim pupilkom ząbki szczoteczką psią i pastą psią?

Posted
A przyznajcie się, czy ktoś z Was myje Swoim pupilkom ząbki szczoteczką psią i pastą psią?

No ja miałam kiedyś ogromne chęci, żeby to robić - zakupiłam wszystko co potrzebne, ale że większość pasty lądowała na brodzie Luny niż na zębach no to zrezygnowałam :oops:

Posted

Sznaucer czarny z rodowodem za 600 zł ale ma wade zgryzu mogłam troszke poczekać i już bym miała sznaucera z rodowodem :evil:

Posted

Biedne byczki :( :( :(

Spytajcie sie masturbatora bydła, moze bedzie wiedzial ktory ma 60cm penisa :lol:

Posted
Sam sie spytaj!!!

TYlko, ze ja takiego nie znam :roll: Hmm... chociaz wiecie moze czy PaY dorabia na boku? 8) Chociaz nieładnie go obgadywac, jak go tu nie ma :lol:

Posted
Spytajcie sie masturbatora bydła, moze bedzie wiedzial ktory ma 60cm penisa :lol:

Matt a skąd wiesz o masturbatorze bydła?????? :o

Czy on przebywa w masturbatorium??????

Posted

Ale pogoda :(

Figa sobie patrzyła przez okno a ty jak nie piorun wlanie ! ! !............

Tak się przestraszyła że teraz siedzi cały czas przy mnie :wink:

Jak wygląda taki prawdziwy trymer?

tzn. taki co tnie i wyrywa sierść. Czy on jest taki sam jak ten co tylko wyrywa? Bo jeszcze nigdy nie widziałam takiego 2 w 1, a jestem ciekawa jak wyglada :D

Posted
Sznaucer czarny z rodowodem za 600 zł ale ma wade zgryzu mogłam troszke poczekać i już bym miała sznaucera z rodowodem :evil:

Nie bardzo rozumiem... o co Ci chodzi w tym poście... Ale z pewnością, jeżeli pies ma wade zgryzu to rodowodowy nie jest!!!

JusT@ & GAL

Posted

Justa wydaje mi się że rodowodowy to on jest, ale nie może być wystawiany z powodu wady dyskwalifikującej jaką jest przydozgryz i inne choroby czy wady :wink:

Posted

Mnie się wydawało, że pies nie dostaje rodowodu, tylko i wyłącznie metryke jeśli ma jakieś wady... ale znowu zaczynamy jeden i ten sam temat RODOWODY!!! Czy mnie się wydaje czy nie chcieliśmy go poruszać...?

Just@ & GAL

Posted

Wydaje mi sie ze ten teat był juz gdzies poruszany i obecnie każdy psiak z miotu otrznuje rodowód, ale jesli ma jakas wade jak ten np, wgryzu to w rodowodzie pisze że nie moze byc wystawiany. To są tak zwane pety, dla tych którzy chcą psa z pewnego miotu rodowodowego, ale nie chca go wystawiać. A ja juz usprawiedliwiam sie za ten weeekend od czwartku do niedzieli bo chyba mako bede na kompie bo doeirdziałam sie ze moge miec 4 z matmy jak cały rok zalicze w poneidziałek spr. bede pisać na 4 i musze kuc:( ale jakbym zdała to bede miec srednia 4,8 wiec cyba sie opłaca...

Posted

Nio jeśli rzeczywiście tak jest, to przepraszam za pomyłkę wszystkich ;)

madzior_ka opłaca się opłaca!!! Więc kuj, bo to ostatnia okazja przez najbliższe 2 miechy... ale mnie by tam sie juz nie chciało, bo ja juz błogi loozik mam!!!

JusT@ & GAL

Posted

Jest z rodowodem weszłan na strone zkm w gdansku dzwoniłam do tej pani z ciekawosci powiedziała ze ma 2 samców jeden ma wadę zgryzu a drugi nie i ten co ma wade zgryzu jest z rodowodem ale nie mozna go wystawiać

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...