Romas Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Natalia !!!! Gratulacje !!! Ale super ,wyobrazam sobie jaka musisz byc zadowolona :-) Angelka ,wstyd powiedzic ale urodziny Bianki przeszly u nas bez echa :-) ,jakos nie ma w zwyczaju obchodzic psich urodzin :-) wiec to troche nam umyka . Ale dziekuje za pamiec i sto lat dla Teri :-) Alez ten czas zlecial co ? Ja wczoraj postrzyglam moje obie dziewczyny .Zuzia jak zwykle po strzyzeniu wyglada pieknie i elegancko. Natomias Bianka to masakra :-) Strzyzenia odslonilo mase blizn na plcach,jakby Bianka brala udzial w psich walkach a to Zuzia ja tak drapie pazurami ,bo ciagle sie ganiaja.Poza tym czarne futro bardzo zle sie strzyze ,bo jedno mocniejsze pociagniecie maszynka i mam dziure.Udalo mi sie tego uniknac na szczescie ale tylko dlatego ,ze szyje i przedpiersie mialam juz zrobione przez fryzjerke.Natomias ogon wyglada powalajaco.Jakis chudy patyczek ,niesamowite!!!!A jak trudno go ostrzyc jak on w ciaglym ruchu. Juz teraz wiem dlaczego ludzie zostawiaja sznaucerom chwostek na koncu ogona ,fatalnie wyglada ten chudy czubeczek .Jak Ty sobie z tym radzisz Angelka ? Wiec u nas kupa smiechu z Bianki ,od wczoraj mowimy do niej per "chudy ogonek " :-)
orsini Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Natalia OGROMNE GRATULACJE jeszcze raz!!!!!!!!!! hahahaha no bylo super!!!!! Cala ekipa- JESTESCIE KOCHANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: super byla atmosfera-zreszta jak zwykle:))))))z Wami!!!!! no to ja tez sie pochwale:)))) Wiktor- CWC, NPwR i CACiB - i JA go wystawiałam, zeby znowu nie bylo gadania, ze wygrywa tylko jak go Adam wystawia:diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a potem wystawialam "Polish Princess" czyli Skorusia. I Skorek....dostała CWC!!!!a wiec zaczela championat i to od duzego CWC!!!!!!!!!alez bylam szczesliwa!!!!ale to nie koniec, bo potem wyszlysmy do porownania i....Najlepsza Suka w Rasie i CACIB!!!!!!!!!!!!!! o BoBa wyszli "sami swoi":))))bo Marcin wystawial Bafi- Fenomen eeee zapomnialam Piwowar -sunia Kasi-BOB junior, CACiBowy pies-Natalii Kenzo i ja ze Skorkiem. W ogole bylo super bo i przy cacibie i pozniej w rasie to sie calowalismy, rzucalismy na szyje itp. Wsio bylo super!no moze poza niektorymi oszolomami poza ringiem, ktorzy jak zwykle "zyczliwie" komentowali sedziowanie, ale co tam-juz sie do tego przyzwyczailam.:))))))))) chyba 3 lata temu pan Andrzej tez w Szczecinie sedziowal i Fufa tez dostala od niego caciba, a teraz 2ka jej dzieci - to samo:multi: :multi: :multi: strasznie jestem szczesliwa z tego Skorusia mojego!poczekamy na fotki od Natalii:)))))
orsini Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 nio!w takiej super ekipie to zawsze jest fajnie:))))))ja to Natalii zazdroszcze rodzicow!!!tez bym takich chciala!!!! aaaa i widzialam Gucia!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: taki maluni szczeniorek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Romas Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Moge Cie usynowic ,chcesz ? Ja tez jestem fajnym rodzicem :-)
orsini Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 hehehehehe nie dziekuje:)))) ale Natalia ma super rodzicow!!!zawsze jej to powtarzam odkad ich poznalam:)))))
Czarne Gwiazdy Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Orsini, natalia, GRATULUJE! Jestem w szoku - takie osiągnięcia, super, cieszę się z Wami ;)
orsini Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 nio Natalia zaszalala:)))) ale biala suczka Krysi vel Kreski w Lubieszynie wygrala calego BISa!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
dorotak Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Romas napisał(a):Angelka ,wstyd powiedzic ale urodziny Bianki przeszly u nas bez echa :-) ,jakos nie ma w zwyczaju obchodzic psich urodzin :-) wiec to troche nam umyka . Właśnie, właśnie - wszystkiego najlepszego dla dwóch czarnych - już pełnoletnich ;) - dziewczynek :laola: Romas napisał(a):Natomias Bianka to masakra :-) Strzyzenia odslonilo mase blizn na plcach,jakby Bianka brala udzial w psich walkach He, he - ja wiem gdzie Atos ma blizny, ale jakieś dwa miesiące temu też ze zdziwieniem odkryłam kolejną... :evil_lol: Nie wiem skąd. Faktycznie wśród tego czarnego futra te blizny jakoś bardziej "wyłażą" niż na pieprzaku ;) Romas napisał(a):Wiec u nas kupa smiechu z Bianki ,od wczoraj mowimy do niej per "chudy ogonek " :-) Może jakieś zdjęcia "chudego ogonka"? :lol: Wielkie gratulacje dla Natalii, Orsini i Kreski - ale poszalałyście! :klacz: :laola:
marisia Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='orsini']biala suczka Krysi vel Kreski w Lubieszynie wygrala calego BISa!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Wiemy i już gratulowałyśmy :eviltong: Wszystkim dogomaniakom [SIZE="4"]serdeczne gratulacje za Szczecińskie sukcesy: :cunao: :BIG: :laola: :BIG: :cunao: :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1:
Romas Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 dorotak napisał(a):Właśnie, właśnie - wszystkiego najlepszego dla dwóch czarnych - już pełnoletnich ;) - dziewczynek :laola: Może jakieś zdjęcia "chudego ogonka"? :lol: Dziekujemy :-) .Zdjec nie dam ,za nic :-) ,chwilowo Bianka nie nadaje sie do fotografowania :evil_lol:
Czarne Gwiazdy Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Romas napisał(a):Dziekujemy :-) .Zdjec nie dam ,za nic :-) ,chwilowo Bianka nie nadaje sie do fotografowania :evil_lol: Sam ogonek sfotografuj :P
marisia Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Romas napisał(a):Dziekujemy :-) .Zdjec nie dam ,za nic :-) ,chwilowo Bianka nie nadaje sie do fotografowania :evil_lol: Za 2 tygodnie się wyrówna :loveu:
Romas Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 marisia napisał(a):Za 2 tygodnie się wyrówna :loveu: No wlasnie ,licze na to :lol: Czarne Gwiazdy ,nie moge pokazac Ci ogonka Bianki ,nie dostalam od niej pozwolenia :-) A swoja droga zaskakujace to jest.Toro DC mial ogon miesiscty ,przypominajacy pejcz,elastyczny.Ona ma jakby taki patyczek kosteczki obciagniete skora na sztywno w jednej pozycji,ciekawe dlaczego.Czy przez to ,ze im opbcinano te ogony i one nie selekcjonowaly sie na ,bo ja wiem funkcjonalnosc,gietkosc??
Czarne Gwiazdy Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Czarne Gwiazdy ,nie moge pokazac Ci ogonka Bianki ,nie dostalam od niej pozwolenia buuu... :(
Agatka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 WITAJCIE :) Ogromne gratulacje dla wszystkich wygranych :) My w ten weekend odpuścilismy sobie wystawy i spedzilismy cudowne chwile w zaprzyjaźnionej hodowli na Słowacji :) Do swojego nowego domku pojechała nasza ostatnia miniaturowa dziewczynka. Doszliśmy do wniosku, że chyba była przeznaczona swojemu nowemu właścicielowi, który jest Ksiedzem ;) Małej dalismy na imie domowe Gloria ;) :D Teraz czeka jeszcze na nowy domek jeden olbrzymek, którego nie chcemy oddac tak ot byle gdzie ... Ale weekend był SUPER !!!!!!!!!!! A teraz sie pryzgotowujemy do Krakowskiej wystawy i czeka nas bardzo pracowity tydzień, więc pewnie sie bede mało odzywac. A no i strasznie załuję , ze nie byłam z Wami w Szczecinie :(
Agatka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 No żałuję, ale jakos taki kawał, a nie specjalnie było po co jechac... Przygotowujemy sie za to na nastepna sobotę :) Powalczymy u sędizny z Israela ;)
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 nio kawal drogi. Ja mialam "tylko" 500km i do tej pory wszystko mnie boli , mam zakwasy od kierowania!!!!szok!!!czuje sie jakbym oberwala bejsbolem normalnie po calym ciele
Ka-Vanga Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Łooo hoho ale poszaleliscie, SUPER, OGROMNIASTE BRAWA DLA WSZYSTKICH I GRATULACJE :klacz: :klacz: :klacz: :smilecol: :cool2: :laola: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :multi: :multi: :multi: :multi: .
Ka-Vanga Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 orsini napisał(a):nio kawal drogi. Ja mialam "tylko" 500km i do tej pory wszystko mnie boli , mam zakwasy od kierowania!!!!szok!!!czuje sie jakbym oberwala bejsbolem normalnie po calym ciele A Ty nie marudz, bo sie oplacalo :eviltong: , haha marudzisz jak stara babcia :evil_lol: .
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Ka-Vanga napisał(a):A Ty nie marudz, bo sie oplacalo :eviltong: , haha marudzisz jak stara babcia :evil_lol: . chyba stara panna raczej:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 kaska napisał(a):Orsini kto dostal res cacib za Wiktorkiem? pies z otwartej
Recommended Posts