Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a mi sie nie chce włączyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEM ZŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Dawno mnie nie było, ale strasznie w szkole cisną, więc tylko tydzień został naprawde wielkiego wkuwania! A później błogi looz!!!

ktoś bierze udział w tej akcji obróżkowej? JA już nie wiem który to projekt, wszystko mi siem pomieszało... :(

JusT@ & GALA

Posted

AMIGA zdjęcia bardzo łatwo wstawić jak są już na stronie.wpisujesz:

i]

Właśnie próbowałam umieścić, ale zablokowany jest prawy przycisk myszy i nie mogę... Ale mam nadzieję, że sama sobie poradzisz!!! W końcu to Twoja strona ;)

Czy ja coś przeoczyłam, czy Amiga naprawdę ma OGONEK?!

JusT@ & GALA

Posted

Dzięki Justo. Szkopuł jest w tym, że ja, jako ta "leciwa matrona" nie za bardzo jestem za pan brat z komputerem. I stronę też nie robiłam sama, tylko mam taką przemiłą "webmasterkę".

Nic nie przeoczyłaś, Amiga na ogonek, tylko jakoś go nie lubi pokazywać wszystkim, więc ma tak smiesznie skręcony - że nie powiem brzydko - jak prosiaczek :lol:

Posted

Ale ważne że ma ogonek!!!

Sznauceromaniaki, niewazne czy z obcietymi ogonami czy nie, lubią DŁUGIE OGONKI!!!

Mój ABI ma całe uchole 8) Ogoniaka niestety mial juz obcietego jak go dostalem :cry: 8)

Posted

Nio a ja myślałam, że GALA jako jedyna ma cały ogonek! A tutaj tak fajnie, bo nie jest osamotniona ;) Cieszę się bardzo, naprawdę!

Chyba juz malawaszka Was informowała, że jest akcja obróżek i smyczek na psach w potrzebie. I my z GALUCHĄ zachęcamy do wzięcia w niej udziału! Kasa będzie przeznaczona na pieski schorniskowe. To tylko 10 zł!!!! My zaraz wyślemy kasę i już przybędzie do nas błękitna obróżka z logo dogomanii :) I przy tym wszystkim biedne psiulki ze schroniska będą choć tyrochę szczęśliwsze!!!

JusT@ & GALA

Posted

Żeby nie było: to informowała Pasavera - ja się od niej dowiedziałam o tym. I już wysłałam kaskę za dwa komplety - dla Lunki i dla leśnego psiaka Dżekiego, którym opiekuje się Ciapa (topic na psach w potrzebie o dwóch samotnych pieskach). Więc ja też zachęcam gorąco do zamawiania najlepiej komplecików, bo im więcej kasy tym lepiej, nie??

Posted

Ello

Jak dostałam korę to miała obcięty ogonek ale uchole jej zostawiam.U mnie wszystkie sznaucery maja obcinane uszy :( I oni mnie do tego zachęcali abi obcieła mojej korze bo jak nie to bedzie brzydko wyglądać :evil: :evil:

Posted

Czy możecie coś więcej napisać o tej akcji pomocy psiakom, bo nie za bardzo mam czas buszować po innych topikach. A przede wszystkim gdzie się robi wpłaty i jak można odebrać obróżki, a poza tym, jak i gdzie ma ta pomoc trafć?? :D

Posted
Ello

Jak dostałam korę to miała obcięty ogonek ale uchole jej zostawiam.U mnie wszystkie sznaucery maja obcinane uszy :( I oni mnie do tego zachęcali abi obcieła mojej korze bo jak nie to bedzie brzydko wyglądać :evil: :evil:

Kora: U mnie dokładnie to samo. A weta to mam takiego ze.... Najpierw mnie zachecal bardzo zebym mu cial. Kiedy nie obcialem, to przy jakiejs wizycie powiedzial: On jest piekny, ale gdyby mial obciete uszy bylby piekniejszy. No comments...

Posted

Mój wet w pierwszym momencie ocenił Amigę jako piękną sznauceropodobną sunię!!! A pani fryzjerka która ją trymowała stale narzekała, jak to może być sznaucer z ogonem. Ale przy strzyżeniu okolic dupki baaaaardzo jej się ten ogonek przydał!! :lol:

Posted

ja wogule się tym nie przejmuje.Albo ide ulicą i dwie dziewczyny gdziesz pi 18 lat mówią jaka słodka kuleczka,Ile ma ten sliczny kundelek :evil:

Posted

Ufff, właśnie zrobiłam operację przyszycia ucha Kubusiowi (ukochanej zabawce Lunki), bo mój mały szaleniec zrobił trepanację czaszki kubusiowi i wywlokła jego móżdżek na dywan :wink:

Posted

hahahahahaahahahahahahahahahhahahahahahhahahaha

nieżle...chester tez uwielbia gryżć miśki :lol: Zawsze się tak wczuwa- warczy na nie a czasami nawet szczeka.... :P

Posted

No to Marto powiem Ci że chyba niezłe ziółko z tego Chesterka, bo Luna na zabawki nigdy nie szczekała a warczy tylko jak się przeciągamy sznurkiem albo miśkiem.

A wracając do operacji na kubusiu puchatku to musiałam dzisiaj też zoperować legowisko Lunki bo wykopała w końcu dziurę i była caaaluśka oblepiona kawałkami gąbki. Czy Wasze piechy też tak kopią zawzięcie w legowisku??

Posted

No Chester to swoje pudełko gryzie jak nie wiem (teraz wogóle ma faze na gryzienie :-? ) Wogóle przed chwila zauwazyłam że dzisiaj jak nas niebyło to se w pudełku zrobił koncik na siu-siu :o Wymieniłam mu od razu posłanie i wogóle pudło. Kurcze,szkoda mi go w tym pudle tak siedzi.......... :( no ale co ja mam zrobic??? przeciez on w nocy jakby spał w swykłym posłaniu to by wszędzie nalał i wogóle by mógł sobie coś zrobic...wogóle w dzień tez musi tam spac bo niew iadomo kiedy wstanie a ciągle przy nim nie mozna siedfziec. Ale nichce żeby spał w tym pudełku :cry: Co zrobić?????

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...