Matt Posted May 27, 2004 Author Posted May 27, 2004 Hehe :wink: A jak skomentujecie pierwszy link? :lol:
malawaszka Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 No ja osobiście nie lubię takich pseudo satyr obojętne na kogo by nie były, ale cóż może się podobać :wink:
Marta-m Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a mi sie nie chce włączyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEM ZŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AMIGA Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 O Bogowie!!! To jakiś anorektyk z czerwonymi włosami!!! :o A w ogóle to dziękuję za przemiłe przywitanie :D
Pasavera Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 Marta a kiedy będą zdjęcia małego Chesterka? Bo już się nie mogę doczekać ! ! !
Justa Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 Dawno mnie nie było, ale strasznie w szkole cisną, więc tylko tydzień został naprawde wielkiego wkuwania! A później błogi looz!!! ktoś bierze udział w tej akcji obróżkowej? JA już nie wiem który to projekt, wszystko mi siem pomieszało... :( JusT@ & GALA
Pasavera Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 Justa już Ci napisałam na "Nowej Akcji Pomocy" Jak jeszcze chcesz coś wiedzieć to pytaj ! ! !
AMIGA Posted May 29, 2004 Posted May 29, 2004 A czy mógłby mnie ktoś pouczyć, jak z dysku, albo ze strony przenieść tutaj zdjęcie Amigi? A tak w ogóle to zapraszam Wszystkich chętnych do wizyty na stronie http://www.amisia.republika.pl/ :D
Justa Posted May 29, 2004 Posted May 29, 2004 AMIGA zdjęcia bardzo łatwo wstawić jak są już na stronie.wpisujesz: Właśnie próbowałam umieścić, ale zablokowany jest prawy przycisk myszy i nie mogę... Ale mam nadzieję, że sama sobie poradzisz!!! W końcu to Twoja strona ;) Czy ja coś przeoczyłam, czy Amiga naprawdę ma OGONEK?! JusT@ & GALA
AMIGA Posted May 29, 2004 Posted May 29, 2004 Dzięki Justo. Szkopuł jest w tym, że ja, jako ta "leciwa matrona" nie za bardzo jestem za pan brat z komputerem. I stronę też nie robiłam sama, tylko mam taką przemiłą "webmasterkę". Nic nie przeoczyłaś, Amiga na ogonek, tylko jakoś go nie lubi pokazywać wszystkim, więc ma tak smiesznie skręcony - że nie powiem brzydko - jak prosiaczek :lol:
Matt Posted May 29, 2004 Author Posted May 29, 2004 Ale ważne że ma ogonek!!! Sznauceromaniaki, niewazne czy z obcietymi ogonami czy nie, lubią DŁUGIE OGONKI!!! Mój ABI ma całe uchole 8) Ogoniaka niestety mial juz obcietego jak go dostalem :cry: 8)
Marta-m Posted May 29, 2004 Posted May 29, 2004 Chester tez już miał obcięty............ :( Ale uchale mu zostawiam :D :D :D
Justa Posted May 29, 2004 Posted May 29, 2004 Nio a ja myślałam, że GALA jako jedyna ma cały ogonek! A tutaj tak fajnie, bo nie jest osamotniona ;) Cieszę się bardzo, naprawdę! Chyba juz malawaszka Was informowała, że jest akcja obróżek i smyczek na psach w potrzebie. I my z GALUCHĄ zachęcamy do wzięcia w niej udziału! Kasa będzie przeznaczona na pieski schorniskowe. To tylko 10 zł!!!! My zaraz wyślemy kasę i już przybędzie do nas błękitna obróżka z logo dogomanii :) I przy tym wszystkim biedne psiulki ze schroniska będą choć tyrochę szczęśliwsze!!! JusT@ & GALA
malawaszka Posted May 29, 2004 Posted May 29, 2004 Żeby nie było: to informowała Pasavera - ja się od niej dowiedziałam o tym. I już wysłałam kaskę za dwa komplety - dla Lunki i dla leśnego psiaka Dżekiego, którym opiekuje się Ciapa (topic na psach w potrzebie o dwóch samotnych pieskach). Więc ja też zachęcam gorąco do zamawiania najlepiej komplecików, bo im więcej kasy tym lepiej, nie??
Kora- Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Ello Jak dostałam korę to miała obcięty ogonek ale uchole jej zostawiam.U mnie wszystkie sznaucery maja obcinane uszy :( I oni mnie do tego zachęcali abi obcieła mojej korze bo jak nie to bedzie brzydko wyglądać :evil: :evil:
AMIGA Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Czy możecie coś więcej napisać o tej akcji pomocy psiakom, bo nie za bardzo mam czas buszować po innych topikach. A przede wszystkim gdzie się robi wpłaty i jak można odebrać obróżki, a poza tym, jak i gdzie ma ta pomoc trafć?? :D
Matt Posted May 30, 2004 Author Posted May 30, 2004 Ello Jak dostałam korę to miała obcięty ogonek ale uchole jej zostawiam.U mnie wszystkie sznaucery maja obcinane uszy :( I oni mnie do tego zachęcali abi obcieła mojej korze bo jak nie to bedzie brzydko wyglądać :evil: :evil: Kora: U mnie dokładnie to samo. A weta to mam takiego ze.... Najpierw mnie zachecal bardzo zebym mu cial. Kiedy nie obcialem, to przy jakiejs wizycie powiedzial: On jest piekny, ale gdyby mial obciete uszy bylby piekniejszy. No comments...
AMIGA Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Mój wet w pierwszym momencie ocenił Amigę jako piękną sznauceropodobną sunię!!! A pani fryzjerka która ją trymowała stale narzekała, jak to może być sznaucer z ogonem. Ale przy strzyżeniu okolic dupki baaaaardzo jej się ten ogonek przydał!! :lol:
Kora- Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 ja wogule się tym nie przejmuje.Albo ide ulicą i dwie dziewczyny gdziesz pi 18 lat mówią jaka słodka kuleczka,Ile ma ten sliczny kundelek :evil:
malawaszka Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Amiga http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=357681#357681 musisz sama poczytać - tam jest nr konta, zamawia się mailem u tayshy i do niej wysyła się kaskę. A na co pójdzie pomoc, to chyba jeszcze nie ustalone, ale na pewno na psiaki :wink:
malawaszka Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Ufff, właśnie zrobiłam operację przyszycia ucha Kubusiowi (ukochanej zabawce Lunki), bo mój mały szaleniec zrobił trepanację czaszki kubusiowi i wywlokła jego móżdżek na dywan :wink:
Marta-m Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 hahahahahaahahahahahahahahahhahahahahahhahahaha nieżle...chester tez uwielbia gryżć miśki :lol: Zawsze się tak wczuwa- warczy na nie a czasami nawet szczeka.... :P
malawaszka Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 No to Marto powiem Ci że chyba niezłe ziółko z tego Chesterka, bo Luna na zabawki nigdy nie szczekała a warczy tylko jak się przeciągamy sznurkiem albo miśkiem. A wracając do operacji na kubusiu puchatku to musiałam dzisiaj też zoperować legowisko Lunki bo wykopała w końcu dziurę i była caaaluśka oblepiona kawałkami gąbki. Czy Wasze piechy też tak kopią zawzięcie w legowisku??
Marta-m Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 No Chester to swoje pudełko gryzie jak nie wiem (teraz wogóle ma faze na gryzienie :-? ) Wogóle przed chwila zauwazyłam że dzisiaj jak nas niebyło to se w pudełku zrobił koncik na siu-siu :o Wymieniłam mu od razu posłanie i wogóle pudło. Kurcze,szkoda mi go w tym pudle tak siedzi.......... :( no ale co ja mam zrobic??? przeciez on w nocy jakby spał w swykłym posłaniu to by wszędzie nalał i wogóle by mógł sobie coś zrobic...wogóle w dzień tez musi tam spac bo niew iadomo kiedy wstanie a ciągle przy nim nie mozna siedfziec. Ale nichce żeby spał w tym pudełku :cry: Co zrobić?????
malawaszka Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Luna spała w pudełku do czasu aż zaczęła z niego wychodzić :wink: Chester też szybko do tego dojdzie i po kłopocie :fadein:
Recommended Posts