Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to wszystkie 4 tam polecialy???ja slalam przez Masterpol-super obsluga, b.mila i kompetentna, ale lot bezposredni do Nowego Jorku wiec maly sie zsikal w sumie tylko raz, a ze mu dalam taki gruby kocyk zeby wchlanial wiec bylo ok

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

nie nie cztery , leciały dwa. leciały liniami Lufthansy do frankfurtu , tam niby nocowały w hotelu dla psów i potem rano do dallas. Winni są Ci z obsługi Lufthansy, a pomyslec, że Szwajcarzy to powinni byc dokładni i dbac... :(

Posted

A na Dorcell nie moge narzekac, super ludzie :) Oni na głowie staneli bo rano przed odlotem okazało sie, ze maluchy jesli poleca do Atlanty to tam je wezma na kwarantanne i w ciagu dwuch godzin wszystko przerobili na Dallas ! sa naprawde super :)

Posted

Agatka napisał(a):
Winni są Ci z obsługi Lufthansy, a pomyslec, że Szwajcarzy to powinni byc dokładni i dbac... :(

Oj Agatka, Agatka, coś kręcisz ...... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Lufthansa to linie niemieckie, a więc co Szwajcarzy mąją z tym wspólnego? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Może jakiś szczeniaczek poleciał do Szwajcarii?

Posted

Nie wiem czemu całe zycie byłam przekonana ze to Szwajcarskie, ale jeśli Niemieckie to tym bardziej od nich można wymagac pedanterii.

Niestety żadne moje dizecko nie mieszka w Szwajcarii.

Posted

Witam wszystkich Sznauceromaniakow !!! Mam na imie Krzysiek i tez mam sznaucerka miniaturowego czar-sr!! Jestem z Radomia i pozdrawiam wszystkich!!!!!:lol:

Posted

Witka :hand: przyjemnego postowania ...

elitka a co Ty tu jeszcze robisz :crazyeye: marsz zwierza szykowac :mad:

krzynek, musisz zdjecie na jakiegos serwera wlozyc a pozniej wstawic do galerii tz i bedzie... tylko photos nie moze byc duzy .. najlepiej kolo 500 pikeli, bo mod wywali hihi

Posted

http://imageshack.us/ tu masz stronke na ktora z kompa mozesz zaladowac zdjecie.... ustaw sobie na zdjecie mailowe 320x280 chyba... jak sie zaladuje to skopiuj trzeciego linka od gory i wstaw do galerii sznaucerow na gorze tej strony. Zdjecie wyjdzie male a po kliknieciu dopiero sie powiekszy.

Posted

Pink napisał(a):

elitka a co Ty tu jeszcze robisz :crazyeye: marsz zwierza szykowac :mad:

chlopaki juz wystrzyzone a wykapie je jutro rano :) teraz ide siebie wyprac :eviltong:

Posted

Krzynek Witaj!!!
My to sie chyba znamy ;) :D pozdrowienia z Krakowa :)

a tu sa wyniki z Helsinek z wystawy klubowej sznaucerów :

Black mini BOB was Lucky Lee Rezlark and BOS Fixus Vice Versa.
B&S BOB Morgensilber Brand New Nontoxic and BOS Fixus Three Wishes. P&S BOB Greypix´s Mysterious Narrative & BOS Alert Charm Yudgin.

Bede miała zdjęcia i wyniki z jutra z EW to też się z Wami nimi podziele :)

Posted

Mam ochotę jutro pooglądać pieski na wystawie w Lublinie. Nie ukrywam ,że sznaucerki najbardziej mnie tam ciągną hehe ;) Wiecie o , której powinnam być ,żeby nie siedzieć na całej wystawie ?

Posted

A chciałabym POGRATULOWAĆ Krysi vel Kresce!!!!!!!!!!!
Jej biała sznaucerka w Helsinkach najpierw wygrała klasę, potem dostała CACIBa a więc ZWYCIĘSTWO EUROPY!!!!!!!!!!!!!!!!a potem BEST OF BREED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:BIG: :terazpol: :laola: :beerchug: :BIG: :terazpol: :laola: :BIG: :tree1: :chainsaw: :2gunfire: :beerchug: :smilecol: :2gunfire: :chainsaw: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao: :knajpa: :laola:

Posted

kääpiösnautseri valkoinen -Miniature Schnauzer, White (33)
Tuomari - Judge: Annika Ulltveit-Moe
ROP - BOB
Mervar's Heavensent At Gambler (Toozylowska Krystyna, Olsztyn)
Juniorivoittaja - Junior Winner uros - dog
Bamburs Ivory King Of The Hill (Pöntynen Mirja & Lehto Jari, Valkkinen)
Juniorivoittaja - Junior Winner narttu - bitch
Pepalfa's Crystal Snow Magic (Nyden Gunilla, Hällingsjö)
CACIB uros - dog
Star's Of White Night Versace (Bovkun N, St. Petersburg)
CACIB narttu - bitch
SERT - CC uros - dog
Star's Of White Night Versace (Bovkun N, St. Petersburg)
SERT - CC narttu - bitch
ROP - BOB Pentu - Puppy
I'm White Princess Vom Hella-Hof (Hauze 6 Isakova J, Talma)
ROP - BOB Kasvattaja - Breeder
Kennel Matraszepe (Sandor Ildiko, )

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...