orsini Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 to wszystkie 4 tam polecialy???ja slalam przez Masterpol-super obsluga, b.mila i kompetentna, ale lot bezposredni do Nowego Jorku wiec maly sie zsikal w sumie tylko raz, a ze mu dalam taki gruby kocyk zeby wchlanial wiec bylo ok
Agatka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 nie nie cztery , leciały dwa. leciały liniami Lufthansy do frankfurtu , tam niby nocowały w hotelu dla psów i potem rano do dallas. Winni są Ci z obsługi Lufthansy, a pomyslec, że Szwajcarzy to powinni byc dokładni i dbac... :(
orsini Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 no to serio dziwne!!!!i nie do pomyslenia!!!!!wrrrrr......czyli unikac Lufthansy jesli sie tylko da!
Agatka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 A na Dorcell nie moge narzekac, super ludzie :) Oni na głowie staneli bo rano przed odlotem okazało sie, ze maluchy jesli poleca do Atlanty to tam je wezma na kwarantanne i w ciagu dwuch godzin wszystko przerobili na Dallas ! sa naprawde super :)
orsini Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 A czemu w Atlancie miala by byc kwarantanna????jakies inne przepisy maja?
Agnieszka K. Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Agatka napisał(a):Winni są Ci z obsługi Lufthansy, a pomyslec, że Szwajcarzy to powinni byc dokładni i dbac... :( Oj Agatka, Agatka, coś kręcisz ...... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Lufthansa to linie niemieckie, a więc co Szwajcarzy mąją z tym wspólnego? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Może jakiś szczeniaczek poleciał do Szwajcarii?
Agatka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Nie wiem czemu całe zycie byłam przekonana ze to Szwajcarskie, ale jeśli Niemieckie to tym bardziej od nich można wymagac pedanterii. Niestety żadne moje dizecko nie mieszka w Szwajcarii.
Czarne Gwiazdy Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 jeśli Niemieckie to tym bardziej od nich można wymagac pedanterii.Od NIEMCÓW? Nie pomyliłaś landów?
Agatka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 W zasadzie to czy po cyzms takim można oddac dizecko "POD OPIEKE" do smaolotu... Az strach
Pink Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 ja nikogo nie widzialam, tylko echo sie gdzies wloczy :lol:
Krzynek Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Witam wszystkich Sznauceromaniakow !!! Mam na imie Krzysiek i tez mam sznaucerka miniaturowego czar-sr!! Jestem z Radomia i pozdrawiam wszystkich!!!!!:lol:
Pink Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Witka :hand: przyjemnego postowania ... elitka a co Ty tu jeszcze robisz :crazyeye: marsz zwierza szykowac :mad: krzynek, musisz zdjecie na jakiegos serwera wlozyc a pozniej wstawic do galerii tz i bedzie... tylko photos nie moze byc duzy .. najlepiej kolo 500 pikeli, bo mod wywali hihi
Pink Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 http://imageshack.us/ tu masz stronke na ktora z kompa mozesz zaladowac zdjecie.... ustaw sobie na zdjecie mailowe 320x280 chyba... jak sie zaladuje to skopiuj trzeciego linka od gory i wstaw do galerii sznaucerow na gorze tej strony. Zdjecie wyjdzie male a po kliknieciu dopiero sie powiekszy.
Elitesse Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Pink napisał(a): elitka a co Ty tu jeszcze robisz :crazyeye: marsz zwierza szykowac :mad: chlopaki juz wystrzyzone a wykapie je jutro rano :) teraz ide siebie wyprac :eviltong:
Agatka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Krzynek Witaj!!! My to sie chyba znamy ;) :D pozdrowienia z Krakowa :) a tu sa wyniki z Helsinek z wystawy klubowej sznaucerów : Black mini BOB was Lucky Lee Rezlark and BOS Fixus Vice Versa. B&S BOB Morgensilber Brand New Nontoxic and BOS Fixus Three Wishes. P&S BOB Greypix´s Mysterious Narrative & BOS Alert Charm Yudgin. Bede miała zdjęcia i wyniki z jutra z EW to też się z Wami nimi podziele :)
Munia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Mam ochotę jutro pooglądać pieski na wystawie w Lublinie. Nie ukrywam ,że sznaucerki najbardziej mnie tam ciągną hehe ;) Wiecie o , której powinnam być ,żeby nie siedzieć na całej wystawie ?
orsini Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 A chciałabym POGRATULOWAĆ Krysi vel Kresce!!!!!!!!!!! Jej biała sznaucerka w Helsinkach najpierw wygrała klasę, potem dostała CACIBa a więc ZWYCIĘSTWO EUROPY!!!!!!!!!!!!!!!!a potem BEST OF BREED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :BIG: :terazpol: :laola: :beerchug: :BIG: :terazpol: :laola: :BIG: :tree1: :chainsaw: :2gunfire: :beerchug: :smilecol: :2gunfire: :chainsaw: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao: :knajpa: :laola:
orsini Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 kääpiösnautseri valkoinen -Miniature Schnauzer, White (33) Tuomari - Judge: Annika Ulltveit-Moe ROP - BOB Mervar's Heavensent At Gambler (Toozylowska Krystyna, Olsztyn) Juniorivoittaja - Junior Winner uros - dog Bamburs Ivory King Of The Hill (Pöntynen Mirja & Lehto Jari, Valkkinen) Juniorivoittaja - Junior Winner narttu - bitch Pepalfa's Crystal Snow Magic (Nyden Gunilla, Hällingsjö) CACIB uros - dog Star's Of White Night Versace (Bovkun N, St. Petersburg) CACIB narttu - bitch Mervar's Heavensent At Gambler (Toozylowska Krystyna, Olsztyn) SERT - CC uros - dog Star's Of White Night Versace (Bovkun N, St. Petersburg) SERT - CC narttu - bitch Mervar's Heavensent At Gambler (Toozylowska Krystyna, Olsztyn) ROP - BOB Pentu - Puppy I'm White Princess Vom Hella-Hof (Hauze 6 Isakova J, Talma) ROP - BOB Kasvattaja - Breeder Kennel Matraszepe (Sandor Ildiko, ) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
bill Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [LEFT]Ło ho ho gratulacje dla białaski i czekamy na fotki z europejskiej [/LEFT]
Recommended Posts