vis Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Kurcze znam Irmine od dobrych kilku lat i naprawde nie chce mi sie wierzyc w cos takiego!!!!!!!!! To bardzo sympatyczna osoba. No nie wierze kurcze w to :shake: .[/quote] Tak, czasem wydaje się nam,że kogoś znamy. Ta pani chciała również jakiś czas temu kupić suczkę z mojego miotu tylko przeszkodziła jej w tym cena. Ale nie przeszkodziło jej to aby kupić szczenię z moich linii bo mniej więcej w tym samym czasie był miot po moim reproduktorze w innym miejscu i za zupełnie niewielkie pieniądze (oczywiście zapłacone hodowcy)piesek wylądował w USA. Wydało się to gdy hodowca ten przyjechał na następne krycie do mnie. Mieliśmy wtedy okazję porozmawiać na ten temat. A takie miałam dobre zdanie o tej pani ............. :shake:
vis Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Elitesse napisał(a):niezle :evil_lol: kolejna wspaniala reklama :diabloti: No właśnie, o to w tym wszystkim chodzi - reklama. Bo przecież jeśli szczenię trafia do dobrego domu i wszystko odbywa się dla jego dobra to jest ok ale jeśli to już zaczyna się odbywać w sposób przedstawiony tak jak na tej stronie to niedługo my wszyscy za to zapłacimy. I to wysoką cenę, bo na zaufanie trzeba długo pracować, szczególnie długo gdy się je straci :-( :-( :-(
orsini Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 no nieźle!!!najgorsze jest to, ze jesli to prawda, to znowu my jako Polaczki bedziemy traktowani jako zlodzieje i ci najgorsi!!!!:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: a pozniej wstyd jechac gdzies za granice normalnie
madzior_ka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Witajcie kochani!!! ale mnie długo u was nuie było... strasznie przepraszam, ale jak już miałam chwilke by wejsc na kompa to miałam mnóstro rzcz do roboty, a dodatkowo teraz mam troche spraw na głowie (zmarła moja kolezanka z klasy:((() i dodatkowo koniec roku wiec troche roboty jest, ale postanowiłamn że nie moge dłużej tu nie wcxhodzić wieć skrobnę kilka słów, mimo z nie jestem w temacie o czym teraz rozmawiacie:) U Deniska po staremu chodzimy sobie na długie spacerki ćwiczymy domowe agility mamy już slalom z 6 tyczek opanowany, łączymy go z hopkami i jest super:) Zaś ja troche zabiegana pomiędzy szkołą, deniskiem i końmi bo dziś wieczorem jade już so stadniny i bede tam do niedzieli bo mamy Mistrzostwa Polski Harcerzy (Jeździeckie) jesteśmy organizatorami wiec tym wiecej roboty:) ja startuje na 'mojej' kochanej Moni (Montana) któa niestety czasami bywa vbardzo wredna i złośliwa ale jakoś sie dogadujemy coraz lepiej:) Jadę ujeżdżenie, skoki i WKKW:))) czyli wszechstronny konkurs konia wierzchowego (skoki+ujeżdżenie+CROSS)!!! będę deiutowac na krosie na zawodach wiec trzymajcie kciuki w sobotnie popołudnie bo może byc ostro!! MOnia nie lubi skakać przeszkód do czesania z których wystają różne gałęzie i liście i jak jej coś odbije to często odmawia na krosie ale ostatnio szło nam dobrze wiec trzymajcie kciuki:)) obym ukończyła:) choć na pierwszy raz to nie licze na wiele:) a tydzin tem zdałam na srebną odznake jeździecka bo stwierdiłam ze za długo jestem posiadaczką brązoweJ:) egzamin składa sie z ujezdzenie skoków i teori i wszystlo poszło super:) To chyba tyle jesli chodzi o nas przez weekend znowu nie bede pisała, ale w przyszłym tygodniu jest już klasyfikacja wię powinnam znaleść dla was więcej czssu:) ps. własnie dowiedziałam się że royal canin ma nową karmę spoecjalną dla sznaucerów mini czy ktoś z was miał z nią stycznośc? wiecie czy jest warta zachodu i interesowania się nią? bo my z Denisem obecnie jestesmy (a raxzej on jst) na Bento Kronen ale konczy nam sie opakowanie i zastanawiam sie czy nie spróbować tej dla sznaucerów z Royala, jak sądzicie??
orsini Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Agatka mowila, ze jak wroci to sie pochali gdzie byla i co????obiecanki cacanki!!!!!!!!!!!!wrocila i nie mowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
orsini Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 http://img149.imageshack.us/my.php?image=turennei4male4ll.jpg
orsini Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 http://img130.imageshack.us/img130/3563/turennei7male0lj.jpg
iwonka_ Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Madziorka- gratulacje. :cool2:Jak ty masz czas na to wszystko i naukę jeszcze?! Podziwiam i trzymam kciuki. :thumbs:
Natalia_W Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Krysia o ile mnie wzrok i pamięć nie myli to jest afgan Patryka B prawda?? ;> sliczniutki :D a jaki charakterek kochany... slodziak :)
Natalia_W Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 A wlasnie tak dlugo mnie nie było, że zapomniałam się pochwalić ;) W ostatni weekend byłam na wystawie w Nitrze:) Najwięcej radości dostarczył mi GUCIO ;) Glamour Vision Piwowar w wielkim stylu zdobył pierwszy tytuł (w wieku 3,5 m-cy) BOB Baby Nitra 2006 :) Gucio wzbudził zachwyt sędziny i innych hodowców:) Sedzina stwierdzila ze gdyby był starszy to jak dla niej jest to pies na BISa !!! :D Dostalismy wybitnie doskonały opis ;] zaluje tylko ze nie zrobili Bisa Baby ;) ale wszystko jeszcze przed nami ;) moja radosc jest tym wieksza ze to synek mojego Kenzia :) Kenzio niestety w oczach sedziny zasłuzyl tylko na res.CAC i res.CACIB ale za to według widzów i innych hodowców (co mi sami powiedzieli) był ZWYCIĘZCĄ ;) Nie ukrywam, że ta opinia bardzo mnie ucieszyła ;] i chyba nawet ma wieksza wage od zdobytych tytułow;) co nie zmienia faktu ze rozpoczelismy Championat Słowacji (ktory zamierzamy w przyszlosci skonczyc;) ), a po ostatniego CACIBa zapewne juz wkrótce wyruszymy w świat;) Na osłode w konkurencjach finalowych tak jak Iza juz wspominala z Piwowarkami zdobylismy res.BIS grup hodowlanych ;] Dodam jeszcze, że wielki sukces odniosla siostra Kenza - Diva Walentynka - zdobywając CAC, CACIB i BOB!! tym samym jako pierwsza z rodzenstwa ukonczyla INTERCHAMPIONAT!!!!! :D :D :D Dziekuje wszystkim ktorych spotkalam za wspaniala zabawe i podniesienie na duchu w chwilach slabosci ;) POzdrawiam!!! Natala ;)
Pasavera Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='dorotak']Ja też się cieszę :loveu: i żałuję tylko, że nie poznałam Teri :sad: Co prawda przerżnęliśmy koncertowo całe zawody, ale może Pas ma jakieś fotki :cool3: :lol: :lol: :lol: Dorotko bardzo się cieszę, że Cię poznałam - co prawda nie miałam duzo czasu na pogaduchy (ehh ta ekipa techniczna zawodów), ale najważniejsze że się widziałyśmy na żywo i nawet udało mi sie pogłaskać Atosika :multi: :loveu: :multi: Niestety jego fotek nie mam zbyt dużo - zwłaszcza na torze bo mój aparat zwariował od pisich prędkości - ale jakieś się na pewno znajdą :-) Wstawię je jutro bo dzisiaj już nie będę miała czasu :roll: [SIZE="1"]Jak zwykle nauczyciele uwzięli się na koniec roku uhhh... Orsini chyba muszę się do Ciebie wybrać na taka sesję z Fiśką :multi: Kurcze śliczne foteczki :cool3: Natalio ogromne gratulacje dla Gucia :multi: Rośnie kolejna konkurencja dla 'starych wyjadaczy ringów' :grin: Madziorko gratuluję zdobycia srebrnej odznaki :multi:
Czarne Gwiazdy Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 I mnie, i mnie jeszcze pozdrów, aczkolwiek I don't know, who U are :cool3: :lol:
Pasavera Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 orsini napisał(a):Pass zapraszam!!!! Zeby mi się tylko chciało tyle jechać z chorobą lokomocyjną Figi :lol:
Romas Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Kochani ,prosze trzymajcie za nas kciukiw niedzielne popoludnie :-) Na wystawie w Lublinie czarnych sredniakow jest sztuk trzy ,z czego w mlodziezy dwie :-) No ,to jest dopiero ! I bede oceniana prawie na samym koncu ,matko co ja tyle czasu bede robic na tej wystawie ,chyba kibicowac innym :-)
Agatka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 No wróciłam, wróciłam :) nie powiem było fajnie, szczególnie fajnie było jak ktos do mnie zadzwonił i powiedział, że poleciałam za ocean i czemu on o tym nic nie wie ;) Nie wszyscy wiedzą, ale ja nisko latam po Polskich drogach. :D :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tak więc odbyłam niski lot do warszawy , gdzie wysłałam 4 szczeniory poza granice naszego kraju i spedziłam cudowny wieczór i poranek u Ka Vangi !!! jak ja ładnie poprosimy to może nawet zdjęcia z szaleństw ogrodowych pokaże :) Dzieci doleciały juz do swoich nowych włascicieli :) A ja odetchnełam z ulga . No i serdecznie pozdrawiam cichociemnych domorosłych detektywów. Musicie sie postarac lepiej bo coś Wam ostatnio tropienie i donoszenie kiepsko wychodzi ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Powyższy tekst nie dotyczy nikogo kto sie odzywa na DGM w Sznauceromaniakach, ale kogoś kto nas namietnie czyta ;) hihihihihi
orsini Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 łeeeee, ale nas oszukałaś:((((a ten opis jak tu pięknie???no sorki ale u KaVanga pięknie???????????:o :o :o :o :))))))))))))))))))))))))))))))))a sama wysylalas szczenki czy przez cargo?
Ka-Vanga Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 orsini napisał(a):łeeeee, ale nas oszukałaś:((((a ten opis jak tu pięknie???no sorki ale u KaVanga pięknie???????????:o :o :o :o :))))))))))))))))))))))))))))))))a sama wysylalas szczenki czy przez cargo? No proste ze u mnie :eviltong: :mad: , a gdzie indziej ma byc pieknie co :evil_lol: .
Ka-Vanga Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Krzynek napisał(a):Hej!!! pozdrowienia dla Ka-Vangi!!!:) No witam Krzysiu witam :multi: .
Ka-Vanga Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Agatka napisał(a):Tak więc odbyłam niski lot do warszawy , gdzie wysłałam 4 szczeniory poza granice naszego kraju i spedziłam cudowny wieczór i poranek u Ka Vangi !!! jak ja ładnie poprosimy to może nawet zdjęcia z szaleństw ogrodowych pokaże :) Jak cos to wiesz ze ja zawsze zapraszam :cool3: , nam tez bylo milo :cool3: . Na razie musze odespac dzisiajsza noc, a jak odespie to i fotki zmniejsze :).
Agatka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 ja tam nikogo nie oszukałam. Ja poprostu latam na niskich wysokościach i wysokich predkościach. mam dobrych nauczycieli w lataniu to i lekcje nie ida w las :) A mój srebrny samochód wyścigowy wszystko zniesie ;) Wysyłałam przez firme Dorcel. Ale masakra ! Szczeniaki leciały Lufthansa przez Frankfurt do dallas i doleciały zasrane, mokre i śmierdzące :( Ja nie wiem jak tak mozna :(
Recommended Posts