Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
Jostra dostaam paczuszke w poniedziaek :loveu: dzieki

To mi ulżyło, bo myślałam, że nie doszła :cool3:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

jostra napisał(a):
Tomuś podziękuj Babci za grzybki :loveu: :cool3:
Ale się zdziwiłam :crazyeye: jak otworzyłam kopertę :lol:

A co się komuś urodziło? :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No nie wiem ktos sie gdzieś chwalił ;) To ja tak tylko grzecznie pytam :D

Wywiało mnie gdzieś , jak wróce to Wam powiem
:evil_lol:

Posted

a po co????:))))ktos Cie tu chce?:))))))))))))jakie grzybki???ja tez kcem!!!i moga byc od babci:))))))))))))))))albo od dziadka Tomaszka choc on moglby mi sromotniki w occie dac:))))))))))))))))

Posted

jostra napisał(a):
To mi ulżyło, bo myślałam, że nie doszła :cool3:

sorki ze nie napisalam od razu, ale Bolus mial wczoraj zabieg i nie blam w stanie myslec o czymkolwiek innym :oops:

Posted

orsini napisał(a):
a po co????:))))ktos Cie tu chce?:)))))))))))))

NIe licz na to, ze tak łatwo się mnie pozbedizesz :D :D :D
Ja jetsem jak zły duch pojawiam sie w najbardziej nieodpowiednim momeńcie ;) :P hahahaha

Posted

orsini napisał(a):
oj biedny Bolus!!!! a jak po zabiegu????

:evil_lol: to diabel wcielony - godzine po zabiegu robil rozrube w sali pozabiegowej :evil_lol: wszystko poszlo ok - nadziaslaki wypalone - histopat za dwa tyg - wiec jeszcze troche stres

ale przed zabiegiem robilam mu rtg i okazalo sie ze Bolus ma czesciowa rozedme pluc - czyli czesc pluc mu nie dziala - na szczescie narazie nie jest to bardzo duzo, ale nie wolno mu szczekac :crazyeye: :roll:

Posted

Biedny Boluś, a jak to sie robi żeby pies nie szczekał???
CHarli jak miał złamana łopatke to mu nie wolno było biegac... Nie umiałam mu tego wytłumaczyc ;)

Posted

Agatka napisał(a):
Biedny Boluś, a jak to sie robi żeby pies nie szczekał???

no wlasnie :niewiem: i to sznaucer :shake: chyba musze wymontowac dzwonek do drzwi - powiedzialam to dla zartow u weta a on calkiem powaznie: no tak - trzeba to zrobic :crazyeye:

Posted

Agatka napisał(a):
NIe licz na to, ze tak łatwo się mnie pozbedizesz :D :D :D
Ja jetsem jak zły duch pojawiam sie w najbardziej nieodpowiednim momeńcie ;) :P hahahaha

a to nie o Tobie:))))))))))))to o TOMASZKU oczywiscie!!!:)))

Posted

orsini napisał(a):
a po co????:))))ktos Cie tu chce?:))))))))))))jakie grzybki???ja tez kcem!!!i moga byc od babci:))))))))))))))))albo od dziadka Tomaszka choc on moglby mi sromotniki w occie dac:))))))))))))))))

Sromotniki to na Ciebie nie podziałają:diabloti: Tylko atom. Zamknięty w bombie, ofkors:lol: . Na grzybki trza se zasłużyć, a Jostrzyńska ma z Babcią jakiś układ, nie wnikam:lol: ;)
PS.
Jadę na Mazury na trzy dni. Podnieść znacząco poziom intelektu w popegieerach:diabloti: Przynajmniej przez te trzy dni:eviltong: :lol:

Posted

na Mazurach to moze i owszem, bo tak to nie bedzie trudne:))))a ja tak jakby na WARMII mieszkam:)))))))))))))i kce grzybki!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

bardzo to przykre i niesmaczne zarazem
nie będę stawać po żadnej ze stron, ale tak jak napisane na końcu "don't let this happen to you" mam nadzieję że nigdy czegoś takiego nie doświadczę, ani jako potencjalny nabywca, ani jako potencjalny hodowca

Posted

Ja nie rozumiem jednej rzeczy: wymieniona Pani nie hoduje - o ile się nie mylę - miniatur białych. A wymienione później 2 suczki były z róznych hodowli. Czyli Pani występowała jako pośrednik?

Posted

Agnieszka K. napisał(a):
Ja nie rozumiem jednej rzeczy: wymieniona Pani nie hoduje - o ile się nie mylę - miniatur białych. A wymienione później 2 suczki były z róznych hodowli. Czyli Pani występowała jako pośrednik?

wogole nie hoduje miniatur ...

Posted

Baaaardzo serdecznie dziekujemy za mile zyczenia i gratulacje dla moich czarnuszkow :). Rowniez mocno gratuluje wszystkim ostatnich wygranych :multi: :multi: :multi: .

Kurcze znam Irmine od dobrych kilku lat i naprawde nie chce mi sie wierzyc w cos takiego!!!!!!!!! To bardzo sympatyczna osoba. No nie wierze kurcze w to :shake: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...