Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marisia napisał(a):
WOW :crazyeye: - fajnie :lol: tak się domyślałam :eviltong: , Małopolska, Agatka z Krakowa ..... a do słownika zajrzałeś :loveu:

te sznaucery to chyba jakis nalog - nie mozna na jednym poprzestac :eviltong:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Elitesse napisał(a):
ale te moje malce kochane :loveu: sa duzo bardziej ruchliwe niz przy poprzednim Zadruniowym miocie :)

Będą bardziej temperamentne :lol: :lol: :lol:

Posted

marisia napisał(a):
WOW :crazyeye: - fajnie :lol: tak się domyślałam :eviltong: , Małopolska, Agatka z Krakowa ..... a do słownika zajrzałeś :loveu:

Tak zajrzałem :eviltong: .

Posted

[quote name='Mek']No to ja sie juz chwale oficjalnie od niedzili mieszka z nami GILIATH QUEEN OF Dolina Rivendell FCI . Mała już sie zadomowiła na dobre i próbuje nawiazac kontakt z Figą , która ustąpiła jej legowiska i przyglada się jej z ogromnym dystansem . Natomiast dzieci juz ją odpowiednio szkolą :razz:
Mek, a co dostane za rozwiazanie zagadki z jakiej hodowli Twoj nowy maluszek co :eviltong: .
No i ogromne gratki dla Ciebie :multi: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Mek, a co dostane za rozwiazanie zagadki z jakiej hodowli Twoj nowy maluszek co :eviltong: .
No i ogromne gratki dla Ciebie :multi: .

Musze Cię Ka Vaga zmartic : NIC:loveu:

Posted

jostra napisał(a):
Chyba już ktoś ją wczesniej rozwiązał :eviltong:

Kurcze ja to chyba slepa jestem i nie dowidze, bo nie moge znalezc zeby ktos wczeswniej zgadl :shake: .

Posted

Nie bucccc . Zeby Cie jeszcze "dobic " to Ci napisze ze widziałem młode siosrty bangi i juz na wystawach Ci tak łatwo nie pójdzie jak one dorosną ;)

Posted

[quote name='Mek']No to ja sie juz chwale oficjalnie od niedzili mieszka z nami GILIATH QUEEN OF Dolina Rivendell FCI . Mała już sie zadomowiła na dobre i próbuje nawiazac kontakt z Figą , która ustąpiła jej legowiska i przyglada się jej z ogromnym dystansem . Natomiast dzieci juz ją odpowiednio szkolą :razz:

Czyli wszystko dzieje sie w normie, a ja sie bardzo ciesze, że mała ma taki fajny domek :)
A teraz to ja już pryzpilnuje żeby dziewcyznki trochę wiecej pojeźdizły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hihihihi

Posted

Mek napisał(a):
Nie bucccc . Zeby Cie jeszcze "dobic " to Ci napisze ze widziałem młode siosrty bangi i juz na wystawach Ci tak łatwo nie pójdzie jak one dorosną ;)

Haha zebym ja miala na glowie takie zmartwienia to bym sie cieszyla hahaha. Niech rosna ladnie, zycze im samych sukcesow wystawowych!!!
A my teraz musimy sie bardziej wziac za agility, bo nam po kolei zawody uciekaja i jak tylko skonczymy intera to w Pl pewnie sie bedziemy rzadko pokazywac, a wiecej brac udzialu w imprezach sportowych :multi: .

Posted

Mek napisał(a):

No złośliwiec jeden :eviltong: Paskudny hihihi
Bangi jest niepowtarzalna !!!!

Posted

Agatka napisał(a):
No złośliwiec jeden :eviltong: Paskudny hihihi
Bangi jest niepowtarzalna !!!!

O widzisz widzisz co szefowa powiedziala :evil_lol: :eviltong: :lol: .

Posted

orsini napisał(a):
WOW!!!co ja tu widze!!!!!!!!!!!!!!!Elitesse GRATULUJE!!!!!!!Mek GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!ktos jeszcze ma jakies newsy?

No pewnie, że sa , ale ja Was potrzymam jeszcze troszke w niepewności ;) jeszcze troszkę cierpliwości :)

Tym czasem mam wieści z Finladnii.
Elros miał przeglad hodowlany i otrzymał bardzo dobrą punktację. Przeszedł równiez badanie oczu i EYES CLEAR !!!!!
Elros to młodsyz brat Bangi i Berry.
Już niedługo w Helsinkach urodza się jego pierwsze dzieciaczki :)

Posted

Agatka napisał(a):
No pewnie, że sa , ale ja Was potrzymam jeszcze troszke w niepewności ;) jeszcze troszkę cierpliwości :)

Tym />

O zesz qrcze no!!!!!!!!!!!!jak sie mowi A to i B trzeba powiedziec:))))))))))))))))

Posted

NIe mogę, teraz jeszcze za wcześnie, ktos by mnie pokroił na kawałeczki :) Ale przyjdzie czas i pora to sie wszystko wyjaśni.
Orsini chyba ze chcesz uzyc swoich zdolności detektywistycznych ;)

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
A my teraz musimy sie bardziej wziac za agility, bo nam po kolei zawody uciekaja i jak tylko skonczymy intera to w Pl pewnie sie bedziemy rzadko pokazywac, a wiecej brac udzialu w imprezach sportowych :multi: .

A we Wrocławiu będziesz? :razz:

Posted

orsini napisał(a):
Pass mejle:))))))))))))))))))))))))doszly?

Doszły doszły, ale nie miałam czasu nawet odpisać :oops: Teraz tez tego nie zrobię, bo zaraz wychodzę do szkoły po raz 2 :roll: A potem na Agility pędzimy ;)

Posted

orsini napisał(a):
aha:)))to spokoDO SZKOLY???o tej porze????wspolczuje!!!

Do szkoły idę dziś drugi raz bo byliśmy zwolnieni z 1 lekcji to przyszłam do domu :lol: Teraz idę jeszcze raz - może nas zwolnią, ale przejść się mozna :evil_lol:

Posted

18 maja w Warszawie przybłąkała się średnia sznaucerka maści pieprz z solą.
Szukamy jej właściciela lub nowego domu.
Proszę o kontakt o każdej porze dnia lub nocy pod numer 0 606 281 218

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...