Elitesse Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 marisia napisał(a):WOW :crazyeye: - fajnie :lol: tak się domyślałam :eviltong: , Małopolska, Agatka z Krakowa ..... a do słownika zajrzałeś :loveu: te sznaucery to chyba jakis nalog - nie mozna na jednym poprzestac :eviltong:
marisia Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Elitesse napisał(a):ale te moje malce kochane :loveu: sa duzo bardziej ruchliwe niz przy poprzednim Zadruniowym miocie :) Będą bardziej temperamentne :lol: :lol: :lol:
Mek Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 marisia napisał(a):WOW :crazyeye: - fajnie :lol: tak się domyślałam :eviltong: , Małopolska, Agatka z Krakowa ..... a do słownika zajrzałeś :loveu: Tak zajrzałem :eviltong: .
jostra Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Mek - gratulacje!!! :multi: Mam nadzieję, że teraz częściej będziesz pokazywał swoje dziewczyny na wystawach :cool3:
Ka-Vanga Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='Mek']No to ja sie juz chwale oficjalnie od niedzili mieszka z nami GILIATH QUEEN OF Dolina Rivendell FCI . Mała już sie zadomowiła na dobre i próbuje nawiazac kontakt z Figą , która ustąpiła jej legowiska i przyglada się jej z ogromnym dystansem . Natomiast dzieci juz ją odpowiednio szkolą :razz: Mek, a co dostane za rozwiazanie zagadki z jakiej hodowli Twoj nowy maluszek co :eviltong: . No i ogromne gratki dla Ciebie :multi: .
Mek Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Ka-Vanga napisał(a):Mek, a co dostane za rozwiazanie zagadki z jakiej hodowli Twoj nowy maluszek co :eviltong: . No i ogromne gratki dla Ciebie :multi: . Musze Cię Ka Vaga zmartic : NIC:loveu:
Ka-Vanga Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 jostra napisał(a):Chyba już ktoś ją wczesniej rozwiązał :eviltong: Kurcze ja to chyba slepa jestem i nie dowidze, bo nie moge znalezc zeby ktos wczeswniej zgadl :shake: .
Ka-Vanga Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Mek napisał(a):Musze Cię Ka Vaga zmartic : NIC:loveu: :placz: :placz: :placz: :placz:
Mek Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Nie bucccc . Zeby Cie jeszcze "dobic " to Ci napisze ze widziałem młode siosrty bangi i juz na wystawach Ci tak łatwo nie pójdzie jak one dorosną ;)
Agatka Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='Mek']No to ja sie juz chwale oficjalnie od niedzili mieszka z nami GILIATH QUEEN OF Dolina Rivendell FCI . Mała już sie zadomowiła na dobre i próbuje nawiazac kontakt z Figą , która ustąpiła jej legowiska i przyglada się jej z ogromnym dystansem . Natomiast dzieci juz ją odpowiednio szkolą :razz: Czyli wszystko dzieje sie w normie, a ja sie bardzo ciesze, że mała ma taki fajny domek :) A teraz to ja już pryzpilnuje żeby dziewcyznki trochę wiecej pojeźdizły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hihihihi
Ka-Vanga Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Mek napisał(a):Nie bucccc . Zeby Cie jeszcze "dobic " to Ci napisze ze widziałem młode siosrty bangi i juz na wystawach Ci tak łatwo nie pójdzie jak one dorosną ;) Haha zebym ja miala na glowie takie zmartwienia to bym sie cieszyla hahaha. Niech rosna ladnie, zycze im samych sukcesow wystawowych!!! A my teraz musimy sie bardziej wziac za agility, bo nam po kolei zawody uciekaja i jak tylko skonczymy intera to w Pl pewnie sie bedziemy rzadko pokazywac, a wiecej brac udzialu w imprezach sportowych :multi: .
Agatka Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Mek napisał(a):Nie bucccc . Zeby Cie jeszcze "dobic " to Ci napisze ze widziałem młode siosrty bangi i juz na wystawach Ci tak łatwo nie pójdzie jak one dorosną ;) No złośliwiec jeden :eviltong: Paskudny hihihi Bangi jest niepowtarzalna !!!!
Ka-Vanga Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Agatka napisał(a):No złośliwiec jeden :eviltong: Paskudny hihihi Bangi jest niepowtarzalna !!!! O widzisz widzisz co szefowa powiedziala :evil_lol: :eviltong: :lol: .
orsini Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 WOW!!!co ja tu widze!!!!!!!!!!!!!!!Elitesse GRATULUJE!!!!!!!Mek GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!ktos jeszcze ma jakies newsy?
Agatka Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 orsini napisał(a):WOW!!!co ja tu widze!!!!!!!!!!!!!!!Elitesse GRATULUJE!!!!!!!Mek GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!ktos jeszcze ma jakies newsy? No pewnie, że sa , ale ja Was potrzymam jeszcze troszke w niepewności ;) jeszcze troszkę cierpliwości :) Tym czasem mam wieści z Finladnii. Elros miał przeglad hodowlany i otrzymał bardzo dobrą punktację. Przeszedł równiez badanie oczu i EYES CLEAR !!!!! Elros to młodsyz brat Bangi i Berry. Już niedługo w Helsinkach urodza się jego pierwsze dzieciaczki :)
orsini Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Agatka napisał(a):No pewnie, że sa , ale ja Was potrzymam jeszcze troszke w niepewności ;) jeszcze troszkę cierpliwości :) Tym /> O zesz qrcze no!!!!!!!!!!!!jak sie mowi A to i B trzeba powiedziec:))))))))))))))))
Agatka Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 NIe mogę, teraz jeszcze za wcześnie, ktos by mnie pokroił na kawałeczki :) Ale przyjdzie czas i pora to sie wszystko wyjaśni. Orsini chyba ze chcesz uzyc swoich zdolności detektywistycznych ;)
Pasavera Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Ka-Vanga napisał(a):A my teraz musimy sie bardziej wziac za agility, bo nam po kolei zawody uciekaja i jak tylko skonczymy intera to w Pl pewnie sie bedziemy rzadko pokazywac, a wiecej brac udzialu w imprezach sportowych :multi: . A we Wrocławiu będziesz? :razz:
Pasavera Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 orsini napisał(a):Pass mejle:))))))))))))))))))))))))doszly? Doszły doszły, ale nie miałam czasu nawet odpisać :oops: Teraz tez tego nie zrobię, bo zaraz wychodzę do szkoły po raz 2 :roll: A potem na Agility pędzimy ;)
orsini Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 aha:)))to spokoDO SZKOLY???o tej porze????wspolczuje!!!
Pasavera Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 orsini napisał(a):aha:)))to spokoDO SZKOLY???o tej porze????wspolczuje!!! Do szkoły idę dziś drugi raz bo byliśmy zwolnieni z 1 lekcji to przyszłam do domu :lol: Teraz idę jeszcze raz - może nas zwolnią, ale przejść się mozna :evil_lol:
malawaszka Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 18 maja w Warszawie przybłąkała się średnia sznaucerka maści pieprz z solą. Szukamy jej właściciela lub nowego domu. Proszę o kontakt o każdej porze dnia lub nocy pod numer 0 606 281 218
Recommended Posts