Pasavera Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Hehehe, Pasavero a ja widzialam już Twoje fotaski w innym poście. No chyba że masz dla nas (sznauceromaniaków) coś specjalnego w zanadrzu :wink: Ja mam fotki ale nie Figi :wink: tylko innych sznaucerków, ale próbowałam dzisiaj i też się nie da :( jakiś spisek żebym nie mogła wklejać zdjęć :wink: Ha a Iza iest Dogomaniakiem :P jak to szybko leci...
malawaszka Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 STO LAT STO LAT NIECH ŻYJĄ ŻYJĄ NAM - GALUSIA I PASAVERA
malawaszka Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 I jeszcze to: :new-bday: :BIG: :tort: zdmuchnijcie świeczki i pomyślcie życzenie dziewczyny :wink:
Treserka Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Ale numer dwie solenizantki ! ZDROWIA< SZCZĘŚCIA< POMYŚLNOŚCI W DNIU URODZIN WIELE PSICH I LUDZKICH GOŚCI :lol:
Pasavera Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 :oops: oj to nie tak miało być :oops: Ale DZIĘKUJE :D świeczki zdmuchnięte a GALA już też zdmuchnęła?
Justa Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Nio i psinka ma już ROK:) A jeszcze niedawno ją zabierałam z hodowli... Pasavero też jesteś z pod znaku byka!!! JA też tylko, że z 7 maja ;) Wszzystkiego najlepszego!!!! A GALUCHA dziękuje wszystkim za życzonka 8) :lol: JusT@ & GALA
Pasavera Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Pasavero też jesteś z pod znaku byka!!! JA też tylko, że z 7 maja ;) Justa no to opóźnione WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ! ! !
malawaszka Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 :BIG: JUSTA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO Czemu sie ukrywałaś z urodzinkami?
Pasavera Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Kurka wodna już nie wiem co mam zrobić z tymi zdjęciami :( nie moge ich wkleić do GALERII SZNAUCERÓW nie wiem czemu. Jak przyciskam Wyślij to pokazuje mi się napis nie określiłeś typu postu... Niewiem o co chodzi :( nigdy mi się tak nie zrobiło :(
malawaszka Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Aha, zapomniałam Wam opowiedzieć jaką ciężką nockę Lunka mi dzisiaj zgotowała: Wczoraj przyniosłam do domu misia (jakiś gratis w office) no i Luna go chyba uznała za swoje nowonarodzone dziecko - miś był na półce żeby go nie zniszczyła, no i całą noc były próby dostania się do misia. Przekładałam go z miejsca na miejsce, ale nic nie pomagało - nawet mi na głowę weszła podczas snu bo wykombinowała, że tamtędy się pewnie do misia dostanie. Skończyło się na tym, że miś został schowany do szafy. Dzisiaj co jakiś czas Luna patroluje mieszkanie w poszukiwaniu swojego "maleństwa", a najciekawsze jest to, że ona ma swojego misia - Kubusia Puchatka, który jest mniej więcej jej wielkości ale nim się teraz nie interesuje :o
malawaszka Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Pasavero właśnie wkleiłam fotkę do galerii i się udało, więc coś musisz mieć chyba u siebie nie tak, ale co to Ci nie pomogę - za krótko tu jestem i nie znam się na tym za bardzo :oops:
Pasavera Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Dziwne to jest... Do galerii wkleiło mi się jedno zdjęcie... a miałam wkleić 6. może linki były jakieś takie dziwne... niewiem Poszukam jakiś innych zdjęc najwyżej :wink:
Justa Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Nie ma mnie 15 minut, a Wy się już tak rozpisaliście!!! Szok przeżyłam!!! Ale przeżyłam :lol: Oj... Lunka chyba poczuła silne macierzyńskie instynkty. Sunia mojej siostry ciotecznej przy każdej cieczce to przeżywa... cio te psinki siobie w tej główce uroją to baardzo trudno zrozumieć... :roll: A Justa sie nie chwiliła urodzinkami, bo już 16 skończyłam i nie ma się czym chwalić!!! Just@ & GALA
Pasavera Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 A Justa sie nie chwiliła urodzinkami, bo już 16 skończyłam i nie ma się czym chwalić!!! "Stare" już jesteśmy :lol:
malawaszka Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Hehehehe, wariatki z Was :wink: a co ja mam powiedzieć jak Wy jesteście stare????????? :D
Justa Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Taaa... ;) Ale ja się stara nie czuję ;) JAk znajomi mówią: Justa, masz w sobie dziecko! I chyba tak już zostanie... Bo kto jak kto, ale ja to się na swoje lata nie zachowuję, taki wiaraiacik ze mnie ;) Just@
Pasavera Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 no.... lepiej nic nie mów.... :mdrmed: he he he Zobaczcie jakie tutaj bajery sznaucerkowe są ! ! ! Ale fajowe ! ! ! Fajnie jest mieć coś takiego ! ! ! Raz widziałam jak ktoś na dzwiach miał przyczepionego sztucerka z brązu, slodki i b.dobrze zrobiony jak na brąz czy jakiś tam stop, niewiem dokładnie z czego był zrobiony. :wink:
Matt Posted May 11, 2004 Author Posted May 11, 2004 Wy tu imprezujecie, a mnie nie ma :D Ładnie to tak w samym babskim gronie? :D :wink:
malawaszka Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Fajne te bajery sznaucerkowe Pasavero, szkoda, że nie są srebrne, ale cóż ... :fadein:
Pasavera Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 No mogły by być ssebrne. Ciekawe czy we Wrocku albo w Wawie są takie cudeńka. :D
Marta-m Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Kurcze...troche mnie nie było więc musze wszystko nadrobić...no więc: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PASAVERY I DLA JUSTY (SPÓŻNIONE ALE SZCZERE :D )
Marta-m Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Nabraliście tempa.........przez ten czas co tamten post pisałam to prawie cała strone napisaliście!!!!!!!!!! Wreszcie nie ma tu ciszy :lol:
Marta-m Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Mam pytanko: Oglądając wiele zdjęć zauważyłam że u wielu sznaucerów (głownie maści p&s) widac pomarańczowe zabarwienia na brodzie...Czym to jest spowodowane? jak temu zaradzić? tzn. co robic żeby ni była takich zabarwień
malawaszka Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Myć brodę po każdym jedzeniu, Lunie teraz też robi się żółtawa broda po spacerach bo kwitnie dużo żółtych kwiatków (mleczy np.) i trzeba ją wycierać mokrą szmatką :fadein:
Recommended Posts