malawaszka Posted May 8, 2004 Posted May 8, 2004 Hahahaha Justa ale się uśmiałam jak napisałaś, że żółw Ci uciekł. Pewnie włożylaś mu baterie Duracell jak na reklamie :wink:
malawaszka Posted May 8, 2004 Posted May 8, 2004 Pasavero długo czekałaś na Chustę dogomanii? Bo ja dzisiaj wysłałam kaskę i już się nie mogę doczekać. Ale oczywiście rozumiem, że Diana 14 nie zajmuje się pewnie tylko i wyłącznie tym. :fadein:
Justa Posted May 8, 2004 Posted May 8, 2004 Hahahaha Justa ale się uśmiałam jak napisałaś, że żółw Ci uciekł. Pewnie włożylaś mu baterie Duracell jak na reklamie :wink: Taaa... ale byłam mała i baaardzo płakałam za koffanym żółwikiem! A gad się podkopał pod swoją zagrodę (byłam u wuja na wsi) i nawiał gdzieś w pole i tyle go widziałam... :-? JusT@ & GALA
malawaszka Posted May 8, 2004 Posted May 8, 2004 Ano, ja jak byłam mała to zasiliłam przyrodę kilkoma chomikami, które mi nawiały - też rozpaczałam strasznie :cry:
malawaszka Posted May 8, 2004 Posted May 8, 2004 Kurczę jak czesałam dzisiaj Lunę to zobaczyłam, że ma straszny łupież, a najwięcej na uszach :o Nie wiem od czego - wcina Royala - Sensible i gotowane skrzydełka, od czasu jak odstawiłam jej pedigree (głupia nie wiedziałam że to taki syf) już się nie drapie, ale łupież został. Mieliście może problem z łupieżem u swoich sznauci??
Pasavera Posted May 8, 2004 Posted May 8, 2004 Pasavero długo czekałaś na Chustę dogomanii? Bo ja dzisiaj wysłałam kaskę i już się nie mogę doczekać. Ale oczywiście rozumiem, że Diana 14 nie zajmuje się pewnie tylko i wyłącznie tym. :fadein: Jak kasa dojdzie do Diany to ona odrazu stara się wysyłać. Niewiem jak to będzie teraz bo jest ta druga tura :wink: ja czekałam ok 5 dni Cała chusta wygląda tak: zobacz tutaj i tutaj i tutaj :wink: jeszce gdzieś w tym topiku sa zdjęcia, muszisz poszukać :D Ja oprócz Figi mam żółwia i rybki :wink: Justa wiem co to musiało dla Ciebie znaczyć :wink: Mój żółw też mi zwiał, na wczasach. Ale sprytnie wlazł do cienia (pod domek) i tam siedział przez pół dnia :wink: ale ja w tedy ryczałam! :oops: a to moja Balbinka :wink: kiedyś miałam jeszcze 2 chomiki (potem 5 bo sie urodziły) i też rybki i kota (heh wyskoczył mi raz przez balkon, ale nic mu sie nie stało naszczęście)
malawaszka Posted May 8, 2004 Posted May 8, 2004 Ja oprócz Luny mam teraz 3 Aksolotle, a wyglądają one tak:
Baster Posted May 8, 2004 Posted May 8, 2004 ja przed basterem miałam świnki morskie i chomika :wink:
Marta-m Posted May 8, 2004 Posted May 8, 2004 Ja oprócz Luny mam teraz 3 Aksolotle, a wyglądają one tak: Pierwszy raz widze taki zwierzaczki.........SUUUPCIO :D
malawaszka Posted May 8, 2004 Posted May 8, 2004 Niom, fajne są przyznaję - zakochałam się w nich już chyba ze 3 lata temu. Świetnie się je obserwuje podczas karmienia - jedzą mięsko i są baaardzo żarłoczne :fadein:
Justa Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 Pasavero długo czekałaś na Chustę dogomanii? Bo ja dzisiaj wysłałam kaskę i już się nie mogę doczekać. Ale oczywiście rozumiem, że Diana 14 nie zajmuje się pewnie tylko i wyłącznie tym. :fadein: Jak kasa dojdzie do Diany to ona odrazu stara się wysyłać. Niewiem jak to będzie teraz bo jest ta druga tura :wink: ja czekałam ok 5 dni Cała chusta wygląda tak:) Ja tez bym chciała tą chustę... wcześniej kasy nie miałam, kompletnie spłukana ejstem... ale teraz to może bym wyskrobała coś... Tylko trza poczytac ILE kasy to kosztuje i GDZIE to wysyłac... JusT@ & GALA
Pasavera Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 Ja tez bym chciała tą chustę... wcześniej kasy nie miałam, kompletnie spłukana ejstem... ale teraz to może bym wyskrobała coś... Tylko trza poczytac ILE kasy to kosztuje i GDZIE to wysyłac... Chusta kosztuje 15zł Numer konta: Róża Nowacka-Jaroszewska PKO BP SA III O/Łódź 97 1020 3378 0000 1802 0055 3115 Proszę o przysłanie swoich danych wraz z nickiem na maila avril14@buziaczek.pl :wink: Jak chcesz się dowiedzieć czegoś więcej kliknij tutaj :D
Marta-m Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 No i jeszce tylko te pięć dni..............ni emog e się odczekać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel:
Pasavera Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 Szybko Ci minie ! ! ! A potem będziesz z nim chodzić na dłuuugie spacerki :wink:
malawaszka Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 Twój obecny emblemat pasuje doskonale do tej radoci jaką okazujesz przed przyjściem Chesterka. No i ta radość napewno pozostanie taka wielka jak już go będziesz miała :D
Marta-m Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 :D :D :D Jak go będe miała to ta radość bedzie jeszcze więkasza!!!!!!!!!! Chociaz pewnie będą chwile słabości, ale się z tym licze :wink: :D
Justa Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 Nio to może i ja będę mogła coś zrobić w sprawie tej chusty, bo wydaje mi się, że nadal jest na ten szczytny cel... Postaram się jakoś wyskrobać te 15zł... Marta-m pewnie jesteś baaardzo szczęśliwa! Przypomniało mi się jak ja oczekiwałam na psinkę! A te 9 miesięcy tak szybko zleciały... ;) A GALA 11 maja kończy roczek!!!!!!!!! JusT@ & GALA
Marta-m Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 Dzwonił dzisiaj facet od Chesterka,i pytał sie czy napewno go biezemy. Juz wszystko przesadzone we piątek na 1000000000% jedziemy!!!!!!! Teraz to nawet mój tata psa oczekuje....normalnie az w szoku jestem :lol: Okazało się że dobrze że go w piątek bierzemy bo akurat zroimy mu drugie szcepienie i bedzie miał potem kfarantanne to bedzie musiał w domku siedzieć-to odrazu sie u nas zaklimatyzuje :wink: A co do kfarantanny.....To jak to jest? na czym dokładnie polega,bo ja wiem tylko zarysy :oops:
Recommended Posts