Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Pasavero długo czekałaś na Chustę dogomanii? Bo ja dzisiaj wysłałam kaskę i już się nie mogę doczekać. Ale oczywiście rozumiem, że Diana 14 nie zajmuje się pewnie tylko i wyłącznie tym. :fadein:

Posted
Hahahaha Justa ale się uśmiałam jak napisałaś, że żółw Ci uciekł. Pewnie włożylaś mu baterie Duracell jak na reklamie :wink:

Taaa... ale byłam mała i baaardzo płakałam za koffanym żółwikiem! A gad się podkopał pod swoją zagrodę (byłam u wuja na wsi) i nawiał gdzieś w pole i tyle go widziałam... :-?

JusT@ & GALA

Posted

Kurczę jak czesałam dzisiaj Lunę to zobaczyłam, że ma straszny łupież, a najwięcej na uszach :o Nie wiem od czego - wcina Royala - Sensible i gotowane skrzydełka, od czasu jak odstawiłam jej pedigree (głupia nie wiedziałam że to taki syf) już się nie drapie, ale łupież został. Mieliście może problem z łupieżem u swoich sznauci??

Posted
Pasavero długo czekałaś na Chustę dogomanii? Bo ja dzisiaj wysłałam kaskę i już się nie mogę doczekać. Ale oczywiście rozumiem, że Diana 14 nie zajmuje się pewnie tylko i wyłącznie tym. :fadein:

Jak kasa dojdzie do Diany to ona odrazu stara się wysyłać. Niewiem jak to będzie teraz bo jest ta druga tura :wink: ja czekałam ok 5 dni

Cała chusta wygląda tak:

chusta.jpg

zobacz tutaj i tutaj i tutaj :wink: jeszce gdzieś w tym topiku sa zdjęcia, muszisz poszukać :D

Ja oprócz Figi mam żółwia i rybki :wink:

Justa wiem co to musiało dla Ciebie znaczyć :wink: Mój żółw też mi zwiał, na wczasach. Ale sprytnie wlazł do cienia (pod domek) i tam siedział przez pół dnia :wink: ale ja w tedy ryczałam! :oops:

a to moja Balbinka :wink:

balbisia.jpg

kiedyś miałam jeszcze 2 chomiki (potem 5 bo sie urodziły) i też rybki i kota (heh wyskoczył mi raz przez balkon, ale nic mu sie nie stało naszczęście)

Posted

Niom, fajne są przyznaję - zakochałam się w nich już chyba ze 3 lata temu. Świetnie się je obserwuje podczas karmienia - jedzą mięsko i są baaardzo żarłoczne :fadein:

Posted

Jak kasa dojdzie do Diany to ona odrazu stara się wysyłać. Niewiem jak to będzie teraz bo jest ta druga tura :wink: ja czekałam ok 5 dni

Cała chusta wygląda tak:)

Ja tez bym chciała tą chustę... wcześniej kasy nie miałam, kompletnie spłukana ejstem... ale teraz to może bym wyskrobała coś... Tylko trza poczytac ILE kasy to kosztuje i GDZIE to wysyłac...

JusT@ & GALA

Posted

Ja tez bym chciała tą chustę... wcześniej kasy nie miałam, kompletnie spłukana ejstem... ale teraz to może bym wyskrobała coś... Tylko trza poczytac ILE kasy to kosztuje i GDZIE to wysyłac...

Chusta kosztuje 15zł

Numer konta:

Róża Nowacka-Jaroszewska

PKO BP SA III O/Łódź 97 1020 3378 0000 1802 0055 3115

Proszę o przysłanie swoich danych wraz z nickiem na maila avril14@buziaczek.pl

:wink: Jak chcesz się dowiedzieć czegoś więcej kliknij tutaj :D

Posted

No i jeszce tylko te pięć dni..............ni emog e się odczekać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel:

Posted

Twój obecny emblemat pasuje doskonale do tej radoci jaką okazujesz przed przyjściem Chesterka. No i ta radość napewno pozostanie taka wielka jak już go będziesz miała :D

Posted

:D :D :D Jak go będe miała to ta radość bedzie jeszcze więkasza!!!!!!!!!! Chociaz pewnie będą chwile słabości, ale się z tym licze :wink: :D

Posted

Nio to może i ja będę mogła coś zrobić w sprawie tej chusty, bo wydaje mi się, że nadal jest na ten szczytny cel... Postaram się jakoś wyskrobać te 15zł...

Marta-m pewnie jesteś baaardzo szczęśliwa! Przypomniało mi się jak ja oczekiwałam na psinkę! A te 9 miesięcy tak szybko zleciały... ;)

A GALA 11 maja kończy roczek!!!!!!!!!

JusT@ & GALA

Posted

Dzwonił dzisiaj facet od Chesterka,i pytał sie czy napewno go biezemy. Juz wszystko przesadzone we piątek na 1000000000% jedziemy!!!!!!! Teraz to nawet mój tata psa oczekuje....normalnie az w szoku jestem :lol: Okazało się że dobrze że go w piątek bierzemy bo akurat zroimy mu drugie szcepienie i bedzie miał potem kfarantanne to bedzie musiał w domku siedzieć-to odrazu sie u nas zaklimatyzuje :wink: A co do kfarantanny.....To jak to jest? na czym dokładnie polega,bo ja wiem tylko zarysy :oops:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...