Justa Posted May 1, 2004 Posted May 1, 2004 Justa wez sie troche do roboty i usun topic"Dane naszych sznaucerów" a GALERIĘ weź na Przyklejony :D MAtt, spokojnie, Justa tutaj musi ostro zakuwać i to już nie żarty! A topic powstał dopiero wczoraj, więc daj mi trochę czasu!!! Już usówam... spokojnie!!! :lol: I jak już ktoś powiedział: NiE PoDPaDaJ JuŚcIe!!!! Just@ & GALA
Baster Posted May 1, 2004 Posted May 1, 2004 pogoda u nas w Krakowie bajeczna tylko by się na polku z pieskeim siedziało :D
Baster Posted May 1, 2004 Posted May 1, 2004 teraz słoneczko zachodzi a podobno zxapowiadali burze i deszcze :( :roll:
Justa Posted May 1, 2004 Posted May 1, 2004 Nio tak ;) U nas baaardzo gorąco! Wróciłam właśnie z rowerku 9trzeba dbac o formę;) ), ale niestety psa ze sobą nie mogłam wziąść bo jakos sobie GALI biegnącej przy rowerku nie wyobrażam... Co do pilnowania porządku na forum, to dajcie Juście troszę czasu!!! Muszę się w tyym wszystkim obyć :D JusT@ & GALA
Pasavera Posted May 1, 2004 Posted May 1, 2004 We Wrocku ciepło, ale przez jakiś czas wiał b.mocny wiatr :lol: heh nareszcie kwitną bzy.... :P A moze sznaucerkowe puzzle?
Kora- Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 Hmmm leje.Wczoraj w gdyni były biegi europejskie,i zajelamn tam 44 miejsce ze calej szkoly podstawowoej(jestem z 4)
Justa Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 kora1993 Gratulacje :lol: JA zaraz jadę z GALUCHĄ na działkę, to się psinka wybiega ;) Nio i ja też ;) Właśnie się dowiedziałam, że na u mnie na działce się bóbr osiedlił!!! I się wogóle nie boi... brrr... I jest duży i brzydki!!! Widzialiście nowy post "szczeniak..." Bez komentarza... ciekawe czego on od nas oczekuje?! Może myśli, że my rozprowadzamy nierodowodowe psy?! :evil: :evilbat: JusT@ & GALA
Marta-m Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 Nie wiem czego on oczekuje :-? i specialnie jeszcze tym forum zaśmieca :o Wez Justa usuń to jak bedziesz miała czas :P
Justa Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 Nio tak zostałam kompletnie zjechana jako mod... ale może nie będę już nic więcej komentować, bo szkoda mojego zdrowia i nerwów... Jak Wam nie pasuje jako mod to napiszcie gdzie trzeba... i tyle... JusT@ & GALA
Marta-m Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 JUSTA JESTES WSPANIAŁA JAKO MOD!!!!!!!!!!!!!!! I ty nie słuchaj wcale tamtej d*****i!!!!!!! ja już jej tam napisałam co o niej myśle :evilbat: Wiecie co...ona mnie na prawde wkurzyła :evil: Wez Justa daj se z nią spokój....ja to bym na złość dalej jej te topici kasowała 8) :evilbat: :evilbat:
Justa Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 Po rpostu chodzi mi o to, że ja tutaj od 2 lat siedzę i nigdy do mnie nikt nic nie miał i nagle przychodzi taka i zamiast się dostosowac do sytuacji to od razu jakieś porządki wrpowadza!!! Aż brak mi słów... I będę się naprawdę starać, żeby byc jak najlepszym modem i żeby to forum istniało dla prawdziwych sznauceromaników!!! A topic usunę, tylko niech sobie poczyta co napisałyśmy... A teraz nie zaśmiecajmy tego tematu opiniami na temat pewnej użytkowniczki... JusT@ & GALA
Justa Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 Nio i cio tak cicho się zrobiło? U nas dzisiaj pogoda raczej kiepska, padało kilka razy.. Pozatym z psem niebyt wychodzić mogę, bo kręcą się wszędzie potencjalni amanci... Kiedy ta cieczka się skończy?! Wczoraj cały dzień na działeczce spędziłyśmy i GAL jeszcze dzisiaj odsypia! Biegała, skakała, bawiła się, tarzała w piachu, wchodziła w błoto, co chwila penetrowała teren - po prostu była szczęśliwa!!! Jeszcze nigdy nie widziałam jej w takiej extazie!!! Ale baardzo miły widoczek muszę przyznać;) JusT@ & GALA
Kora- Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 Sorka Justa już nie będe zasiecac topicami.Sorka ze tam cos ci napisala napeno bylo ci przykro i jeszcze raz sorka
malawaszka Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 Hejka! Wróciłam już z wyprawy do Kazimierza Dln. i trochę czasu zajęło mi przejrzenie forum - ale duuużo tego się narobiło przez te kilka dni, było co czytać. Jak Wam mówiłam przed wyjazdem - Luna była sama z moim Tatą i kocicą mojej siostry. To był ich pierwszy raz, że zostali beze mnie albo Mamy. Na szczęście wszystko było ok - Luna była grzeczna, jadła normalnie (obawiałam się trochę strajku głodowego) no i zżyli się z Tatą - spała nawet z Nim w łóżku :o a to coś niesamowitego, że Tata na to pozwolił. No i dzięki że trzymaliście kciuki, żeby dobrze minął Lunce ten weekend beze mnie - każdy wyjazd bez niej to dla mnie wielka męka - teraz do Taty dzwoniłam chyba ze sto razy czy wszystko w porządku (ładny rachuneczek pewnie zapłacę :bigcry: ). Widziałam też że ominęły mnie jakieś wielkie emocje na forum - Justa chyba już usunęłaś ten post, o którym była tu mowa (a szkoda bom ciekawa o co poszło), ale rozumiem, że to nie moja sprawa :)
Marta-m Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 Sorka Justa już nie będe zasiecac topicami.Sorka ze tam cos ci napisala napeno bylo ci przykro i jeszcze raz sorka No i co ty na to Justa??
Justa Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 Może pozostawię to bez komentnarza... :roll: JusT@ & GALA
Matt Posted May 4, 2004 Author Posted May 4, 2004 Co tam u Was? Jaką macie pogodę? U mnie gorąco, aż sie pocę :D
Justa Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 A u nas pogoda piękna! Tylko wyjśc nie bardzo mogę z psem, bo pełno się amantów kręci i trzeba uważać! Wczoraj byłam nalotnisku z moja psiapsióła i jej piechem i nagle przykeciał do nas seter irlandzki i nie chciałm się odczepić! Później pobiegł do właścicieli,a my przeszłyśmy na drugą stronę ulicy 9już wracałyśmy do domu) a tutaj nagle widzimy a ten pies leci między samochodami przez ulicę (!!!) Byłyśmyw takim szoku, że ja w pierwszej chwili złapałam go za obrożę, żeby mu nie odbiło i żeby sie nie wrócił przez tą ulicę. tyrzymałam go, ale jak mnie pociągnął to wylądowałam na ziemi... Baardzo silny... przynjamniej dla mnie ZA silny... Ale czasami czuję niedosyt, że mam takiegomałego knypka, bo zawsze marzyłam o ogromnym psie! Cóż GAL jest takim dyużym psem tylkościśniętymw małym ciele i tez ma swoje uroki, ale kiedyś sobie sprawię sznaucera olbrzyma, albo dobermana (obowiązkowo z ogonem i uszami!) 8) i GAl będzie miała qmpla do zabawy.... kiedy to będzie... JusT@ & GALA
Marta-m Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 A unas ciplutko tylko troche wiatr powiewa,co może i lepiej. Dzisiaj mama kupiła mi książke o wychowaniu i szkoleniu psów :) teraz będę sie kształcic :P chociaz i tak już dużo wiem bo się oczytałam w internecie 8)
malawaszka Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 Heloł! U mnie też upał! Byłam dzisiaj z Lunką na nieplanowanym spacerku w Parku. Są tam stawiki, no i Lunka rozpędzona :Dog_run: (chciała się napić) wpadła CALUTEŃKA do wody i musiałam ją wyciągać, bo sama bidulka by sobie nie poradziła. Miałam nadzieję, że czegoś ją to nauczyło, ale potem i tak podbiegała do wody. Więc chyba Luna lubi pływać. Bałam się tylko żeby mi nie wypłynęła za kaczkami na środek jeziorka. Wszystko jednak skończyło się dobrze. Luna biegała taka mokruteńka i próbowała się wycierać w moje spodnie. A jak jest taka mokra to wygląda jak skrzyżowanie szczurka z kozą :multi:
malawaszka Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 WOW!! Malawaszka została Młodszym Dogomaniakiem!! Nie wiedziałam że to jest od 100 postów. Hurrra :laola: , nareszcie już nie amator :wink: :BIG: POWODZENIA NA JUTRZEJSZYM EGZAMINIE GIMNAZJALIŚCI
Justa Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 malawaszka grtuluję!!! JA niedawno 600 przekroczyłam... jejku jak ten czas leci ;] dodam, miło leci!!! A co do testów to NIE DZIĘKUJĘ! I mam już cąły plan opracowany co do duchowego przygotowania! Jutro pewnie mnie będzie szyja bolała, bo wkładam pod poduchę tonę książek!!! A pozatym to jadę szczęśliwym autobusem nr 171 w gminie Warszawa-BEmowo!!! Musi być dobrze;] GAl to jak byłam na działce to wlazła w taki muł rzeczny, a później próbowała go z siebie strzepać ;] a do wody to ona raczej nie bardzo :-? JusT@ & GALA
Marta-m Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 MALAWASZKA I JUSTA GRATULUJE WSZYSTKIM TYM CO MAJA JUTRO EGZAMINY ŻYCZE POWODZENIA!!!!!!!!!! (TYLKO NIE DZIEKUJCIE :wink: ) :smilecol: :new-bday: :bday: :BIG:
Recommended Posts