Justa Posted April 29, 2004 Posted April 29, 2004 Ehhh... To nie takie łatwe. Ogółem cieszę się życiem! Koffam moje życie!! Ale mam takie chwile kiedy motylki latają, a ja nie umiem ich złapać (jeśli wiecie o co mi chodzi), ale nie będę zasmęcać tym forum o psach!!! Emb taki... hmmmm... dynamiczny (jakby to powiedziała moja babka od sztuki!!!) Ale Abiś jest piekny!!! Just@ & GALA
Justa Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 Nio kolejny pracowity dzień od rana... Ale zaraz znowu wracam do książek, więc długo nie posiedzę w necie :/ 11 maja GAL kończy roczek!!! Jejku, jest u mnie już 9 miesięcy-jak ten czas szybko leci;) A parę dni wcześniej mnie stuknie 16... jak ten czas leci... Marta-m małe sznaucery p&s zawsze są ciemniejsze, z wiekiem, kiedy pójda na strzyżenie włos staje się jaśniejszy (tzn rośnie jakśniejszy) więc pewnie i tak będzie jaśniutki ;) Ponieważ prowadzę kampanie trzymania kciuków to i do Was mam prośbę- Będziecie trzymać kciuki za mnie i Pasaverę 5 i 6 maja??!! Just@ & GALA
malawaszka Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 No jasne, że my z Lunką będziemy trzymać kciuki. A teraz jadę na weekend do KAzimierza Dolnego - robię sobie przerwę w pisaniu pracy mgr. Biedna Lunka zostaje w domu z moim Tatą i z kicią mojej siostry - trzymajcie za nie kciuki :))) Pozdrawiam i życzę Wam miłego weekendu
Pasavera Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 Marta-m wytrzymsz na pewno! Trzymamy kciuki! Supcio emblemacik Matt :D Nareszcie 3 dni wolnego :D będzie czas na porozwiazywanie testów.... Malawaszka :thumbs:
Marta-m Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 Ok nie ma sprawy!!!!!!!!!!! Trzymamy kciuki :lol:
Matt Posted April 30, 2004 Author Posted April 30, 2004 Będzie czas na spacerki :D Trzymam kciuki, a ABI pazurki :) :bigok:
Justa Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 Nie wiem co na ulicach, bo ja sobie siedzę na moim Bemowku, a tutaj NIC się nie dzieje... bo Bemowo to takie lekkie zadupko ;) Z tego co jednak słyszę i widzę w TV, to antyglobalistów aż przytkało, bo Wawka wygląda jakby na wojne sie szykowała! Sklepy pozbijane, pozabezpieczane, na ulicach niewiele sie dzieje. Demonstracje spokojnie przechodzą... Jedyny plus tego wszystkiego to to, że do szkoły nie chodzę i mogę się uczyć... i przy okazji a forum zaglądać!!! ;) JusT@ & GALA
Justa Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 A ja właśnie wałkuję kolejny test i już mi się troi w oczach.... brrr... Ale zaraz pewnie wybędę z psem na spacer to mi troche ulży!!! Jeszcze tylko 4 dni męki!!! Just@ & GALA
Kora- Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 Marta ja miałam gorzej musiałam czekać na psa półtora miesiaca :-? najpierw błaganie o sznucera póżniej szukanie sznaucera.Jak był sznacer to średni jak był minaturka to pieprz-sól a jak był minaturka czarno srebny to nie było suni a ja chciałam suczkę.No i to tak trwało.Marta 2 tygodnie szybko zleci :lol: .
Matt Posted April 30, 2004 Author Posted April 30, 2004 Ile ludzi ma już ten sam emblemat???? Myli sie teraz :-?
Pasavera Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 no rzeczywiście moglabyś zmienić ale ja bym poczekała na psiaka i jego pierwsze zdjęcia :D to już niedługo ! ! !
Marta-m Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 HEHEHE narazie bedę miała taką buźke :) bo szukałam jakiegoś zdjęcia w sieci....ale wszystkie za duze, a takeigo emblematu w szcaucerach i CTR nikt nie ma...wiec nie bedzie wam się teraz mylić :) Oczywiście, jak bede miała zdjecia Chesterka to wywale tę gębę... :) ale to zajmie bo nie mam cyfrówy....:?
Baster Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 no naprawde nie moge za wami nadążyć..do tego jeszcze te zmiany emblematów i już nic nie wiem.. :wink:
Matt Posted May 1, 2004 Author Posted May 1, 2004 Justa wez sie troche do roboty i usun topic"Dane naszych sznaucerów" a GALERIĘ weź na Przyklejony :D
Recommended Posts