malawaszka Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Wow! Gratuluję Wam wszystkim tylu naskrobanych postów :laola: Może Was kiedyś dogonię :wink:
Miga Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Jaką ja tu widzę walke na posty, ja czekam na Dogomastera, ale nie , nieraz wole nie pisac nic niż coś głupiego tylko po to żeby zwiększyć sobie statystykę. Kurcze przez to że jest tu na sznaucerach kilka topiców na którym piszę się ogólnie o tej rasie to sama nie wiem o czym mam pisać. Może skoncentrujmy się na jednym czo? sama nie wiem.......
Meggy Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Witajcie kochani!!Ale mnie tu długo nie było!!!Nawet nie zdążyłam wszystkiego przeczytać co żeście napisali przez ten czas... Jedno co mnie zaskoczyło,to rewelacyjne zdjęcia robione przez Matta.Naprawdę są obłędne!!Zdradź mi tejemnicę co to za aparat?? :roll:
Marta-m Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Żadny wyścig na posty-nic z tych rzeczy. Poprostu cieszymy sie ze już tyle postów. Bo nawet nie widomo skad sie tyle i ch nazbiera,no nie :wink: W każdym razie nikt nie pisze napewno na ilość :D :D :D
Kora- Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Mam pytanie kiedy najlepiej kąpać szczeniaka w jakim wieku i co ile? Prosze pomóżcie:Help_2: mi bo moja sunia troszke śmierdzi. :oops: A wogule to o co chodzi z trymowaniem i obcinaniem włosów w jakim wieku mam to robić mojej suni? :P powiedzcie mi o co chodzi z tym trymowaniem :oops: . :Dog_run: ok już spadam :scared:
Pasavera Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Malawaszka widze że masz emblemat z Luną ! ! ! :smilecol: kora1993 co do trymowania zaglądnij tutaj a tak wygląda trymer który ja mam (on nie tnie sierści tylko ją wyrywa) Pozdrawiamy Iza i Figusia Wie ktoś jak wstawić obrazek w miejscy podpisu? czyli poniżej tej kreski?
Marta-m Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Trymowanie w wielkim skrócie to inaczej wyrywanie martwych włosów, rekami bądż dokładniej specialnym nożykiem ( jaki pokazała Pasavera).
Matt Posted April 25, 2004 Author Posted April 25, 2004 Aparat? PENTAGRAM tylko nie wiem co tam dokladnie nie chce mi sie patrzyc na niego ;)
Baster Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 na nikogo się nie gniewam :D a trymerka też używam tego z niebieską rączką Trixie_ jest bardzo fajny
Justa Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Nio ile postów!!! To mi się podoba!!! A GAL ma cieczkę i się dziwnie zachowuje... No cóż, w końcu jest juz kobitką;) :lol: A mnie czeka cały tydzień siedzenia w domu!!! Bo w Warszawce szczyt gospodarczy i z tego powodu do szkoły nie chodzę ale nie mogę sie po prostu nigdzie ruszać z domu (nie licząc spaceru z psem wokół bloku...). Ale przeżyjemy!!! [pomijając fakt, że za 8 dni TEST!!!!] Koffajmy nasze sznaucerki!!! Just@ & GALA
malawaszka Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 No to nie zazdroszczę cieczki - Luna jak ma, to ma humory jak kobitka, a potem na dodatek po każdej cieczce ma ciążę urojoną i przez trzy miechy zachowuje się jak nie ona i czasem nawet bywa agresywna do innych psiaków :bad-word: , z którymi zwykle się bawi :Dog_run:
Matt Posted April 26, 2004 Author Posted April 26, 2004 Justa: A właśnie jak to wyglada...podobno niektorzy na balkon nie moga wychodzic ;). A jak sie mozna udac do sklepu?? :D Ale extra do szkoly nie trzeba lazic :P
Justa Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Nie wiedzialam że takie sie dzieją dziwne rzeczy jak sunia ma cieczke!!! AAA!!! Ale i tak ja kiedyś wysterylizujemy ;) Matt: żaba14 dała mi moda;) Co do szczytu.... to ja nie mieszkam w centrum wiec nie jest aż tak źle, ale i co mieszką najbliżej tego całego cyrku to maja bity tydzien siedzenia w domu, albo gdzies wyjeżdżają... A u mnie na lotnisku beda parkować samochody, zeby im nie staranowali!!! Just@ & GALA
malawaszka Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 A ja się boję sterylizować Lunkę, bo kotka mojej siostry po "rutynowym zabiegu sterylizacji" odeszła. Nie mam super dobrego Veta wokolicy, któremu mogłabym zaufać, a ci co tu są to nadają się tylko chyba do dawania zastrzyków na wszystko.
Justa Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Ja tez na razie nie chcę... ale ciesze się, że ta cieczka się teraz zdarzyła, bo w wakacje będzie spokój jak na działkę pojedziemy! Tez się boję tej sterylki, bo GAl juz raz miała zabieg i narkoze (wycinali jej taka krostke) i póxniej jak na nia patrzyłam po tym wszystkim to narmalnie płakałam... Bo to był taki biedny, słaby i smutny pies, nie ta GAl która mam na codzień! Więc nie wiem zy chce żeby to jeszcze raz przechodziła... Ale dzięki temu wszystkiemu utwierdziłam się w przekonaniu że będe kiedyś VETEM:) I zrobie wszystko w tym kierunku... I bardzo dziękuję wspaniałemu Vetowi mojej GALUCHY, że wiedział co mi powiedzieć, kiedy prawie zwątpiłam!!! Just@ & GALA
malawaszka Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Aż mnie ciary przeszły jak przeczytałam co napisałaś. Bardzo Ci zazdroszczę, że masz takiego zaufanego Veta.
Justa Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Mnie też przechodza do tej pory... I wiem, że będzie baaardzo trudno, ale ja sobie nie wyobrażam byc kim innym. To cos co chiałam robic od dziecka i nigdy nie myślałam o niczym innym... Ale kiedy zobaczyłam GALUCHĘ po tym zabiegu to wszystko ze mnie spłyneło, to było okropne, a ja przez chilę pomyślałam, że nie chcę, żeby zwierzaki tak wychodziły z mojego leczenia... Wtedy ON mi powiedział, że najwazniejsze, że wychodza byc może obolałe i biedne, ale dojdą do siebie, a weterynarz ma za zadanie czynic je szczęśliwymi... :roll: Nie będę tutaj dużo mówić, bo to do mnie tak przemówiło, że myśli zebrac nie mogę... Po prostu to i siedzi w sercu i nie umiem tego opisać... Just@ & GALA
Pasavera Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Justa!!! :smilecol: Ty zawsze byłaś moderatorem?! Coś mi się wydaje że nie :wink: Jak właśnie nim zostałaś to gratulacje!!! :multi: :laola: :laola:
Justa Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 TAk jakąś godzine temu żaba14 oddała mi moda w tej grupie, bo jak sama mówi żadko tu zagląda... więc Just@ awansowała;) I dziękuję za gratulacje;) Just@ & GALA
malawaszka Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 GRATULACJE JUSTA :BIG: udało Ci się, bo ominęło Cię sprzątanie po moich nieudanych próbach wklejania zdjęć - poprosiłam zabę14 o usunięcie ich i to zrobiła chyba dzisiaj rano :smilecol:
Justa Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Nio udało się udało... ale tylko ten jeden raz! Sama sie w tym wzystkim nie łapię, wiec sorki za jakiekolwiek niedociągnięcia z góry!Ale musze się wszystkiego nauczyć po prostu... Just@ & GALA
Marta-m Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Uff..ale sie rozpisaliście!!! Było dużo czytania... Jeszce nie zdązyłam ci Justa pogratulować... GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przynajmniej teraz moderatorem bedzie ktoś kto pisze w tym forum;)
Baster Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 a ja wykryłam u bastera gule za uchem i się okazało że to kleszcz...ale na szczescie został już sprawnie usunięty
malawaszka Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 o rany, to już są kleszcze??? Trzeba szybko lecieć do veta po "kropelkę"
Recommended Posts