Pasavera Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 OK MATT!!!! Czekamy na fotki Abiego!!! I Twoje jak chcesz :wink: Ja musze wywołać film
Pasavera Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 Gdzie są inni? Co się z Wami dzieje? (pewnie kujecie :wink: , ja też powinnam). Jakoś rozmowa się nie rozwija :( A ja wklejam tu Kilka Gifów ze sznaucerkami :D
Justa Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 Matt czekamy z niecierpliwością na fotoski!!!!!!!!! Teraz będziemy Cie cały czas męczyć, bo z cyfrówki to już nie tyle zachodu żeby zgrać na kompa!!!! 8) :lol: Fakt, że coś się rozmowa nie kleji, ale ja jestem już przymulona tym natłokiem wiedzy... I już nie wiem sama za co się zbarać, bo dkładnie za 2 tygodnie będę się martwić jak mi te testy posżły ;/ A tutaj jest tatuś mojej GAL Nio to na razie tyle;) Just@ & GALA
Baster Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 basiu naprawde??? :D a ty studiowałaś w krakowie czy gdzie???
Marta-m Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 WOW!!!!!!!!! Szkoda że mnie te pare dnie nie było bo zdążyliscie beze mnie napisać 2 strony!!!!!!!!! tERAZ BĘDĘ TO WSZYSTKO STUDIOWAĆ :o
Marta-m Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 Po przeczytani tego wszystkiego mam kilka komunikatów:):):) PO PIERWSZE: Witam serdecznie Martę i Reksia w naszym "klubie" :wink: PO DRUGIE: MArta: w jednym z postów napisałaś że twój pies jest kundelkiem bo nie ma rodowodu!!!!!!! To kompletna bzdura!!!!!! Nie tylko psy z rodowodami są rasowe!!! PO TRZECIE: Gratuluje cyfrówki Matt...CZekamy na foty PO CZWARTE: Pasavera masz racje...mało ludzi jest bo kujemy (przynajmniej ja :wink: ) PO PIĄTE: Justa: czy mogłabyś umieścic te zdjecia z hodowli Gali i jej taty w GALERII SZNAUCERÓW?? pOzDrOwIoNkA
Matt Posted April 22, 2004 Author Posted April 22, 2004 Uff.... No to jedziemy :wink: Zdjęcia robione dziś. Ma 10 miesiecy. Ze swoją ulubioną piłką: Z linką w pysku: :wink: W pełnej okazałości: Na tym balkonie przesiedzi parę godzin: Tu tez parę godzin, ale w oknie: :wink:
Matt Posted April 22, 2004 Author Posted April 22, 2004 Aha mam pytanie: Kiedyś spotkał mnie pewien pan (właściciel miniaturki) i powiedział, że Abi dostaje za duzo karotenu bo mu sie bródka przebarwiła. Mówił że tez mial tak samo i przestal dawac marchewki i zeszło to przebarwienie. Abi tak bardzo lubi marchewkę i nie chciałbym mu jej odmowic, tylko po to by nie mial jakichś tam przebarwień :D Powiedzcie co sadzicie na ten temat... czy jesli ma sie psa tylko do kochania to takie przebarwienie mu szkodzi? To tylko zmiana w wyglądzie czy w czyms jeszcze?? Warto odstawic marchewkę?? Zresztą mozecie zobaczyc to przebarwienie na zdjęciach :D
Baster Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 podstawowe pytanie ile ontej marchewki wcina???i czy takie przebarwienia ma też na grzbiecie czy tylko na brodzie?
Irviers Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 Marta-m dziękuje za powitanie :D Jesli chodzi o kundelkowośc Reksia, to chyba jednak jest kundelkiem ponieważ on nie tylko nie ma rodowodu ale i metryki :(
Treserka Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 FOTKI super WIĘCEJ!!!! dawajcie je do galerii,żeby był łatwy dostęp do nich, bo póżniej trzeba będzie szukać po między postami. Basterku ja studiowałam we Wrocławiu i 3 lata inż, 2 lata mgr , u was też tak jest? Marta Jeżeli na emblemacie to REKSIO to jest rasowy. Matt broda się czasem tak przebarwia ale to nie od marchwi, kontakt z wodą jedzenie przebarwiają jasną sierść, często to widać u bobtalli. ponów, jak się daje suchy i brode czasem myje i po chlaniu wody :drink1: wyciera to tego nie ma. Za 2 godz. wyjeżdżam do Opola chyba jedzie ze mną Boss i wilczur
Irviers Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 tak, ten w emblemacie to Reksio- ciesze się ze wygląda jak rasowiec :D
malawaszka Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 Matt jaką masz cyfrówkę? Bardzo ładne te fotki Abiego.
Pasavera Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 Super fotki Matt :laola: A dzie Ty? (no dobra dobra...jak nie to nie :wink: ) Abi jest słodziutki :D Figa ma sierść na brodzie brązowawą, i z białymi końcami :wink: Pewnie jej ojciec albo matka to sznaucer p&s Figa też nie ma rodowodu ani nic. Itak jest bardzo koffana :loveu: Pozdrawiamy
Justa Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 Matt zdjęcia miodzio!!! Naprawdę, nie sądziłam, że Abi to juz taki przystojniaczek duży!!! Szkoda, że nie możecie zobaczyć GALI jak teraz wygląda... I pewnie szybko nie zobaczycie, bo nigdy sie tej cyfrówki nie dozbieram :/ Ale za to będze Cię teraz męczyć o zdjątka Abiego i przyłączam się do czyjejs tam wypowiedzi- chcemy zobaczyć tez Ciebie Matt!!!!!!!!!!!! I tez będziemy Cie o to męczyc ;) A co do rasowości czy nierasowości to może nie będę się wypowiadać, bo już dosyć napsałam na ten temat na Dogomanii... ;) I tak koffam wszystkie sznaucerki!!! Co do przebarwień to GALA właściwie ich nie ma... to znaczy sa baaardzo mało widoczne. Pozatym po każdym posiłku myję jej brodę wodą i psikam takim preparatem do pycha, żeby nie było niemiłych zapachów i kamienia nazębnego!!! ;) Just@ & GALA
malawaszka Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 WOW!! Już po 15, a ja zamiast pisać pracę magisterską już ponad dwie godziny przeglądam forum dogomanii - to jest jakaś czarna dziura :evilbat: i pożeracz czasu. Chyba już dzisiaj nic nie napiszę do tej pracy bo nie mam coś weny do tworzenia mądrości, a poza tym Lunka domaga się spacerku :Dog_run: Więc lecimy pobiegać za patyczkiem lub kamyczkiem - zależy co się znajdzie. Pozdroofki
Matt Posted April 23, 2004 Author Posted April 23, 2004 przyłączam się do czyjejs tam wypowiedzi- chcemy zobaczyć tez Ciebie Matt!!!!!!!!!!!! I tez będziemy Cie o to męczyc ;) Oj nie, nie, nie 8) Nie chcę żebyście mdlały z wrażenia :lol:
Justa Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 Matt Co za skromność!!! ;) Ale i tak chcemy Cię zobaczyć!!! Najwyżej kubeł zimnej wody se przygotuję i jakbym zemdlała to będzie czym mnie ocucić;) A teraz bez gadania- dawaj fotkiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Just@ & GALA
Marta-m Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 JA tez z checią zobacze twoje zdjęcia Matt...zresztą jak chyba wszyscy :wink: Mam do was też małe pytanko...Czy jeżeli chodzi o sznaucerki p&s to możemy wyróżnić np. odmianę przyciemnioną??? Tzn. czy mogą być jasniejsze i ciemnijsze?????
Justa Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 A ja Wam pokażę moją droge do wyboru psa: Najpierw miał być sznaucer: Później miał być shiba inu Później przerzuciłam się na beagle Później miał byc pinczer Aż w końcu po długich debatach wybraliśmy sznaucerka i GALA jest z dzisiaj z nami!!! Nigdy nie żałowałam tej decyzji, bo ten pies to jedna z najwspanialszych spraw, które mnie w życiu spotkały!!! Zdęcia piechów znalezione w necie;) Just@ & GALA
Baster Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 basiu tak teraz też tak jest :D skoro Abi ma te przebarwienia tylko n abrodzie to nie od żadnej marchewki tylko tak jak Treserka pisała wcześniej od wody
Pasavera Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 malawaszka: Zerknij tutaj. Ciekawe co to za piesek :D Dzięki za zdjątka, Luna śliczna :D Pozdrawiamy Iza i Figusia
Recommended Posts